اخبار محرمانه

آخرين مطالب

رییس کمیسیون امنیت ملی: مذاکره با آمریکایی ها بدون ضمانت و راستی آزمایی، اتلاف وقت است سیاسی

رییس کمیسیون امنیت ملی: مذاکره با آمریکایی ها بدون ضمانت و راستی آزمایی، اتلاف وقت است
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت:آمریکا نشان داده که اهل پایبندی به عهد و پیمان نیست و نقض پیمان می‌کند لذا ما فکر می کنیم اساسا مذاکره با آمریکا هیچ انتفاع اقتصادی و سیاسی برای ایران ندارد و بدون ضمانت و راستی آزمایی در مقام عمل فقط اتلاف وقت است.
ابراهیم عزیزی در گفت و گو با ایرنا درمورد مذاکره ایران و آمریکا در دولت جدید ترامپ،گفت: تکیه بر آمریکایی ها تکیه بر دیوار کاغذی است هیچ اعتمادی به آمریکایی‌ها ما در طول این سال‌ها نداشتیم و نداریم چون دیوار بی اعتمادی بین ما و آمریکایی‌ها دیوار بلندی است و اصل بر همین اعتماد است .
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: آمریکایی‌ها اگر می خواستند با بحث مذاکره کنار بیایند آقای ترامپ از برجام خارج نمی شد،لذا ما معتقد هستیم تا حالا نتوانستیم با آمریکایی ها در باب مذاکرات به نتیجه‌ای برسیم علت این هم به دلیل نقض پیمان آمریکایی ها و عمل نکردن به تعهداتشان است .آمریکایی ها برای توافق‌نامه و تصمیمات مجامع بین‌المللی و سازمان‌های جهانی هم ارزش قائل نیستند به هر حال این مذاکره فقط اتلاف وقت است و هیچ انتفاعی را برای ایران در بر ندارد.

آمریکایی ها به دنبال منفعت ملت‌های مسلمان نیستند
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر آمریکایی ها تعهدات و شروط ایران در مذاکره را قبول کنند آیا مذاکره به نفع کشور است؟ گفت: ما معتقدیم آمریکایی ها اصلا پایبند به وعده نیستند سابقه آمریکایی ها نشان می دهد که آنها قابل اعتماد نیستند، دروغ می گویند و به دنبال منفعت ملت‌های مسلمان نیستند، آمریکایی‌ها فقط دنبال باج گیری، زیاده خواهی و زورگویی هستند. آمریکایی‌ها در واقع به هیچ اصول انسانی پایبند نیستند و فقط منافع خودشان را می بینند.
مذاکره با آمریکا برای انتفاع اقتصادی یک شوخی ساده است
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان داشت: رفتارهای آقای ترامپ با هم پیمانان خودشان از جمله کانادا نشان می دهد که اصلاً هیچ احترامی برای دوستان خودشان هم قائل نیستند و اروپاییان را تحقیر می کنند بعد ما می خواهیم بگوییم مذاکره با آمریکا به ما انتفاع اقتصادی می رساند، این یک شوخی است.
وی افزود: آمریکا به دنبال نابودی صنعت هسته ای ایران است که البته این موضوع قطعا شدنی نیست، آمریکایی ها هیچ وقت حُسن نیتشان را در قبال ما اثبات نکردند و همیشه از نگاه دشمنی با ملت ایران برخورد کردند چون ما به آنها باج ندادیم و مثل بقیه کشورها سر تعظیم در مقابلشان فرود نیاوردیم ما استقلالمان را به بهای اندک به آمریکایی ها نفروختیم این موضوعات حتماً موجب خشم آمریکایی ها شده است و ما همچنان بر فراز قله استقلال آزادی و نظام سیاسی مبتنی بر دین با همه هزینه هایش ایستاده ایم و با عزت مسیر استقلال را ادامه می دهیم.
به گزارش ایرنا،موضوع مذاکره با آمریکا چند هفته ای است که به محور اصلی مباحث تحلیلگران، سیاستمداران، احزاب و گروه های مختلف داخلی اعم از موافق و مخالف و نیز تحلیلگران در حوزه های منطقه ای و بین المللی تبدیل شده است.
جمهوری اسلامی ایران در موضوع مذاکره با آمریکا همواره نشان داده که با نفس مذاکره به خودی خود مشکلی ندارد به نحوی که مسعود پزشکیان در مصاحبه با شبکه آمریکایی «ان بی سی» (NBC) گفت تهران آمادگی «اصولی» برای مذاکره با آمریکا دارد. پزشکیان افزود: «مشکلی که ما داریم در گفت‌وگو نیست. در تعهداتی است که از گفت‌وگو و مذاکره ناشی می‌شود که ما باید به آن متعهد شویم.»
در همین چارچوب عباس عراقچی وزیر خارجه نیز در گفتگوی تلویزیونی سه‌شنبه 25 دی 1403 در پاسخ به برخی نگرانی‌ها درباره احتمال مذاکره مستقیم بین ایران و آمریکا تصریح کرد: «وزارت خارجه، تصمیم نظام را اجرا خواهد کرد و بر اساس رویکردهای طرف مقابل سیاست خود را تنظیم می‌کنیم. همواره بر مذاکرات شرافتمندانه و عزتمندانه و بر اساس احترام متقابل تاکید کرده‌ایم، نه مذاکراتی که بر اساس زور و فشار باشد. به نظر ما فرمولی که در برجام وجود داشت یعنی «اعتمادسازی در برابر رفع تحریم‌ها» همچنان معتبر است.»
عباس عراقچی در این گفت و گوی خود به صراحت تاکید کرد: «به دوستانی که دغدغه دارند اطمینان می‌دهم که سیستم و روال تصمیم‌گیری در کشور شناخته شده است و این موضوع سازوکار خود را دارد. موضوعات مهمی چون مذاکرات هسته‌ای در شورای عالی امنیت ملی بررسی می‌شود و مصوبات شورا هم مشخص است که چه مسیری را طی می کند تا اجرایی شود.»
گزاره‌هایی مانند «وزارت خارجه، تصمیم نظام را اجرا خواهد کرد»، «روال تصمیم‌گیری در کشور شناخته شده است» و «موضوعات مهم در شورای عالی امنیت ملی بررسی می‌شود» حاکی از اشاره صریح وزیر امور خارجه به سیستم «تصمیم‌سازی کلان» در نظام حکمرانی جمهوری اسلامی است که تایید «رهبرانقلاب» به عنوان «عالی‌ترین مرجع تصمیم‌سازی» در کشور نقش اساسی در آن ایفا می‌کند. بنابراین با در نظر گرفتن چنین ساز و کاری جای نگرانی درباره عدول از ارزش‌های حاکمیت وجود ندارد.این نگاه مثبت و پیشرو جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات همواره در سال های گذشته نیز وجود داشته و نشان از مواضع سازنده در موضوع مذاکرات هسته ای دارد.
اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید دارد که موضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص گفت‌ وگو و مذاکره ثابت است. وی با بیان اینکه مذاکره یک جاده دوطرفه است تصریح کرد: ایران هیچ‌گاه میز مذاکره را ترک نکرده، اما برای مذاکره نیز التماس نخواهد کرد.اکنون به نظر می رسد که نقطه محوری، نحوه آغاز مذاکرات و نوشتار چارچوبی برای روند و فرایند مذاکراتی برای دوری از شرایط تقابلی باشد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1326167/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تجدید میثاق رئیس و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران با آرمان‌های امام راحل(ره)

تفاوت‌های انتخاب دوست در زنان و مردان

معرفی دو آلت کوین مستعد خرید در بازار نزولی از سوی هوش مصنوعی دیپ سیک

گانتز: خواهان غزه‌ای خلع سلاح شده هستیم

رئیس اسرائیل خواستار تکمیل مبادله اسرا در غزه شد

اشکان رهگذر کارگردان «ژولیت و شاه»:این انیمیشن یک شوخی با تاریخ است

نقدی بر فیلم «اسفند»؛ روایتی متفاوت از نبرد در نیزارها

تحسین فراستی از سکانسی کوتاه از نماز خواندن در فیلم «بچه مردم»

معامله‌گر؛ آیا ویتکاف می‌‏تواند معامله ترامپ را برای خاورمیانه جوش بدهد؟

ادامه روند افزایش قیمت طلا؛ ربع سکه ثابت ماند

کُردهای سوریه: انفجارهای منبج کار ما نیست

ترامپ: جنگ با کانادا بر سر مواد مخدر است

تعرفه‌های گمرکی کاخ سفید؛ احتمال عقب‌نشینی ترامپ وجود دارد

دمشق عاملان انفجارهای منبج تهدید کرد

عملیات «دیوار آهنین»؛ هدف اسرائیل از حمله به کرانه باختری چیست؟

قصه سوءاستفاده از لباس روحانیت؛ تلویزیون سراغ زندگی طلبه‌ها رفت

تصویری جدید از لیلا حاتمی

نشست خبری فیلم «شمال از جنوب غربی»

ظریف: ساخت سلاح هسته‌ای بهانه است، می‌خواهند ایران را به عنوان یک تهدید جهانی معرفی کنند

بیگدلی: تعداد زیادی از مردم را در همین انتخابات ظریف پای صندوق آورد؟

بهزاد نبوی: وقتی صدای ملت دیر شنیده می‌شود

جانبازان، سرمایه های اجتماعی و الگوهای ایثار هستند

فرهیختگان: برای رادیکال‌ها ظریف یا قهرمان است یا خائن

محمد دلاوری: زندگی‌ام به قبل و بعد از آشنایی با دکتر شریعتی تقسیم می‌شود

افشاگری علی مرادی از سکانس سانسوری سریال سوجان!

سرباز انگلیسی به اتهام جاسوسی برای ایران به زندان محکوم شد

حاشیه نگاری روز سوم جشنواره فجر

پزشکیان در دیدار با دستیار رئیس‌جمهور آذربایجان: تغییر مرزهای منطقه به هیچ عنوان قابل قبول نیست

کارزار «درخواست محاکمه سعید جلیلی درصورت اثبات خیانت به منافع ملی» به بیش از 55 هزار امضا رسید

طرز تهیه قاب گل زیبا: دکوری جذاب برای دیوار

هشدار رئیس قوه قضائیه: نفوذ با شعارهای انقلابی

حفاظت از حساب‌های کاربری، کلید بقا در دنیای دیجیتال / گزارشی در باب اهمیت حفاظت از حساب‌های کاربری در پلتفرم‌های مختلف

واکنش سازمان گمرک به قاچاق 25 میلیون لیتری سوخت

تلاش اتحادیه اروپا برای بسط روابط اقتصادی‌اش از بیم ترامپ

کُردهای سوریه: انفجارهای منبج ارتباطی به ما ندارد

گریم متفاوت مهران مدیری در سریال «تاسیان»

تمجید فراستی از بازی شهاب حسینی ، غزل شاکری و بازیگر جوان فیلم «رها»

حاشیه نگاری روز چهارم جشنواره فجر

جهانگیر کوثری: صدبار با ابراهیم گلستان تلفنی صحبت کردم، رضایت نداد!

ظریف: اسرائیل با برجام جنگید، چون نمی‌خواست "قاب امنیت سازی ایران" از بین برود

شرع در آغوش ‌بن‌سلمان

زندان‌های اسرائیل: جهنم زندگان

رسانه عبری راهبرد ترامپ درباره غزه را فاش کرد

معاون سابق ستاد ارتش اسرائیل خواستار احداث پایگاه در مرز لبنان شد

تیراندازی مقابل دفتر سازمان ملل در کابل

واکنش معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور به حربه جدید تخریب‌گران علیه پزشکیان

دیدار و گفتگوی معاون وزیر خارجه پاکستان با عراقچی

هشدار روزنامه اصولگرا به «سوپرانقلابی‌ها»: مراقب نصیری درون‌تان باشید

شورای رقابت: مدیریت ایران خودرو توسط کروز غیرقانونی است

بیمه مرکزی: بیمه ها از هزینه های غیرضرور اجتناب کنند

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی