اخبار محرمانه
پرسه آمریکا در آسمان یمن، 670 میلیون دلار آب خورد!
دوشنبه 1 ارديبهشت 1404 - 15:56:32
اخبار محرمانه - فارس / آمریکا درحالی پهپادهای 32 میلیون دلاری خود را به آسمان یمن فرستاده که در طول یک ماه 6 پهپاد از ماموریت برنگشتند.
«21 فروند از پهپادهای پیشرفته آمریکا را سرنگون کردیم.» این را سخنگوی ارتش یمن سرتیپ یحیی سریع گفته است.بنا به گزارش رسانه‌های آمریکایی هر فروند پهپاد ام‌کیو-9 که در یمن سرنگون شده، حدود 32 میلیون دلار هزینه دارد که مجموع خسارت آنها 670 میلیون دلار است.این رقم معادل ده برابر هزینه عملیات «وعده صادق 1 و 2» است.
این تعداد رهگیری پهپاد MQ-9 از آغاز عملیات «فتح موعود و جهاد مقدس» در مهرماه 1402 آغاز شده و پهپادهای آمریکایی در چارچوب نبردهای نوین و عملیات‌های ترور هدفمند به‌کار گرفته می‌شوند.
بنا به گزارش سخنگوی نیروهای مسلح یمن، ارتش این کشور، طی 19 ماه به صورت میانگین هر ماه یک پهپاد آمریکایی را شکار کرده اما در ماه اخیر این عدد با رشد 6 برابری، هر 5 روز، یک پهپاد 32 میلیون دلاری را سرنگون کرده است.
بازار

http://www.SecretNews.ir/fa/News/1354384/پرسه-آمریکا-در-آسمان-یمن،-670-میلیون-دلار-آب-خورد!
بستن   چاپ