اخبار محرمانه

آخرين مطالب

اظهارات گروسی درخصوص راستی‌آزمایی توسط آژانس؛ من این افق را می‌بینم که مذاکرات با نتیجه مثبت خاتمه پیدا کند سیاسی

اظهارات گروسی درخصوص راستی‌آزمایی توسط آژانس؛ من این افق را می‌بینم که مذاکرات با نتیجه مثبت خاتمه پیدا کند
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه هر توافقی که در حوزه فناوری به دست بیاید، برای اینکه معتبر باشد باید با راستی آزمایی آژانس همراه شود، گفت: اکنون ما در مرحله بسیار حیاتی و مهمی از مذاکرات قرار داریم، این امکان وجود دارد و من این افق را می‌بینم که مذاکرات با نتیجه مثبت خاتمه پیدا کند و تمامی نشانه‌ها هم برای ایران و هم برای آمریکا الان باید وجود داشته باشد که به توافق خوبی دست پیدا کنند.
«محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی و «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که صبح امروز پنجشنبه 27 فروردین ماه دور جدیدی از گفت و گو و رایزنی برای حل اختلاف های فی مابین تهران و این نهاد فنی را به سرانجام رساندند، پس از این دیدار در جمع تعداد محدودی از خبرنگاران حاضر و به پرسش های آنها پاسخ دادند.
در ابتدای این نشست خبری، خبرنگار ایرنا از مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سوال کرد: شما پیش از سفر به ایران در خصوص نقش آژانس در هرگونه توافق احتمالی میان ایران و آمریکا سخن گفتید، با توجه به اینکه به گفته وزیر امور خارجه، شما و آژانس در ماه های آینده نقش مهمی در حل و فصل این پرونده خواهید داشت و همچنین با توجه به حضور مخالفین توافق و جنگ‌طلبان، چه دستور کاری برای ایفای نقش سازنده و مثبت در این مسیر دارید؟
بازار
گروسی در پاسخ به ایرنا ضمن ابراز خوشحالی از حضور در ایران و دیدار با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: نشست بسیار عالی با آقای اسلامی برگزار کردیم و دیروز هم مذاکرات خیلی عمیق و صادقانه‌ای را با جناب دکتر عراقچی داشتیم.
وی درباره جزئیات این نشست‌ها گفت: ما در خصوص اینکه آژانس چگونه می‌تواند از مذاکرات جاری بین ایران و آمریکا حمایت کند، گفت‌وگو کردیم. ما می‌دانیم که این روند ساده‌ای نیست و مطمئناً افرادی هستند که تمایل ندارند این مذاکرات به نتیجه رسد. اما برای صلح باید تلاش خود را به کار گیریم.
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه هر توافقی که در حوزه فناوری به دست بیاید، توافق حساسی خواهد بود ادامه داد: این توافق باید معتبر باشد. همچنین برای اینکه معتبر باشد باید با راستی آزمایی آژانس همراه شود. مهم است ما به صحبت‌های ایران گوش کرده و ببینیم انتظارات ایران چیست. همچنین در فرایند تکامل مذاکرات نقش ایفا کنیم.
گروسی ادامه داد: من با مذاکره کننده آمریکایی هم در تماس هستم تا ببینیم که آژانس چگونه می‌تواند پلی بین ایران و آمریکا بوده و به حصول نتیجه‌ای مثبت در مذاکرات کمک کند.
تحت تاثیر دستاوردهای صلح آمیز هسته ای ایران قرار گرفتم
مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای پس از بازدید از نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای ایران گفت: این دستاوردها و پروژه‌های علمی در حوزه‌های هسته‌ای همان چیزی است که ما در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای در حوزه سلامت و درمان به آن نیاز داریم.
گروسی با بیان اینکه پس از بازدید از این نمایشگاه تحت تاثیر قرار گرفته است، گفت: بسیار مهم است که ما این‌ها دستاوردها را انعکاس دهیم اما در عین حال وظیفه آژانس عدم اشاعه هسته‌ای هم بوده و آن حوزه هم از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی ادامه داد: کشورها علاوه بر اینکه باید از این فناوری بدون محدودیت، بهره‌مند باشند؛ در عین حال باید این اطمینان را به وجود آوردند که این فناوری برای مقاصد صلح آمیز استفاده خواهد شد. به همین دلیل است که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از سوی همه کشورهای دنیا تاسیس شد تا از صلح آمیز بودن استفاده از فناوری هسته‌ای اطمینان حاصل شود.
در مرحله بسیار حیاتی از مذاکرات قرار داریم
مدیرکل آژانس با تاکید بر اینکه اکنون ما در مرحله بسیار حیاتی و مهمی از مذاکرات قرار داریم، گفت: این امکان وجود دارد و من این افق را می‌بینم که مذاکرات با نتیجه مثبت خاتمه پیدا کند و تمامی نشانه‌ها هم برای ایران و هم برای آمریکا الان باید وجود داشته باشد که به توافق خوبی دست پیدا کنند.
توافق جدید با ایران، نگرانی آژانس را از بین می برد
گروسی با اشاره به اینکه در عین حال زمان محدود است، گفت: من با طرف آمریکایی هم در تماس رفت و آمد دائم هستم تا رسیدن به توافق را تسهیل کنم. هدف آژانس کمک است و تمرکز ما باید بر این هدف باشد که این توافق حاصل شود و هنگامی که این توافق حاصل شد ما به نقطه‌ای می‌رسیم که نگرانی‌ها از بین خواهد رفت.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1352968/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از 6 تا 7 سالگی فرزندانتان مسئولیت پذیری را یاد می‌گیرند

