اخبار محرمانه
مرتس: سپر هسته‌ای آمریکا در اروپا را کنار نمی‌گذاریم
يکشنبه 19 اسفند 1403 - 22:08:13
اخبار محرمانه - ایرنا / صدراعظم احتمالی آینده آلمان طی مصاحبه‌ای گفت که کشورش مایل است با دیگر قدرت‌های اروپایی درباره برنامه‌های هسته‌ای گفت‌وگو کند ولی نباید سپر هسته‌ای آمریکا کنار گذاشته شود.
به گزارش رویترز، «فریدریش مرتس» صدراعظم احتمالی آینده آلمان، روز یکشنبه گفت که مایل است با فرانسه و بریتانیا درباره به اشتراک گذاشتن تسلیحات هسته‌ای گفت وگو کند ولی هنوز مساله جایگزینی حفاظت هسته‌ای آمریکا از اروپا مطرح نیست.
مرتس در مصاحبه‌ای با رادیو دویچه‌لندفاک، گفت: «به اشتراک گذاشتن تسلیحات هسته ای موضوعی است که باید در مورد آن صحبت کنیم. ما باید با هم در زمینه بازدارندگی هسته ای قوی تر شویم.»
وی گفت: «ما باید با هر دو کشور (فرانسه و بریتانیا) همیشه از منظر تکمیل سپر هسته‌ای آمریکا صحبت کنیم که البته می‌خواهیم حفظ شود.»
آلمان با توجه به گذشته خود در جنگ جهانی دوم، در تعدادی از معاهدات بین المللی خود را به دفاع غیرهسته‌ای ملزم کرده است، اما در به اشتراک گذاری تسلیحات ناتو مشارکت دارد.
بازار
در نشست روز پنج‌شنبه کشورهای عضو اتحادیه اروپا در بروکسل، رهبران این اتحادیه نسبت به افزایش هزینه‌های نظامی خود متعهد شدند.

http://www.SecretNews.ir/fa/News/1339975/مرتس--سپر-هسته‌ای-آمریکا-در-اروپا-را-کنار-نمی‌گذاریم
بستن   چاپ