اخبار محرمانه
ترامپ با کانادا به توافق رسید
سه شنبه 16 بهمن 1403 - 08:09:30
اخبار محرمانه - تسنیم / نخست وزیر کانادا بعد از تماس تلفنی با رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که با ترامپ بر سر تعلیق تعرفه‌های گمرکی این کشور علیه کالاهای کانادایی به توافق یک ماهه رسیده است.
- اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین‌‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و جاستین تودرو، نخست وزیر کانادا بامداد امروز سه شنبه بر سر تعلیق اعمال تعرفه‌های گمرکی به توافق رسیدند.

ساعاتی بعد از اعلام تماس تلفنی ترامپ با نخست وزیر کانادا، رسانه‌های این کشور از قول ترودو نوشتند که او با ترامپ بر سر تعلیق تعرفه‌های گمرکی به مدت دستکم 30 روز به توافق رسیدند مشروط به اینکه کانادا در این مدت گام‌های بیشتری برای تقویت امنیت مرزها و مقابله با باندهای قاچاق مواد مخدر بردارد.
گفت‌وگوی تلفنی بین سران آمریکا و کانادا 45 دقیقه طول کشیده است. نخست وزیر کانادا که هفته‌های گذشته گفت‌وگوی متشنجی با ترامپ داشته، بعد از این تماس در شبکه ایکس (توییتر سابق) نوشت: نوشت: «کمی پیش گفت‌وگوی خوبی با رئیس‌جمهور ترامپ داشتم. کانادا در حال اجرای طرح 1.3 میلیارد دلاری خود برای تقویت مرزها است».
تردودو افزود: «این طرح شامل استقرار هلیکوپترهای جدید، استفاده از فناوری‌های پیشرفته، افزایش نیروهای مرزی، بهبود هماهنگی با شرکای آمریکایی و تخصیص منابع بیشتر برای متوقف کردن جریان فنتانیل می‌شود. نزدیک به 10 هزار نیروی خط مقدم هم‌اکنون و در آینده در حال حفاظت از مرز خواهند بود».
رئیس جمهور آمریکا یکشنبه این هفته به دنبال وضع تعرفه‌های 25 درصدی علیه کانادا که واکنش اتاوا را به دنبال داشت، همسایه شمالی را در مورد جنگ تجاری تهدید کرد.
ترامپ بار دیگر اتاوا را در جنگ تجاری تهدید و بار دیگر تهدید کرد که کانادا باید به پنجاه و یکمین ایالت آمریکا تبدیل شود. وی گفت: مالیات‌های بسیار کمتر و حفاظت نظامی خیلی بهتر برای مردم کانادا. بدون هیچ تعرفه‌ای! تعرفه‌های جدید آمریکا علیه کالاهای کانادایی همزمان با تعرفه‌های مشابهی علیه کالاهای چینی و مکزیکی اعمال شد.
انتهای پیام/

http://www.SecretNews.ir/fa/News/1326544/ترامپ-با-کانادا-به-توافق-رسید
بستن   چاپ