اخبار محرمانه
ماکرون خواستار پاسخ اروپا به «شوک الکتریکی» ترامپ شد
جمعه 26 بهمن 1403 - 10:02:09
اخبار محرمانه - فارس / رئیس‌جمهور فرانسه امانوئل ماکرون بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید را یک «شوک الکتریکی» توصیف کرد که باید به محرکی برای اقدام مناسب اروپا منجر شود.
ماکرون این اظهارات را روز پنجشنبه، یک روز بعد از توافق دونالد ترامپ با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه برای برگزاری مذاکرات فوری صلح در خصوص اوکراین مطرح کرد.رئیس‌جمهور فرانسه در این مصاحبه با روزنامه فایننشال‌تایمز بر نیاز اروپا به تقویت توان‌های دفاعی و اقتصادی تأکید کرد و گفت که تنها ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، می‌تواند به نمایندگی از کشورش مذاکره کند. او هشدار داد که پذیرش «صلحی که به معنای تسلیم باشد» برای همه، از جمله ایالات متحده، «اخبار بدی» خواهد بود. ماکرون افزود: «تنها سوال در این مرحله این است که آیا پوتین واقعاً و به طور پایدار مایل به توافق بر سر آتش‌بس است یا خیر. پس از آن، این اوکراین است که باید با روسیه مذاکره کند.


همه ما باید هوشیار باشیم.» رئیس‌جمهور فرانسه مدتهاست استدلال می‌کند که اروپا باید مسئولیت بیشتری در قبال امنیت خود بر عهده بگیرد. او بازگشت ترامپ به قدرت را محرکی دانست که بایستی اروپا را به سمت سرمایه‌گذاری جهت احیای خود در زمینه‌های دفاعی، اقتصادی و فناوری وادار کند.ماکرون در همین راستا چارچوب‌های مالی و پولی‌ای که اتحادیه اروپا برای نخستین بار در سال 1992 آنها را پذیرفت را «منسوخ» توصیف کرد و خواستار کنار گذاشتن آن شد. ماکرون گفت: «این لحظه‌ای است که اروپا باید شتاب بگیرد و اقدام کند.» او همچنین هشدار داد که اتحادیه اروپا در صورت شکست، راهی برای عقب‌گرد ندارد.
ماکرون موضع ترامپ مبنی بر اینکه مسئولیت امنیت اوکراین بر عهده اروپا است را تأیید کرد و گفت این مسئله ناشی از یک تغییر نسلی و دوحزبی در اولویت‌های سیاست خارجی آمریکا است که از اروپا به سمت آسیا متمایل شده است. او همچنین به رفتارهای یکجانبه‌گرایانه آمریکا اشاره کرد و گفت که حتی دولت بایدن نیز پیش از توافق هسته‌ای «آوکوس» با استرالیا و بریتانیا یا خروج از افغانستان، با او تماسی نگرفت. ماکرون در مورد پیشنهاد ترامپ برای الحاق گرینلند و انتقال جمعیت غزه به کشورهای عربی همسایه نیز اظهار نظر کرد. او نگرانی‌های ترامپ درباره امنیت مسیرهای دریایی در قطب شمال را " alt="اخبار محرمانه" width="100%" />


http://www.SecretNews.ir/fa/News/1331090/ماکرون-خواستار-پاسخ-اروپا-به-«شوک-الکتریکی»-ترامپ-شد
بستن   چاپ