اخبار محرمانه
زن‌پوشی دوباره امین حیایی در «کوکتل مولوتوف» بعد از 23 سال
شنبه 25 اسفند 1403 - 08:33:40
اخبار محرمانه - فیلم نیوز / امین حیایی 21 سال بعد از فیلم «مزاحم» در کمدی «کوکتل مولوتوف» باردیگر زن‌پوشی را تجربه کرده است.
امین حیایی که در اکران نوروز با فیلم کمدی «کوکتل مولوتوف» حضور دارد باردیگر زن‌پوشی را در این فیلم تجربه کرده است.
امین حیایی 23 سال قبل و در سال 1380 در فیلم «مزاحم» ساخته سیروس الوند در یک سکانس در نقش یک زن ظاهر شد. عکس‌های او در این سکانس در آن سال‌ها حسابی سروصدا به پا کرد.
این بازیگر حالا و بعد از گذشت 23 سال از آن تجربه اینبار در سکانسی از فیلم کمدی «کوکتل مولوتوف» باردیگر در قامت یک زن ظاهر شده و در این فیلم زن‌پوشی را دوباره تجربه کرده است.
اکبر عبدی، حسین یاری، امیر آقایی، جواد رضویان، مجید صالحی از جمله بازیگرانی هستند که در برخی از فیلم‌های کارنامه‌شان زن‌پوشی را تجربه کرده‌اند.
فیلم «کوکتل مولوتوف» نخستین تجربه کارگردانی حسین دوماری است که علاوه بر حیایی از حضور بازیگرانی چون احمد مهرانفر، یکتا ناصر و پژمان جمشیدی بهره برده است.
بازار

http://www.SecretNews.ir/fa/News/1341904/زن‌پوشی-دوباره-امین-حیایی-در-«کوکتل-مولوتوف»-بعد-از-23-سال
بستن   چاپ