اخبار محرمانه

آخرين مطالب

بازار بی‌سامان حمل‌ونقل هوایی؛ بلیت تهران-مشهد 9.4میلیون تومان! اقتصادی

بازار بی‌سامان حمل‌ونقل هوایی؛ بلیت تهران-مشهد 9.4میلیون تومان!
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم /با نزدیک شدن به ایام ولادت امام رضا (ع)، بلیت بیزینس برخی پروازهای مسیر تهران-مشهد به رقم بی‌سابقه 9.4 میلیون تومان افزایش یافته است؛ ولی سازمان هواپیمایی هم همچنان وعده برخورد با گرانفروشان را می‌دهد.
به‌طور معمول با نزدیک شدن به روز ولادت اردیبهشت ولادت امام رضا علیه‌السلام (19 اردیبهشت) تقاضا برای سفر از اقصا نقاط کشور به شهر مقدس مشهد افزایش می‌یابد.
بررسی برخی سایت‌های فروش بلیت نشان می‌دهد قیمت برخی پروازهای بیزینس تهران-مشهد برای روزهای پایانی هفته آینده به 9 میلیون و 412 هزار تومان افزایش یافته است. سایت سفرمارکت بلیت پرواز هواپیمایی چابهار را با این قیمت به فروش می‌رساند. بلیت پرواز هواپیمایی کاسپین نیز در مسیر پروازی ذکر شده بیش از 6.1 میلیون تومان است.
اسنپ‌ تریپ هم بلیت پرواز مشهد-تهران برای روز 19 اردیبهشت را با قیمت 7 میلیون و 280 هزار و 20 تومان به فروش می‌رساند. این سایت سابقه بدی در فروش بلیت پرواز تهران-مشهد-تهران دارد که اواخر ماه گذشته خبرگزاری تسنیم گزارشی را درباره آن منتشر کرده بود.
به گزارش تسنیم، قیمت پرواز از سایر شهرها به مقصد مشهد نیز افزایش قابل توجهی داشته است؛ به‌عنوان مثال هواپیمایی تابان بلیت پرواز شیراز-مشهد را با قیمت حدود 5 میلیون و 300 هزار تومان می‌فروشد.

اخبار محرمانه

اخبار محرمانه

به گزارش تسنیم، اواخر سال قبل و در آستانه شروع سفرهای نوروزی، سازمان هواپیمایی کشوری طی اطلاعیه‌ای وعده جلوگیری با گرانفروشی و سوداگری در بازار حمل‌ونقل هوایی مسافری را داده بود.
این سازمان اعلام کرد: «برای جلوگیری از گران‌فروشی و سوداگری بلیت هواپیما، به‌طور مستمر بر فروش بلیت، عملکرد شرکت‌های هواپیمایی و دفاتر خدمات مسافرت هوایی نظارت می‌کند. با آغاز سفرهای نوروزی، بازرسی‌های مشترک این سازمان و وزارت صمت به‌صورت سرزده انجام می‌شود و در صورت تخلف، شرکت‌ها و دفاتر متخلف به مراجع قانونی معرفی خواهند شد. در 9 ماه گذشته، بیش از 500 سایت و دفتر غیرمجاز تعلیق شده‌اند.
مسافران باید بلیت خود را از سایت‌های معتبر خریداری و صحت آن را در وب‌سایت شرکت‌های هواپیمایی بررسی کنند. همچنین، شرکت‌های هواپیمایی موظف‌اند دستورالعمل حقوق مسافر را رعایت کرده و اطلاعات آن را در اختیار مسافران قرار دهند. با هدف کاهش تأخیر پروازها و افزایش رضایتمندی مسافران، مرکز مدیریت و کنترل پروازها و خدمات مسافران نوروزی (OCC) راه‌اندازی شده است. همچنین در برخی فرودگاه‌ها که امکان اسکان کافی در هتل وجود ندارد، تدابیر جایگزین در نظر گرفته شده است.
مسافران می‌توانند شکایات خود درباره گران‌فروشی یا فروش اجباری بلیت را در سامانه حقوق مسافر سازمان هواپیمایی کشوری به آدرس caa.gov.ir ثبت و پیگیری کنند.»

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1356904/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یک روش خلاقانه برای شکلات هدیه دادن

سود بیشتر از بانک؛ با ضمانت بانک... (گواهی سرمایه‌گذاری 40 درصدی)

پیام تسلیت رئیس‌جمهور چین به همتای ایرانی

طلا ریخت

جنایات اسراییل صدای سعودی‌ها را هم درآورد

تقدیر از سریال «معمای شاه» در سالگرد شهید مطهری

السودانی در گفتگو با پزشکیان؛ اعلام آمادگی عراق برای کمک به ایران

روایت سنایی از دستاوردهای سفر پزشکیان به جمهوری آذربایجان

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: ادعاها درباره آتش گرفتن سوخت موشک در بندر عباس به هیچ وجه صحت ندارد

دختران فوتسال بدرقه شدند

سخنان آتشین پدرو آلمادوار علیه ترامپ: تو فاجعه‌ای!

بازگشت مصطفی کیایی به سینما؛ سریال جدید در راه

جایزه افتخاری لوکارنو برای اسطوره سینمای رزمی

دلیل کم‌کاریِ شوهر «ستایش» مشخص شد

فیلم «الکافی» آنلاین شد

مصاحبه‌ای که برای فرهادی دردسرساز شد

سرمقاله اطلاعات/ عادت به تکرار حادثه‌ها

انفجار بمب در پاکستان با 22 کشته و زخمی

گلایه بازیگر پایتخت به عدم حضور بازیگران مازندرانی در فصل جدید

توصیف مقام دولت از سه ابر طرح منطقه‌ای مطرح بین ایران و آذربایجان

وزیر دولت روحانی: وعده پزشکیان برای اجرای برنامه هفتم از عجایب است

کاهش چشمگیر تعرض به خطوط انتقال نفت

هشدار سازمان ملل درباره اوضاع وخیم غزه

رونمایی از پوستر فیلم حمید گودرزی در نقش یک روحانی

برگزاری جلسه ستاد اجرائی شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش استان با حضور مدیر کل بنیاد سمنان

رئیس اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا: امکان مصالحه وجود دارد

سرمقاله وطن امروز/ ایران در عصر بی‌نظمی جهانی

بخشنامه جدید وزارت اقتصاد برای یکپارچه‌سازی حساب‌های دولتی

کل کل رضا عطاران و بهاره رهنما در «طبقه حساس»

حاجی بابایی در دیدار سفیر عربستان: همکاری هرچه بیشتر تهران-ریاض به نفع مردم و کشورهای منطقه است

جزئیات دادگاه منافقین؛ فرانسه به متهمان 7 مورد هواپیماربایی پناهندگی داد!

اولتیماتوم بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارز

جنگ غزه؛ بمباران چادرها و گرفتاری آوارگان در جهنم قحطی

سرمقاله جوان/ بازی آمریکا و اسرائیل را در مذاکرات به هم بزنید

فهرست اقلام مشمول نرخ محاسباتی 28500 اعلام شد

جذب و به‌کارگیری اتباع غیرمجاز در رستوران‌ها و داروخانه‌ها ممنوع!

مجله تایم: ترامپ در پی افزایش سرکوب مهاجران است

آتش‌سوزی رستورانی در چین دست کم 22 قربانی گرفت

فریاد های پدر فلسطینی در وداع با پیکر دختر کودکش

چهره ها/ شیرازگردی مهراب قاسم‌خانی و خانواده‌اش

بغض خانم مجری صداوسیما روی آنتن زنده

گفتگوی آذری پزشکیان با شهردار باکو درباره جمعیت پایتخت جمهوری آذربایجان

همه چیز درباره فصل سوم سریال خاندان اژدها

6 راهکار طلایی برای غلبه بر ترس کودکان

سرمقاله شرق/ نظم بین‌المللی جدید؟

کرملین: کی‌یف پاسخی به پیشنهاد آتش‌بس نداده است

خاطرات خنده دار هنرمندان از دزدهای با معرفت

درخواست دختر شهید از رهبر انقلاب؛ حالا که به سن تکلیف نرسیدم، میشه شمارو بغل کنم؟

مادر شهیدان والامقام «احمد و محمود رضاپور» به لقاءالله پیوست

استیضاح وزیر راه کلید خورد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی