اخبار محرمانه

آخرين مطالب

معاون نظارت راهبردی حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در تبریز:

مشارکت مردم رکن اصلی انقلاب اسلامی است بنیاد شهید و امور ایثارگران

مشارکت مردم رکن اصلی انقلاب اسلامی است
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - معاون نظارت راهبردی حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، مشارکت مردم را رکن اصلی و فونداسیون انقلاب اسلامی توصیف کرد.

به گزارش «ایثار»، محمدعلی فقیه در همایش تجلیل از کارآفرینان، خیّران و مسئولان منتخب تشکل های شاهد و ایثارگر 8 استان کشور در سالن همایش‌های هتل گسترش تبریز گفت: فرا رسیدن ایام پرشکوه فجر و به خصوص تقارن آن با اعیاد شعبانیه را که هر دو در هجری قمری و هجری شمسی منشاء سرور و غرور هستند، را تبریک می گویم. برای همه ما دهه فجر یادآور حضرت امام(ره) و رهنمودها، راهنمایی‌ها و رهبری‌های داهیانه ایشان در مسیر تبدیل حکومت ظالمانه 2500 ساله به حکومت جمهوری اسلامی، با کمک مردم عزیز و خوب ایران است.
وی افزود: قدرت پیشران نهضت امام خمینی(ره) دین مبین اسلام بود که جلوه های آن را در شعبانیه می توان دید؛ مخصوصاً مولود روز سوم شعبان، حضرت اباعبدالل الحسین(ع) که شعار اصلی انقلابیون در سال 1357 در ایران اسلامی بود.
معاون نظارت راهبردی حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران ، افق ایجاد شده توسط امام خمینی(ره) برای ایرانیان را عاملِ در اوج ماندن ایران، آن هم بعد از 46 سال دانست و گفت: 10 سال اول این مدت، با رهنمودها و راهنمایی‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی و بعد از آن نیز با رهبری حکیمانه رهبر فرزانه، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای(مد ظله العالی) که دوست و دشمن بر تدابیر جهانی و فراملی معظم له سخن از تحسین دارند، سپری شده است.
فقیه، جمع تشکل‌ها، خیران و کارآفرینان شاهد و ایثارگر را جمعی بسیار خوب خواند و گفت: حضور در این جمع حس غرور و نشاط را به وجود می آورد و البته به عنوان معلم دانشگاه و عنصری دانشگاهی، این احساس به درستی شکل می گیرد که تلاش ها در دوره بعد از انقلاب اسلامی در دانشگاه های ما بسیار بسیار متفاوت از دورۀ قبل از انقلاب است. 
فقیه، با مطرح کردن این مطلب که بنیاد شهید و امور ایثارگران از اساس با تعاملات اجتماعی به وجود آمد، افزود: در پهنه انقلاب اسلامی جوانه ای به نام بنیاد شهید زد که مبتنی بر تعاملات اجتماعی است.
وی با بیان اینکه هر اندازه راجع به بنیاد شهید صحبت کنیم ابتدا باید درباره مشارکت مردم سخن به میان بیاوریم، اظهار کرد: اساسنامه بنیاد شهید که قانون مصوب مجلس است، 4 هدف را به عنوان اهداف اصلی مورد اشاره قرار داده که دو هدف از این اهداف به مقولۀ مشارکت مردم مرتبط بوده و همه امکانات جامعه برای پیشبرد این دو هدف در نظر گرفته شده است. موضوع بنیاد شهید، هم فرهنگ ایثار و ایثارگری است و هم خود ایثارگران به عنوان مصداق های ایثار و ایثارگری است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1324687/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آثار برگزیده نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شد

واکنش رهبران اروپا به دیدار پرتنش ترامپ و زلنسکی

ماجرای دودزا بودن اتوبوس‌های برقی جدید تهران چیست؟

تارا و پژو 207 با سر به زمین خوردند!

