اخبار محرمانه
ترامپ: به زودی آتش بس در اوکراین برقرار می‌شود
جمعه 1 فروردين 1404 - 20:54:34
اخبار محرمانه - دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پی گفتگوهایش با روسای جمهوری روسیه و اوکراین اعلام کرد: می‌توانیم به توافق برسیم.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی گفت: با پوتین و زلنسکی روسای جمهور روسیه و اوکراین گفتگوهای سازنده‌ای داشتم و آنها به ایالات متحده اعتماد دارند و می‌توانیم به توافق برسیم.
ترامپ در عین حال برای رسیدن به توافق آتش بس در اوکراین ابراز امیدواری کرد و گفت: امیدوارم به توافقی برای آتش‌بس در اوکراین دست یابیم، زیرا هزاران نفر در هفته کشته می‌شوند.
او بار دیگر مدعی شد: اگر رئیس‌جمهور شایسته‌ای در کاخ سفید بود، جنگ اوکراین آغاز نمی‌شد.
رئیس جمهوری آمریکا درباره پیمان اتلانتیک شمالی (ناتو) نیز گفت: ناتو محکم و قوی است، اما باید به طور عادلانه با ما رفتار شود.
بازار
اطلاعات محرمانه ای درباره چین به ایلان ماسک نداده ایم؛نمی خواهیم با چین وارد جنگ شویم اما آماده ایم
ترامپ درباره دیدار و جلسه وزارت دفاع این کشور با ایلان ماسک نیز گفت: هیچ اطلاعاتی محرمانه‌ای در مورد چین به ایلان ماسک نداده‌ایم.
رئیس جمهوری آمریکا در عین حال گفت: ما نمی‌خواهیم با چین وارد جنگ شویم، اما اگر مجبور شویم، کاملا برای آن آماده‌ایم.
ده‌ها میلیارد دلار به شکل تعرفه های گمرکی به ما بازگردانده خواهد شد؛ کانادا باید یک ایالت آمریکا باشد
او در دفاع از جنگ تعرفه ای خود نیز گفت: دوم آوریل روز آزادی ایالات متحده خواهد بود و ده‌ها میلیارد دلار به شکل تعرفه‌های گمرکی به ما بازگردانده خواهد شد.
رئیس جمهوری آمریکا افزود: بسیاری از کشورها درخواست معافیت از تعرفه‌های گمرکی را کرده‌اند و ما در این مورد انعطاف‌پذیری خواهیم داشت.
ترامپ درباره کانادا نیز گفت: کانادا مدت‌ها از کشور ما سوء استفاده کرده و تعرفه‌های گمرکی سنگینی بر ما تحمیل کرده است.
رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر تاکید کرد: کانادا باید یک ایالت آمریکا باشد و مرز با کانادا خط مصنوعی است .
اسناد قتل مارتین لوترکینگ را متنشر می کنیم
رئیس جمهوری آمریکا همچنین گفت: ما اسناد مربوط به تحقیق در ترور کندی را منتشر کردیم و اسناد مربوط به قتل مارتین لوتر کینگ را منتشر خواهیم کرد.
روبیو اختیار اخراج افراد را از آمریکا دارد
ترامپ درباره سیاست دولتش در خصوص اخراج مهاجران غیرقانونی گفت: مارکو روبیو (وزیر خارجه) اختیار کامل دارد که افراد بد را از کشور بیرون کند، و هیچ قاضی‌ای نمی‌تواند مانع این اقدام شود.
او تصریح کرد: در انتخابات بر اساس اخراج مجرمان از کشور پیروز شدم و هیچ قاضی نمی‌تواند مانع این شود.
مهاجمان به شرکت تسلا را دستگیر خواهیم کرد
ترامپ با بیان اینکه کشور ما به روزنامه‌نگارانی صادق و معتبر نیاز دارد، ادامه داد: مهاجمان به شرکت تسلا را دستگیر خواهیم کرد و آنها را عفو نخواهیم کرد و کسانی را که به تاسیسات تسلا تجاوز می کنند تروریست می بینم
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در دور دوم ریاست جمهوری خود، نخستین بار 24 بهمن 1403 با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گفتگو کرد و طرفین برای دیدار حضوری توافق کردند.
پس از آن، هیات‌های دو کشور به ریاست وزیران امور خارجه 30 بهمن‌ 1403 در ریاض پایتخت عربستان با یکدیگر دیدار و گفت و گو کردند. طرفین همچنین یک دور مذاکرات برای عادی‌سازی روند فعالیت‌ سفارتخانه‌های دو کشور در نهم اسفندماه 1403 در استانبول ترکیه برگزار کردند.
وزیران امور خارجه روسیه و آمریکا نیز 27 بهمن و 25 اسفندماه 1403 با یکدیگر گفتگو کردند. دولت ترامپ که با ایده پایان درگیری در اوکراین روی کار آمده است، مذاکرات جداگانه‌ای نیز با اوکراین انجام داد و پس از مذاکرات 21 اسفند 1403 واشنگتن و کی‌یف در جده عربستان، اوکراین پیشنهاد آمریکا برای آتش بس 30 روزه را پذیرفت.
دو روز بعد، 23 اسفند 1403 استیو ویتکاف فرستاده ویژه ترامپ رئیس‌جمهور یآمریکا با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه در مسکو گفت‌وگو کرد تا از موضع وی درباره این پیشنهاد مطلع شود. پوتین گفت که روسیه با تعلیق درگیری‌ها موافقت می‌کند، اما بسیاری از نکات ظریف باید مورد توافق قرار گیرند، از جمله اینکه این فرایند باید به صلح طولانی‌مدت منجر شود و عوامل اصلی ایجاد این بحران را از میان بردارد.
پس از آن، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد: اطمینان دارم که مسکو با آتش بس 30 روزه موافقت خواهد کرد.
این درحالی است که تنها چند ساعت پس از گفتگوی تلفنی روسای جمهوری آمریکا و روسیه، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: کی یف تاسیسات انتقال نفت در کوبان را با استفاده از سه پهپاد هدف قرار داد.

http://www.SecretNews.ir/fa/News/1344156/ترامپ--به-زودی-آتش-بس-در-اوکراین-برقرار-می‌شود
بستن   چاپ