اخبار محرمانه - سخنگوی سازمان فضایی وزارت دفاع به اهداف آتی سازمان فضایی وزارت دفاع اشاره کرد و گفت: هدفمان این است باتوجه به تدبیر رهبر انقلاب به مدار 36000 کیلومتری از سطح زمین برسیم که در گام اول یک نسخه بهبودیافته رونمایی خواهیم کرد تا به مدارات بالا دست پیدا کنیم.
احمد حسینی مونس با حضور در برنامهای تلویزیونی، گفت: سازمان فضایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، حوزههای مأموریتی متنوعی در بخشهای موشکی، دفاعی و فضایی دارد و در بازدیدی که آقای رئیسجمهور از مجموعه سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع داشتند، بخشهایی از این مأموریتها به سمع و نظر ایشان و ملت شریف
ایران اسلامی رسید.
وی با اشاره به نام گذاری چهاردهم بهمن به عنوان روز ملی فناوری فضایی، گفت: از بهمن ماه سال 1378 که برای اولین بار ماهواره بر سفیر توانست ماهواره امید که هر دو بومی بوده و توسط وزارت دفاع ساخته شده بودند را در مدار زمین قرار بدهد تا به امروز ارتقای بسیار چشمگیری در حوزه پرتابگرهای فضایی به دست آمده است به نحوی که امروز ما باتلاش دانشمندان فضایی کشورمان به فناوری پرتاب چندگانه ماهواره به ارتفاع بالای مداری دست پیدا کردهایم.
سخنگوی سازمان صنایع فضایی وزارت دفاع در ادامه به یکی از دستاوردهای فضایی وزارت دفاع اشاره کرد و ماهواره بر سیمرغ را رکورددار حمل همزمان ماهواره و رکورددار ارتفاعی در ماهواره های کشور دانست و افزود: ماهواره بر سیمرغ برای اولین بار در هشتم بهمن ماه سال گذشته موفق شد سه ماهواره را به صورت همزمان در مدار زمین قرار داده و به اوج 1100 کیلومتری دست پیدا کند. در شانزدهم آذر 1403 نیز سنگین ترین محموله فضایی کشور توسط ماهواره بر سیمرغ پرتاب و یک بلوک انتقال مداری که توسط پژوهشگاه فضایی وزارت ارتباطات توسعه داده شده بود به همراه نانو ماهواره فخر که توسط شرکت صاایران وزارت دفاع توسعه داده شده بود و محموله تحقیقاتی مرتبط با خود سازمان صنایع هوا فضا با مجموع وزن 300 کیلوگرم در مدار زمین قرار گرفت.
وی به سکوی پرتاب ماهواره سریر بهعنوان یکی از دستاوردهای وزارت دفاع نیز اشاره کرد و گفت: سریر یک سکوی جدید در ماهواره برهای کشور است که وزارت دفاع با دستیابی به آن، به ارتقای جدی در حوزه پرتاب توسط این ماهواره بر دست پیدا کرد.
این مقام وزارت دفاع در ادامه با اشاره به اینکه ما در قالب پروژه سریر به وزن بالای یک تُن دست پیدا خواهیم کرد به نحوی که در نسخه اول حدود یک تُن و نیم و در نسخه دوم حدود چهار تا پنج تُن را مد نظر داریم، افزود: به لحاظ دانشی و توسعه فناوری، هیچ گلوگاهی در این زمینه وجود ندارد و با همین ماهواره بر ما می توانیم به مدار 36000 کیلومتری که هدف نهایی ما است دست پیدا کنیم.
حسینی مونس به منظومه شهید سلیمانی بعنوان یکی از پروژهای مهم سازمان فضایی وزارت دفاع نیز اشاره کرد و در این زمینه گفت: در حال حاضر ماهوارهها از حالت ماهوارههای تکی به خصوص در مدارات نزدیک به زمین، خارج شده و در قالب شبکهای از ماهواره ها فعالیت میکنند. ما برای اینکه بتوانیم زمان دسترسی به اطلاعات یا مخابراتمان را کم کنیم لازم است ماهوارهها را در قالب منظومهها در مدار زمین قرار بدهیم. در این زمینه اولین گامی که در کشور برداشته شده، منظومه شهید سلیمانی است. در این پروژه، کنسرسیومی از شرکتهای داخلی با کارفرمایی سازمان فضایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح فعالیت میکنند و ما برآنیم بر تکیه بر توان بومی به اولین منظومه ماهوارهای که منظومه شهید سلیمانی است، دست پیدا کنیم.
وی در ادامه به اهداف آتی سازمان فضایی وزارت دفاع اشاره کرد و گفت: هدفمان این است با توجه به تدبیر رهبر معظم انقلاب و اهداف بزرگی که در حوزه فضایی داریم به مدار 36000 کیلومتری از سطح زمین برسیم که در این راستا گام اول را با یک نسخه بهبود یافته رونمایی خواهیم کرد تا به مدارات بالا دست پیدا کنیم.
سخنگوی فضایی وزارت دفاع با اظهار امیدواری از آینده خوش برای حوزه فضایی کشور، افزود: ما در آینده نزدیک پرتابهایی خواهیم داشت که اخبار نهایی و تکمیلی آنها را در وقت و زمان خودش به اطلاع خواهیم رساند اما انسجامی که در حال حاضر در حوزه فضایی بین بخشها و دستگاهای مختلف کشور در این زمینه ایجاد شده، نوید آینده خوشی را برای حوزه فضایی کشور میدهد. حوزهای که جزو الزامات یک کشور پیشرفته در حوزه علم و فناوری است. ما این قول را خدمت مردیم میدهیم تمام تلاشمان را به لحاظ علمی انجام دهیم تا به آنچه حق ملت در این حوزه است، دست پیدا کنیم.
http://www.SecretNews.ir/fa/News/1327183/سخنگوی-سازمان-فضایی-وزارت-دفاع--در-آینده-نزدیک-پرتاب-ماهواره-خواهیم-داشت