معاون ترامپ به زلنسکی: یک بار شده بگویی متشکرم؟

پیام کنایه‌آمیز زلنسکی بعد از دیدار پرتنش با ترامپ: تشکر می‌کنم

تاجگردون: همه ما در این شرایط مقصریم

فیلمی از ترک زودهنگام کاخ سفید توسط زلنسکی پس از جر و بحث با ترامپ

پاسخ زلنسکی به سوال خبرنگار درباره این‌که چرا لباس رسمی نپوشیده است؟

بی‌احترامی ترامپ نسبت به زلنسکی: تو خیلی حرف می‌زنی

در خانه گل های آبی زیبا بساز

هشدار رهبر انصارالله به رژیم صهیونیستی

چهره ها/ سلفی الهام اخوان در حال رانندگی

رویداد ملی استارتاپی گردشگری با رویکرد فنآوری نوین در رشت برگزار شد

درخشش ایثارگران در رویداد گردشگری با رویکرد فناوری های نوین

دعوای ترامپ و زلنسکی بالا گرفت/ از توئیت تند رئیس جمهور آمریکا تا عدم امضای توافقنامه معادن

قاضی‌زاده هاشمی: جمهوری اسلامی در حدّ کفاف مردم بسیار عالی عمل کرده است

استفاده از ابزار هنری نقش مهمی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد

اختتامیه نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار برگزار شد

رئیس بانک مرکزی: ارز 28500 تومانی سال بعد افزایش پیدا نخواهد کرد

روایت اکوایران از رنج مشترک دهک یک و ده

عضو کمیسیون بهداشت و درمان: صنعت دارو معطل 25 همت بدهی دولت است

کاخ سفید تأیید کرد که زلنسکی توافق‌نامه معادن را امضا نکرد

بی‌نتیجه بودن مذاکرات قاهره؛ نتانیاهو در حال بررسی ازسرگیری جنگ است

خسرو معتضد: این روش‌ها شکست خورده، توقیف «تاسیان» اشتباه است

چهره ها/ مهسا حجازی در قاب آینه

چهره ها/ بابک حمیدیان به همراه همکارانش در پشت صحنه تاسیان

دریادار سیاری: امروز بعد از 40 سال آثار شیمیایی را در چشم من پیدا کردند!

نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار برگزار شد

ترکیب طبیعت وهنر؛ خلق جادو

پیش بینی قیمت دلار 11 اسفند 1403

بیانیه ترامپ بعد از دیدار با زلنسکی: او آماده صلح نیست

پایان ساترا و سانسور به روایت منتقد و روزنامه نگار معروف

اعتراض داریوش فرضیایی به مسئولین بابت گرانی کالاها و داروهای سالمندان

سلمان تو اصلا منو نمیبینی!

بیش از 4 هزار تخت اقامتی و هتلی در خدمت جامعه ایثارگری است

نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار  در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

تحقیر کامل زلنسکی در کاخ سفید؛ ترامپ: تو هیچ برگ برنده‌ای نداری و پیروز نخواهی شد

داریوش فرضیایی : من هم وقتی غم سراغم میاد گریه می کنم

حذف جوانان از بازار خودرو

ترامپ و معاونش در کاخ سفید به جان زلنسکی افتادن

تشییع با شکوه پیکر شهدا در‌جنوب لبنان با حضور گسترده مردم

قسمت جدید سریال جان سخت منتشر شد

فهیمه غلط کرد جایی بره

نخستین نشست کمیته مشترک سیاسی ایران و امارات در ابوظبی

واکنش ایران به گزافه‌گویی وزیر خارجه ترکیه

دلایل ناتوانی برخی کودکان در یادگیری ریاضی

آیا مجمع تشخیص در تصویب FATF تحت تاثیر گروه جلیلی و رضایی قرار می‌گیرد؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 11 اسفند 1403

زلنسکی با ترامپ دیدار کرد

© 2025 - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی
ویکی پدیاجستجو