اخبار محرمانه
رایزنی رئیس‌جمهور مصر با عمار حکیم درباره غزه
سه شنبه 7 اسفند 1403 - 15:00:17
اخبار محرمانه - رئیس‌جمهور مصر بر لزوم اجرای تمامی مراحل توافق آتش‌بس در نوار غزه شامل تبادل اسرا و انتقال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تاکید کرد.
«عبد الفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر امروز - سه‌شنبه - میزبان «عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق بود.
السیسی در این دیدار بر اهمیت توقف اشغال اراضی سوریه تاکید کرد و گفت: تلاش‌ها برای بازگرداندن ثبات به کشورهای منطقه باید ادامه یابد.
السیسی گفت: وحدت، تمامیت ارضی و حاکمیت ملی سوریه باید حفظ شده و روند سیاسی شامل تمامی گروه‌های مردم سوریه در این کشور آغاز شود.
به گزارش شبکه خبری «روسیا الیوم»، رئیس‌جمهور مصر در ادامه این دیدار نیز بر لزوم اجرای تمامی مراحل توافق آتش‌بس در نوار غزه تاکید کرد و تبادل اسرا و بازداشت‌شدگان و نیز انتقال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را بااهمیت دانست.
همچنین در این دیدار بر اهمیت آغاز عملیات بازسازی نوار غزه بدون کوچاندن فلسطینی‌ها و برپایی کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای چهارم ژوئن 1967 با پایتختی قدس شرقی به عنوان تنها ضامن برقراری صلح دائمی درمنطقه تاکید شد.
به گفته «محمد الشناوی» سخنگوی دفتر ریاست جمهوری مصر، السیسی در این دیدار بر اهمیت حفظ امنیت و ثبات کشور عراق تاکید کرد و از آمادگی مصر برای ارائه تمامی امکانات لازم برای حمایت از توسعه و تحقق خواسته‌های ملت عراق سخن گفت.
عمار حکیم نیز در این دیدار روابط تاریخی 2 کشور عراق و مصر و ملت‌های آنها را ستود و از نقش محوری مصر در حفظ امنیت و ثبات منطقه و منافع ملت‌های آن و نیز حمایت مستمر این کشور از عراق در زمینه‌های مختلف سخن گفت.
عمار حکیم بامداد امروز در چارچوب سفری رسمی و سه روزه برای دیدار با مسوولان مصری وارد قاهره شد.


http://www.SecretNews.ir/fa/News/1335387/رایزنی-رئیس‌جمهور-مصر-با-عمار-حکیم-درباره-غزه
بستن   چاپ