آشنایی با مشکلات رایج گیربکس ماشین

انتقال مستقیم پول از باکس پس‌انداز / یک قابلیت جدید و کاربردی در اپلیکیشن بلو

وقتی نتانیاهو ارتش اسرائیل را به لبه پرتگاه می‌برد!

خبرنگار اعزامی صداوسیما در رُم: بنابر اطلاعات کسب شده، حفظ چرخه سوخت هسته‌ای یکی از خطوط قرمز ایران است

عراقچی: تنها مانع بر سر تحقق خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی است

توهین شدید فرستاده آمریکا به سیاستمدار لبنانی

رحمان و رحیم دوقلوهای پایتخت از مصائب بعد از به شهرت رسیدن در سریال پایتخت می گویند

سخنگوی وزارت خارجه: اینکه مذاکرات چقدر طول می‌کشد بستگی به روند آن دارد

صداوسیما: هیات ایرانی در مذاکرات رُم برای نماز اتاق خود را ترک کرده بودند

آخرین خبرها از گفتگوهای ایران و آمریکا؛ بقائی: اینکه مذاکرات چقدر طول می‌کشد بستگی به روند آن دارد

نشست شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برگزار شد

هشدار نسبت به طرح صهیونیست‌ها برای منفجر کردن مسجدالاقصی

پوریا پورسرخ: از دقیقه به دقیقه بزرگ شدن بچگی‌ام کیف کردم

نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد

منبع نزدیک به هیات مذاکره‌کننده ایرانی: برنامه‌ای برای دیدار با گروسی در رم نداریم

سفر در تاریخ؛ «رضاخان در حرم امام حسین(ع) در کربلا»؛ سال 1303

معامله 546 هزارگواهی سپرده زعفران در بورس کالا

آیا جنگ زمینی جدیدی در یمن در راه است؟

نفت سوریه در دستان متحد اسرائیل؟

استایل جوان‌پسندِ ستاره بتمن جلب توجه کرد

نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان

برنامه‌ای برای دیدار با گروسی در رم نداریم

اگه فرزندت آرزوی معروف شدن نداره یعنی درست تربیت شده!

سریال «خجالت نکش»؛ قصه شیرین یک جدایی!

سامانه خودنویس ابزاری برای مقابله با سوداگری در حوزه مسکن

کرملین شرکت‌هایی را که با آغاز جنگ از روسیه خارج شدند شناسایی می‌کند

رهامی: مذاکره ایران و آمریکا به معنای عقب‌نشینی نیست

صدر: ترامپ به‌دنبال توافق ترامپی است

درخواست رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو برای تعادل در بازار: سیاست‌های اقتصادی و ارزی اصلاح شود

پرداخت مطالبات درمانی بازنشستگان در سال 1403، تا پایان اردیبهشت‌

مخالفت السیسی و پادشاه اردن با کوچاندن فلسطینی‌ها

چهره ها/ قاب عاشقانه‌ای در خیابان از علیرام نورایی و همسرش!

چهره ها/ فرشته حسینی با استایلی متفاوت در خارج از کشور

ستاره‌ای از انگلیس که محبوب دل ایرانی‌ها شد!

فلاحت‌پیشه: تا کی باید سرنوشت این ملت آزاده بازیچه کثیف‌ترین افراطی‌گری‌های تاریخ ایران شود؟

سرمقاله اطلاعات/ چرا اسرائیل در پی خلع سلاح مقاومت است؟

پیشنهاد محرمانه کشورهای عربی خطاب به حماس

دیوان عالی آمریکا اخراج مهاجران ونزوئلایی را موقتا متوقف کرد

«ناریا» از امشب به جای «پایتخت» می‌آید

بهتاش فریبا یا بهرام افشاری؛ کدام یک ناجی واقعی «پایتخت» بود؟

چهره ها/ رامبد جوان با دختر و همسرش به نمایش «کورالاین» رفت

اسلامی: باید مسیر را با اقتدار و ظرفیت بالا ادامه داد

فرشاد مومنی: آقای پزشکیان! گوش و وقتتان را در اختیار هرکسی قرار ندهید

خبر تعلیق در مذاکرات ایران و آمریکا تکذیب شد

آخرین خبرها از گفتگوهای ایران و آمریکا؛ خبر تعلیق در مذاکرات تکذیب شد

هوش مصنوعی ای که یک ماه تمام مطالب یک روزنامه ایتالیایی را نوشت/ چگونه آینده متعلق به روزنامه‌نگاران است؟

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «ناروئی»

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی