اخبار محرمانه

آخرين مطالب

فرمانده «قسد» از دیدار با جولانی و گفت‌وگو درباره آینده کردها در سوریه خبر داد بین الملل

فرمانده «قسد» از دیدار با جولانی و گفت‌وگو درباره آینده کردها در سوریه خبر داد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایسنا /فرمانده نیروهایی «قسد»، اصلی‌ترین گروه شبه نظامی کُرد مورد حمایت ایالات متحده در سوریه خواستار تداوم حضور نظامیان آمریکایی در خاک سوریه شد، البته به این بهانه که خروج این نظامیان به نفع گروه تروریستی داعش تمام می‌شود.
«مظلوم عبدی»، فرمانده گروه شبه‌نظامی «نیروهای سوریه دموکراتیک» (قسد) در مصاحبه‌ای عنوان کرد که اخیرا به دیدار «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی»، سرکرده تحریرالشام که از سوی این گروه به عنوان رئیس موقت سوریه تعیین شد، رفته است. او عنوان کرد طرفین مشغول مذاکراتی با کمک میانجی‌گرها هستند تا مصالحه‌هایی را در قبال آینده سوریه و همچنین آینده کردها در این کشور برقرار کنند.
به گزارش آسوشیتدپرس، فرمانده شبه‌نظامیان «قسد» همچنین خواستار تداوم حضور نظامیان آمریکایی در سوریه شد چون به ادعای وی گروه تروریستی داعش از خروج نظامیان آمریکایی نفع برده و این رویداد بر امنیت کل منطقه تاثیر می‌گذارد.

فرمانده «قسد» در ادامه این مصاحبه عنوان کرد باید بعد از سقوط بشار اسد، رئیس جمهور سابق سوریه «یک کشور غیرنظامی سکولار و تمرکز زدایی شده که با همه شهروندان به شکلی برابر صرف نظر از مذهب یا قومیت آنها رفتار کند، تشکیل شود.»
اوایل دسامبر در پی پیشروی‌های گروه‌های شبه نظامی مخالف بشار اسد تحت رهبری هیات تحریرالشام در شهرهای مهم سوریه و نهایتا تسلط آنها بر دمشق بشار اسد، رئیس جمهور سابق سوریه به همراه همسرش سوریه را به مقصد روسیه ترک کرد.
هفته گذشته گروه‌های شبه‌نظامی در سوریه نشستی را در دمشق برگزار کرده و احمد الشرع را به عنوان رئیس موقت سوریه معرفی کردند.
این گروه‌ها همچنین اعلام کردند که قانون اساسی سوریه را که در سال 2012 از سوی بشار اسد تصویب شده بود، معلق کرده و ارتش و آژانس‌های امنیتی دیگر سوریه را رسما منحل کرده‌اند.
مظلوم عبدی درخصوص حزب بعث سوریه، حزب حاکم سابق متعلق به بشار اسد در این کشور که آن هم هفته گذشته منحل اعلام شد ادعا کرد: «سقوط حکومت یک گام تاریخی بود و بر مبنای آن باید یک سوریه جدید بدون بازیابی حزب بعث یا ایدئولوژی آن ساخته شود. ما می‌خواهیم با همکاری یکدیگر سوریه را به جلو ببریم.»
عبدی در پاسخ به سوالی درباره نشست چند روز پیش شبه‌نظامیان متحد با گروه تحریرالشام در دمشق که طی آن احمد الشرع به عنوان رئیس موقت سوریه معرفی و پارلمان، قانون اساسی و ارتش منحل اعلام شدند، گفت:‌ «ما در آنجا حاضر نبودیم و درباره آن اظهار نظر نخواهیم کرد.»
عبدی در ادامه خاطرنشان کرد: «با ما بر سر این موضوع بحث نشد. مذاکراتی بین الشرع و نیروهای قسد وجود دارد و موضع ما بر مبنای نتایج این مذاکرات تعیین خواهد شد.»
فرمانده نیروهای قسد عنوان کرد: سفرهای مقام‌های نیروهای «قسد» به دمشق با هدف تلاش برای دستیابی با تفاهمی با مقام‌های جدید سوریه ادامه خواهند یافت. ما همچنین به طور مداوم تلاش خواهیم کرد تا ببینیم آینده سوریه چگونه به نظر خواهد رسید. دیدگاه گروه قسد مبتنی بر گفتگو و تفاهم است.
عبدی همچنین فاش کرد که اعضای ائتلاف مبارزه با داعش تحت رهبری آمریکا شامل خود آمریکا، انگلیس و فرانسه مشغول میانجی‌گری بین نیروهای قسد و مقام‌های حاکم در دمشق هستند اما جزئیاتی بیشتری درباره آن مطرح نکرد.
عبدی گفت، گروه او خواستار آن است که سوریه همچنان یک کشور متحد دارای یک دولت مرکزی در دمشق باقی بماند.
او با اشاره به گروه‌های مذهبی مختلف حاضر در سوریه شامل سنی‌ها، علوی‌ها، مسیحی‌ها، دروزی‌ها و ایزدی‌ها در کنار قومیت‌های متعدد این کشور همچون اعراب، کردها، ترکمن‌ها و ارمنی‌ها اظهار کرد: «دیدگاه ما نسبت به سوریه شامل یک کشور مدنی سکولار تمرکز زدایی شده مبتنی بر دموکراسی است که در آن حقوق همه اجزا حفظ شود.»
عبدی در ادامه این مصاحبه عنوان کرد: سوریه یک کشور مرکب از گروه‌های مختلف بوده و تنها متشکل از سنی‌ها نیست. در این کشور هویت‌های دیگری هم وجود دارند.
فرمانده قسد همچنین گفت، کردهای سوریه جدایی‌طلبی یا تشکیل دولت خودمختار و پارلمان خودشان همچون مورد اقلیم کردستان عراق را خواستار نیستند. او بیان کرد مردم شمال شرق سوریه می‌خواهند امور محلی خودشان را در یک کشور تمرکززدایی شده اداره کنند.
او که نیروهای شبه‌نظامی تحت امرش 25 درصد خاک سوریه را در کنترل دارند، گفت: سوریه، عراق نیست و عراق، سوریه نیست و شمال شرق سوریه نیز کردستان عراق نیست.
به نوشته آسوشیتدپرس اکثر گروه‌های شبه‌نظامی سابق سوریه موافقت کرده‌اند تا منحل شده و تبدیل به بخشی از ارتش و سرویس‌های امنیتی حاکمیت جدید این کشور شوند اما هنوز مشخص نیست که این برنامه چطور در عمل کارکرد خواهد داشت و گروه قسد نیز تا کنون با این که منحل شود موافقت نکرده است.
عبدی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا گروه قسد حاضر به منحل شدن است، گفت، این گروه اساسا خواستار تبدیل شدن به بخشی از وزارت دفاع و بخشی از راهبرد دفاعی سوریه است. او ادامه داد که جزئیات مربوط به آینده همچنان باید مورد بحث قرار بگیرند و آنها طرح پیشنهادی خود پیرامون این مساله را به دمشق فرستاده‌اند.
او اظهار کرد: «ما منتظر دریافت پاسخ هستیم.»
او بیان کرد که شبه‌نظامیان گروه قسد 12 سال است که با داعش جنگیده‌اند و حقوق این شبه‌نظامیان باید تضمین شود.
به گفته عبدی گروه تروریستی داعش بعد از سرنگونی بشار اسد از وضعیت به وجود آمده به نفع خود بهره‌برداری کرده و حجم زیادی از تسلیحات به جای مانده از جانب نیروهای دولت بشار اسد در پاسگاه‌ها و ایست بازرسی‌ها را تصرف کردند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1326065/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جادوی دکوراسیون با اکسسوری‌های ارزان

اتحادیه اروپا دست به جیب شد؛ راهبرد دفاعی 500 میلیارد یورویی

تهیه‌کننده «رها»: شبکه نمایش خانگی بازیگر تربیت نمی‌‌کند

چهره ها/ جشن تولد 6 سالگی هانا غفوریان

مجری و خبرنگار معروف چرا در بازی مافیا شرکت کرد؟

مجری سابق تلویزیون این روزها چه می کند؟

وکیل «مهدی محمودیان» از زندانی شدن موکلش خبر داد

ماجرای دعوت فعالان خبری تلویزیون‌های صهیونیستی از محمد دلاوری!

محمد دلاوری: احمدی‌نژاد سالهای آخر در مصاحبه خیلی حرفه‌ای شده بود

وقتی نمایندگان نتیجه رای خود را شب در تلویزیون متوجه می‌شوند!

نگاهی به سیاست‌های پولی و اعتباری برای رشد اقتصادی و کنترل تورم و نقدینگی

رضا نیکخواه: پیام «آنتیک» مبارزه با خرافات است

دستگیری اعضای یک شبکۀ تکفیری در کرمانشاه

ادعای میرسلیم: آمادگی فنی لازم را برای پیوستن فوری به FATF نداریم

اسامی و قیمت سیگار و تنباکوی قاچاق اعلام شد

انتقاد مدیر دوبلاژ «ژولیت و شاه» از ممیزی ها

جهانگیر کوثری: خیلی گشتیم حتی یک بازیگر برای نقش فروغ پیدا نکردیم!

گوینده سابق خبر: آقایان مقصر اصلی تغییر چهره نامتعارف زنان هستند!

رونمایی سکانسی از «1968» با بازی امیراحمد قزوینی

دفاع جانانه یک کارگردان از پژمان جمشیدی؛ از سر سینمای ایران هم زیاد است!

عدم حضور حامد بهداد و غزل شاکری در نشست خبری فیلمشان!

مدیر دوبلاژ «ژولیت و شاه»: اتفاقی که الان برای دوبله می‌افتد فاجعه بار است!

عارف: آفریقا مقصد صادراتی خوبی است

کارگردان «ژولیت و شاه»: انیمیشن دو بعدی مخاطبان خود را دارد

کارگردان پویانمایی «ژولیت و شاه»: خوب بودن یا بد بودن یک آدم ارتباطی به چادر ندارد

علی مطهری: مردم تحت فشار اقتصادی هستند، باید تحریم‌ها رفع شود

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: جزئیات قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس تغییر کرده است

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد از جانبازان شاغل در این معاونت تجلیل کرد

رفت‌وآمدهای خاص در خانه هنرمندان ایران

انتقاد زیدآبادی از اظهارات اخیر معاون وزیر اطلاعات درباره مذاکرات ایران و آمریکا

113 برنامه ملی و سراسری در ایام دهه فجر برگزار می‌شود

سرمقاله سازندگی/ رابطه بحران و تکنولوژی

پیش‌بینی سرویس اطلاعات روسیه از پایان قریب الوقوع زلنسکی

تصویر پربازدید از استایل عجیب پسر ویل اسمیت در مراسم گرمی!

هزینه ساخت «بچه مردم» با یک فیلم آپارتمانی برابر است

اظهارات غضنفری در گفتگو با آخرین خبر درخصوص عدم ابلاغ قانون حجاب؛ رئیس جمهور دست از قانون گریزی بردارد

ضرغامی: مردم میگن گور پدر همه‌شون!

ظریف: اسرائیل از ایران می‌ترسد اما نه به دلیل سلاح هسته‌ای

خروج دومین گروه از بیماران و مجروحان از غزه به مصر

5 کشته و زخمی در انفجار شمال غرب مسکو

رویترز: عربستان و امارات گزینه‌های احتمالی برای نشست ترامپ و پوتین هستند

نظر مژده لواسانی درباره جشنواره فجر امسال

حجم انتقال گاز به 880 میلیون مترمکعب گاز در روز رسید

هراس نتانیاهو از بازداشت و تغییر مسیر پرواز به سمت واشنگتن

نماینده اسرائیل: چرا مصر در حال تقویت ارتش خود است؟

دست برتر در نبرد روایت‌ها؛ مقاومت فلسطین چگونه از تبادل اسرا یک پیروزی ساخت؟

بازگشت الهام چرخنده به دنیای بازیگری

15 فیلم برتر آرای مردمی معرفی شدند؛ غیبت قابل توجه کمدی‌ها!

انتقاد زیدآبادی از اخیر معاون وزیر اطلاعات درباره مذاکرات ایران و آمریکا

حواشی نشست کم سابقه سه قوه با کلیدواژه‌های وفاق، وحدت به نفع مردم

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی