اخبار محرمانه
زلنسکی: آماده صلح بوده و منتظر واکنش روسیه هستیم
سه شنبه 21 اسفند 1403 - 23:34:06
اخبار محرمانه - فارس / رئیس جمهور اوکراین در پیامی ویدئویی اعلام کرد که این کشور آماده صلح بوده و منتظر واکنش روسیه برای موافقت با آتش‌بس یا ادامه جنگ است.
«ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین شامگاه سه‌شنبه در واکنش به توافق این کشور با آتش‌بس 30 روزه با روسیه گفت در صورتی که روسیه نیز با این آتش‌بس موقت موافقت کند طی این 30 روز ما با شرکای خود زمان کافی برای آماده کردن اسناد صلح پایدار و تضمین طولانی مدت امنیت را خواهیم داشت.
بازار
وی که این سخنان را در پیامی ویدئویی مطرح می‌کرد، افزود: «اوکراین آماده صلح بوده و روسیه نیز باید تمایل خود را برای پایان جنگ یا ادامه آن نشان دهد».ساعتی پیش بود که وزارت خارجه آمریکا مدعی شد اوکراین آتش‌بس 30 روزه در صورت موافقت روسیه را پذیرفته است. وزارت خارجه آمریکا گفته واشنگتن کمک‌های نظامی به اوکراین و تبادل اطلاعاتی با این کشور را از سر خواهد گرفت.

http://www.SecretNews.ir/fa/News/1340849/زلنسکی--آماده-صلح-بوده-و-منتظر-واکنش-روسیه-هستیم
بستن   چاپ