اخبار محرمانه

آخرين مطالب

معاون رییس جمهور: امیدواریم مذاکره با آمریکا به صورت برد برد با حفظ منافع ایران پایان یابد سیاسی

معاون رییس جمهور: امیدواریم مذاکره با آمریکا به صورت برد برد با حفظ منافع ایران پایان یابد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / معاون اجرایی رییس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری ابراز امیدواری کرد: مذاکراتی که با عزت، حکمت و مصلحت و تدبیر رهبر معظم انقلاب با آمریکا در حال انجام است؛ به صورت برد - برد با موفقیت به پایان برسد.
محمد جعفر قائم پناه روز دوشنبه در جمع فعالان اقتصادی استان کرمانشاه در سالن شهدای دولت استانداری بیان کرد: باید از رهبر معظم انقلاب برای عزتی که در مذاکرات آفریدند؛ تقدیر کرد.
وی افزود: در آینده نه چندان دور ایران بزرگ در عرصه بین المللی حضور بیشتری پیدا خواهد کرد و توسعه کشور شتاب بیشتری می‌گیرد به گونه ای که تنگناهای اقتصادی برطرف و گشایش برای فعالان اقتصادی ایجاد می‌شود.
بازار
قائم پناه با ابراز امیدواری نسبت به بهبود بیش از پیش روابط خارجی تصریح کرد: باید آغوشمان را بیشتر از گذشته برای گردشگران خارجی باز کنیم.
معاون اجرایی رییس جمهور در ادامه فقر، گرانی و بیکاری را سه دشمن ملت دانست و گفت: امروز سرمایه گذاران، کارآفرینان و تجار در حال مبارزه با این دشمنان ملت ایران هستند و کشور با حضور بخش خصوصی پیشرفت خواهد کرد.
وی با یادآوری حمایت رهبر معظم انقلاب از دولت وفاق ملی بیان کرد: در این مدت توانستیم برای پیشرفت اقصی نقاط کشور قدم‌هایی برداریم؛ نگاه رییس جمهور عدالت محور است به گونه ای که سفرهای استانی را از سیستان و بلوچستان آغاز کردیم.
قائم پناه خطاب به فعالان اقتصادی و کارآفرینان کرمانشاه تصریح کرد: هر کاری که لازم است برای توسعه کرمانشاه انجام خواهیم داد و در این راستا اختیارات ویژه ای در اختیار استاندار کرمانشاه برای توسعه روابط با کشور همسایه عراق داده شده است.
سرپرست نهاد ریاست جمهوری سفر خود به کرمانشاه را با هدف فراهم کردن مقدمه سفر ماه آینده دکتر پزشکیان به این استان عنوان کرد و گفت: با اینکه دوست داشتم شاخص‌های اقتصادی استان خوب باشد اما متاسفانه کرمانشاه در رتبه های آخر است برای همین توجه ویژه به استان کرمانشاه عین عدالت است.
وی استان کرمانشاه را مهاجرخیز توصیف کرد و گفت: باید با استفاده از ظرفیت و مزیت‌های خوب استان این روند معکوس شود که یکی از آنها ایجاد مسیر راه آهن تا عراق و از بن بست خارج کردن مسیر ریلی کرمانشاه است چرا که عمده صادرات کشور از طریق 2 مرز رسمی پرویزخان و خسروی (در کرمانشاه) انجام می‌شود.
قائم پناه با اشاره به 150 پروژه نیمه تمام صنعتی استان کرمانشاه بیان کرد: تاکنون پنج هزار میلیارد تومان تسهیلات برای این پروژه ها در نظر گرفته شد اما نیاز واقعی 30 همت است و سال آینده باید همه این پروژه ها به بهره برداری برسد.
وی با تاکید بر لزوم سرعت بخشیدن به کاهش بیکاری در استان کرمانشاه راهکار آن را فراهم کردن تسهیلات صنایع کوچک و زود بازده دانست.
معاون اجرایی رییس جمهور چهره کنونی کرمانشاه را لایق این استان ندانست و گفت: در گذشته کرمانشاه پنجمین استان کشور بوده و از نظر سابقه تاریخی نیز آثاری در این استان وجود دارد که سابقه 10 هزار ساله دارند.
قائم پناه با تاکید بر تحول چهره گردشگری کرمانشاه ساخت 2 هتل گردشگری پنج ستاره را در این استان ضروری دانست و افزود: اورامانات زیبا و قصرشیرین گرمسیر می‌تواند بهترین پذیرای مهمانان به خصوص از اقلیم کردستان عراق به دلیل نزدیکی فرهنگی باشند.
لزوم توسعه فناوری‌های نوین و شرکت‌های دانش بنیان و مدرن کردن کشاورزی در استان کرمانشاه با توسعه کشت های گلخانه ای از دیگر تاکیدات معاون اجرایی رییس جمهور بود.
وی تصریح کرد: برای اینکه بخواهیم تولید ثروت کنیم باید افق های بلند را ببینیم و از داشته هایمان صحبت کنیم و باور کنیم که ما می‌توانیم.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1351079/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رشوه هنگفت ترامپ به مردم گرینلند

چین دست یمن را برای عبور از بحران اقتصادی می‌گیرد

روسیه: از اصل آتش‌بس در اوکراین حمایت می‌کنیم

وقتی ترامپ سعی می کنه شعار خودش را به لاتین بگوید

علی نصیریان در دانشگاه امیرکبیر: آتیه این مملکت دست شماست، نسل من کارش را کرد

ساخت بخش ایران‌ سریال «سلمان فارسی» تا پایان سال ادامه دارد

نویسنده پایتخت: به سکانس دعوای بهتاش افتخار می‌کنم

کیانوش عیاری: گفتند فیلم «بودن یا نبودن» تبلیغ خوبی برای اسلام نیست

سریال «پایتخت» رو به اتمام است/ دلخوشی کوچکی که تمام می‌شود!

مجید واشقانی در «رینگو»/ چرا الکی می‌خندی؟!

ویتکاف از محتوای نامه ترامپ به ایران گفت

پزشکیان: هر دستگاهی نخواست همکاری بکنه باید عذرش را بخواهیم

اوحدی: *خدمت رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویا تر شده است*

14 نشانه که نشان می‌دهد ازدواج شما موفق خواهد بود

اولتیماتوم دولت به صاحبخانه‌ها!

آرزوی شهاب حسینی چیست؟

«پیر پسر» را اکران کنید؛ مخاطب تشنه فیلم خوب است

اکران مردمی قسمت پایانی «پایتخت 7» در برج میلاد

3 نکته جذاب قسمت جدید «پایتخت» که همه درباره‌اش حرف می‌زنند

چهره ها/ استوری تلخ سپند امیرسلیمانی برای سالگرد «عارف لرستانی»

خانم های شیک و مرتب اینطوری روسری می بندن

کاهش نرخ دلار ادامه دارد؟

رئیس اسبق موساد خواستار پایان جنگ غزه شد

رسانه عبری: به‌زودی روند خروج آمریکا از سوریه آغاز می‌شود

بیوگرافی «عارفه معماریان» بازیگر سریال های پایتخت و مانکن

از دعوای بهتاش و چک «برادران لیلا» دفاع می‌کنیم

چهره ها/ عکس خانومانه «شیرینِ» سریال نون خ

ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند

مهاجرانی: اگر توافقی حاصل شود زمان، لازم است تا آثارش در زندگی مردم نمایان شود

مرگ حدود 4 هزار کارگر در محیط کار

پیش بینی بورس چهارشنبه 27 فروردین 1404

عکسی از بدلکار نقی و بهتاش در سکانس حمله خرس

کیانوش عیاری: «دکتر قریب» آقایان را ناراحت کرده بود

منتقد سینما: اگر تلویزیون خوب است، چرا مردم و هنرمندان از آن فرار می‌کنند؟

شهاب حسینی: هنوز مست عشق را ندیده‌ام

نظر خبرنگار ارشد اکونومیست درباره سناریوهای مختلف تغییر موضع ویتکاف در رابطه با برنامه غنی‌سازی ایران

آموزش سایه چشم نقره ای و شاین دار

چهار سیگنالی که از عمان منتقل شد

شمارش معکوس برای آغاز نبرد زمینی در یمن با پوشش هوایی آمریکا

رهبر طالبان نائب پیامبر شد!؛ وزیر تحصیلات: اطاعت از امیر، اطاعت از خداست

طرح ترامپ برای تبعید آمریکایی‌های مجرم به السالوادور

وزیر دفاع ایتالیا: برای من کودک فلسطینی به اندازه کودک اوکراینی ارزش دارد

شهاب حسینی از سختی های فیلم «رها» می‌گوید

چهره ها/ جشن تولد ساده ساناز سعیدی در دل طبیعت

پزشکیان: ساختار دولتی پاسخگوی کاهش شدت مصرف انرژی نیست

عارف: برای حل مسائل کشور به مذاکره دل نبسته‌ایم

سفر به تاریخ؛ «مسعود پزشکیان» در 5 سالگی در کنار پدر و مادرش

پیش بینی قیمت دلار 27 فروردین 1404

تفاوت غمناک خیابان الرشید در غزه، قبل و بعد از حملات اسرائیل

نویسندگان سریال‌های معروف «مهران مدیری» چه کسانی بودند؟

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی