اخبار محرمانه
اقناع مشروط لاهوتی از پاسخ‌های وزیر جهاد کشاورزی؛ اولین سوال از وزرای دولت پزشکیان پس گرفته شد
سه شنبه 16 بهمن 1403 - 10:06:28
اخبار محرمانه - نماینده سوال کننده از وزیر جهادکشاورزی پس از استماع اظهارات نوری قزلجه و وعده او برای اصلاح فرآیندهای دارای ایراد، اعلام کرد که از پاسخ‌های وزیر قانع شده‌ است.
در جلسه علنی امروز سه‌شنبه صحن مجلس شورای اسلامی غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی جهت پاسخ به سه سوال مهرداد لاهوتی نماینده مردم لنگرود مبنی بر اینکه «علت واردات بیش از نیاز چای چیست؟»، «علت واردات بیش از نیاز برنج در کشور چیست؟» و «علت عدم توجه به تولیدکنندگان برنج چای و ابریشم در کشور چیست؟» در صحن مجلس حضور یافت و به ارائه توضیحاتی در این زمینه پرداخت.

اخبار محرمانه

سوال نماینده مجلس از وزیر جهادکشاورزی؛ علت واردات بیش از نیاز برنج در کشور چیست؟
1403/11/16 - 09:52
پس از اظهارات وزیر جهاد کشاورزی، لاهوتی نماینده سوال کننده از نوری قزلجه اعلام کرد که اگر آقای نوری اشتباهات گذشته را بپذیرد و قول دهد که این اشتباهات را جبران می‌کند، من به او فرصت می‌دهم.



وزیر جهاد کشاورزی: در مبارزه با هرگونه فساد و انحصار به هر قیمتی می‌ایستیم
1403/11/16 - 09:29
در واکنش به این اظهارات، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس از نوری قزلجه خواست تا درباره مطالبه لاهوتی اظهار نظر کند و سپس خطاب به لاهوتی گفت که آقای وزیر وعده داد که حتماً فرآیندهای دارای اشکال را اصلاح می‌کنند.
لاهوتی نیز اعلام کرد که من 2 ماه به ایشان فرصت می‌دهم. به این ترتیب لاهوتی پرسش خود را از وزیر جهادکشاورزی پس گرفت و این پرسش به رای نمایندگان گذاشته نشد.

http://www.SecretNews.ir/fa/News/1326637/اقناع-مشروط-لاهوتی-از-پاسخ‌های-وزیر-جهاد-کشاورزی؛-اولین-سوال-از-وزرای-دولت-پزشکیان-پس-گرفته-شد
بستن   چاپ