اخبار محرمانه

آخرين مطالب

افزایش صادرات تسلیحات صربستان به اراضی اشغالی در طول جنگ غزه بین الملل

افزایش صادرات تسلیحات صربستان به اراضی اشغالی در طول جنگ غزه
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - منابع رسانه‌ای از افزایش صادرات تسلیحات توسط کشور صربستان به اراضی اشغالی فلسطین در جریان جنگ غزه پرده برداشتند.
به گزارش ایسنا، بر اساس گزارشی که امروز (سه‌شنبه) روزنامه «هاآرتص» منتشر شده و نتیجه تحقیقات مشترک این روزنامه با بنیاد تحقیقات بالکان BIRN است، حجم صادرات تسلیحات صربستان به رژیم صهیونیستی در طول جنگ غزه شاهد یک افزایش چشمگیر بوده است.
طبق این گزارش، پنجم فوریه یک هواپیمای باری نظامی رژیم صهیونیستی محموله‌ای از سلاح را از بلگراد به پایگاه «نواتیم» نیروی هوایی این رژیم در نزدیکی «بئر السبع» منتقل کرد. این هواپیما در ماه‌های بعد 2 محموله دیگر را به این مقصد منتقل کرد.

اطلاعات رسمی در گمرک و ثبت صادرات صربستان نشان می‌دهد که کارخانه اصلی اسلحه‌سازی دولتی این کشور در ماه فوریه سلاح‌هایی به ارزش نیم میلیون یورو به رژیم صهیونیستی صادر کرده است. میزان این صادرات در ماه مارس با فرود 2 هواپیمای نظامی تل‌آویو در بلگراد به 14 میلیون یورو افزایش یافت.
در این گزارش به افزایش فروش تسلیحات از صربستان به رژیم صهیونیستی، علی‌رغم درخواست‌های گسترده بین‌المللی، از جمله درخواست‌های شورای حقوق بشر سازمان ملل، برای توقف صادرات سلاح به این رژیم اشاره شده است.
طبق این گزارش، بر اساس تجزیه و تحلیل داده‌های مرتبط با حرکت هواپیماها، از اکتبر 2023، هفت پرواز نظامی از صربستان به اراضی اشغالی و پرواز دیگری از یک هواپیمای حامل مجوز حمل مواد منفجره به منطقه ثبت شده است.
در این گزارش آمده است که «الکساندر ووجیچ» رئیس‌جمهور صربستان از صنایع تسلیحاتی این کشور برای تقویت جایگاه خود در برابر غرب استفاده می‌کند و ارسال محموله‌ها به اراضی اشغالی، صربستان را به شریک نسل‌کشی تبدیل کرده است.
طی ماه مه نیز سه هواپیمای باری نظامی رژیم صهیونیستی محموله‌های تسلیحاتی را از بلگراد به پایگاه نواتیم منتقل کردند. داده‌های گمرک صربستان حاکی از انتقال محموله‌های تسلیحاتی دیگر به مبلغ 1.17 میلیون یورو است.
در این گزارش به نقل از «ولادا ریدولوویچ» کارشناس نظامی، آمده است: تقاضای زیادی در جهان برای گلوله‌های 155 میلی‌متری تولید صربستان وجود دارد و ممکن است این گلوله‌ها علاقه اسرائیل را برانگیزد.
یک کارشناسان تسلیحاتی دیگر که خواست نامش فاش نشود، در این باره گفت: صربستان مواد منفجره را به اسرائیل می‌فروشد تا در اسرائیل سلاح ساخته شود.
عرب48 در ادامه گزارش خود آورده است: 2 فروند هواپیمای ترابری ارتش اسرائیل که از شهر «نیش» در جنوب صربستان برخاسته بودند، زیر نظر گرفته شدند. هواپیمای نخست در 28 دسامبر به پرواز درآمد و به سمت پایگاه نواتیم رفت. یک هواپیمای باری نیز 15 مه در شهر نیش صربستان از زمین برخاست و در فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو فرود آمد. این هواپیما پیشتر مجوز حمل مواد منفجره را از رژیم صهیونیستی دریافت کرده بود.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1241522/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پدر و مادر باید مانند یک مربی برای نوجوانشان باشند

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: سالانه 800 هزار تن سیب‌زمینی مازاد در کشور داریم

فرستاده پوتین با نخست‌وزیر عراق دیدار کرد

نیروگاه اتمی زاپروژیا محور دیدار گروسی و مدیرکل روس‌اتم

مسئول آمریکایی: هنوز هیچ دستوری برای نقش نیروهای آمریکایی در غزه دریافت نکرده‌ایم

وزیر اسرائیلی: مخالفتی با تشکیل کشور فلسطین در خاک یک کشور عربی نداریم

توصیف منتقد روسی از «افسانه سپهر»؛ زنده، دلنشین و خانوادگی

فیلمساز مشهدی: با فیلم «ماریا» نتوانستم همذات‌پنداری کنم

نظر مجتبی شفیعی درباره شوخی‌های جنسی در فیلم‌های ایرانی

امسال سیمرغ بهترین فیلم از نگاه تماشاگران چگونه تعیین خواهد شد؟

حاشیه‌نگاری‌های امروز حیاط دولت

رونمایی از تلفیق نسخه ارتقا یافته باور 373 با سامانه اس 300 در رزمایش اقتدار

پیش بینی قیمت دلار 18 بهمن 1403

برزیل: آمریکا شریک نسل‌کشی اسرائیل در غزه است

در پی خروج آمریکا، آرژانتین نیز از «سازمان جهانی بهداشت» خارج می‌شود

نقد فیلم «آبستن» از زبان رضا صدیق

صالحی بازیگر فیلم «ناتور دشت»: از امام رضا(ع) خواستم به من کمک کند

بازیگر «ناتوردشت»: آرزوی من جایزه گرفتن در تئاتر است نه سینما!

«چشم بادومی»؛ قصه دختری که عاشق یک خواننده کره‌ای می‌شود!

فیلسوف روس: ایران و روسیه آماده گذار تاریخی در نظم جهانی باشند

ماجرای افزایش 50 درصدی قیمت شیرینی و ماکارونی در سال آینده چیست؟

ماکرون هم طرح ترامپ را رد کرد

ایرلند: نیازمند صلح دائمی در غزه هستیم

«سووشون» به زودی می آید/ اقتباسی از یک رمان پرمخاطب

بازخوانی آهنگ معروف توسط «رضا بابک»

از ناراحتی کارگردان برای قطعی «ناتور دشت» تا ماجرای داستان واقعی «یسنا»

غضنفری: طرحی برای اصلاح قانون مشاغل حساس به مجلس ارائه کردیم

جراحی در جاده مخصوص

واکنش عمان و بیانیه اتحادیه عرب به طرح ترامپ

شکنجه‌گاه سیا زندان مهاجران به آمریکا شد

بخشی از نقش‌آفرینی نوشین مسعودیان در «شوهر ستاره»

حذف صدای شروین حاجی‌پور در جشنواره فجر

مهدی هاشمی و همسرش در فتوکال فیلم «مرد آرام»

آنچه در ازازیل گذشت

مهران غفوریان: با رضا عطاران سریال کمدی می‌سازم

واکنش عضو مجمع مدرسین حوزه علمیه قم به ماجرای برومند و بابک/ این سخت‌گیری‌ها برای چیست؟

بازیگر فیلم آنتیک: هشت باز زدم توی گوش پژمان جمشیدی!

سفر رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به استان بوشهر

یک روزنامه‌نگار پیشکسوت به یک سال محرومیت از روزنامه‌نگاری محکوم شد

داود منظور: 7 میلیارد دلاری که از کره جنوبی آزاد کردیم در قطر بلوکه شد!

وزیر نیرو: مشترکان پرمصرف کنترل پذیر می‌شوند

العربی جدید: اوجالان آماده انتشار نامه‌ای تاریخی برای انحلال پ‌ک‌ک می‌شود

زمزمه حذف تابعیت قهری در بهارستان

انفجار 180 منزل مسکونی در اردوگاه جنین

تایمز اسرائیل طراح اصلی طرح جنجالی ترامپ را معرفی کرد

فرماندهان ترور‌شده حماس زنده شدند

آهنگساز فیلم «ناتور دشت»: موسیقی ترکمن را خوب می شناسم

خاطره کارگردان «ناتور دشت» از بازی هادی حجازی‌فر به جای بدلکار

احترام و توجه ویژه «علی اوجی» به همسرش سوژه رسانه ها شد

بهنوش بختیاری: کمدی ژانر مورد علاقه من نبود

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی