اخبار محرمانه

آخرين مطالب

استفاده از برق غیرمجاز و یارانه‌ای در 95 درصد مزارع استخراج رمزدارایی اقتصادی

استفاده از برق غیرمجاز و یارانه‌ای در 95 درصد مزارع استخراج رمزدارایی
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - مهر /نشست سراسری مجریان شناسایی و جمع‌آوری مراکز استخراج غیرمجاز رمزدارایی صنعت برق با هدف بررسی تخصصی چالش‌ها و راهکارهای مقابله با پدیده استخراج غیرمجاز رمزارزها (ماینینگ) برگزار شد.
به گزارش توانیر نشست سراسری مجریان شناسایی و جمع‌آوری مراکز استخراج غیرمجاز رمزدارایی صنعت برق با هدف بررسی تخصصی چالش‌ها و راهکارهای مقابله با پدیده استخراج غیرمجاز رمزارزها (ماینینگ) و تأثیرات مخرب آن بر پایداری شبکه برق کشور به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق مشهد برگزار شد.
در این نشست که با حضور محمد اله‌داد معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر، سید هادی شریعت‌یار معاون حفظ حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی؛ محمدرضا دبیری، مدیرکل حراست استانداری خراسان رضوی و عبدالوحید مهدوی‌نیا، مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد، به همراه مدیران ارشد این شرکت و مجریان طرح‌های شناسایی رمزارز و مدیران دفاتر حراست شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور برگزار شد، لزوم اقدام قاطع و هماهنگ برای مقابله با این پدیده مورد تاکید مجدد قرار گرفت.
معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر، با اشاره به دغدغه‌های جدی در تأمین انرژی پایدار به دلیل ناترازی تولید و مصرف و وجود انرژی ارزان، بر اهمیت مبارزه با پدیده رمزارزهای غیرمجاز تأکید کرد. وی تصریح کرد: بر اساس تأکیدات وزیر نیرو، مقابله با استخراج غیرمجاز رمزارزها یکی از مؤثرترین راهکارها برای کاهش مصرف و رفع ناترازی است. کشف یک مزرعه متوسط استخراج، به مراتب تأثیرگذارتر از بسیاری اقدامات مدیریت مصرف دیگر است، چرا که بیش از 95 درصد این مراکز از برق غیرمجاز و یارانه‌ای استفاده می‌کنند.
محمد اله‌داد با اشاره به پیچیدگی روزافزون این پدیده هشدار داد: روش‌های سرقت برق و پنهان‌سازی ماینرها بسیار حرفه‌ای و هوشمندانه شده است؛ از دستکاری کنتورهای هوشمند با ابزارهای مغناطیسی و ریموت گرفته تا استفاده از انشعابات پیچیده از چند پست مختلف. کار شناسایی و جمع‌آوری بسیار سخت و نیازمند همکاری تنگاتنگ با ضابطین قضائی و امنیتی است.
بازار
وی خاطرنشان کرد: چرخه مقابله باید کامل باشد؛ از شناسایی و جمع‌آوری گرفته تا تحویل به مراجع قانونی، صدور صورتحساب با نرخ واقعی برق (حدود 3,800 تومان به ازای هر کیلووات ساعت)، وصول مطالبات و امحای کامل دستگاه‌ها. عدم اجرای کامل این چرخه، خاصیت بازدارندگی را از بین می‌برد.
اله‌داد با تعیین ضرب‌الاجل برای شرکت‌های کم‌کار، تأکید کرد که عملکرد مدیران در این حوزه، یکی از شاخص‌های اصلی ارزیابی در اوج بار تابستان خواهد بود و خواستار تمرکز حداکثری بر این موضوع تا قبل از شروع فصل گرما شد.
معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر همچنین از اقدامات مؤثر و تعامل سازنده شرکت توزیع برق مشهد با ارکان قضائی و انتظامی در جهت مقابله با این پدیده قدردانی کرد و گفت: این شرکت اقدامات بسیار شایسته‌ای در این زمینه به انجام رسانده است.
عبدالوحید مهدوی نیا مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد، ضمن خوشامدگویی به حضار و تشکر ویژه از حمایت‌های دستگاه‌های قضائی، امنیتی و انتظامی شهرستان مشهد و استان، گزارشی جامع از دستاوردها و برنامه‌های راهبردی این شرکت ارائه داد.
وی اظهار داشت: شهر مشهد با حدود یک میلیون و 850 هزار مشترک و شبکه گسترده‌، نقشی حیاتی در صنعت برق کشور ایفا می‌کند. ما با تمرکز بر چهار محور اصلی؛ مدیریت هوشمند مصرف، خدمات مشتریان، پایداری شبکه و بهبود بهره‌وری، در حال حرکت به سوی چشم‌انداز یک شرکت هوشمند و ناب هستیم.
مهدوی نیا با اشاره به اقدامات نوآورانه این شرکت افزود: طرح‌هایی نظیر ایجاد منطقه نمونه هوشمندسازی در کشور، توسعه مرکز پایش و مانیتورینگ، افزایش چشمگیر رویت‌پذیری و کنترل‌پذیری مشترکین (با 245 هزار اشتراک رویت‌پذیر و 150 هزار اشتراک کنترل‌پذیر) و طرح عظیم تبدیل 181 هزار چراغ معابر به LED که منجر به صرفه‌جویی 88 درصدی انرژی در این بخش خواهد شد، گواه عزم جدی ما برای مدیریت بهینه منابع و حرکت در مسیر استانداردهای جهانی است. وی تأکید کرد: بدون سرمایه انسانی متخصص و متعهد، دستیابی به این اهداف ممکن نیست و ما قدردان تلاش‌های بی‌وقفه همکارانمان هستیم.
سید هادی شریعت یار، معاون دادستان مرکز استان خراسان رضوی نیز با تأکید بر آثار زیان‌بار ناترازی برق بر جامعه و صنعت، نقش دستگاه قضا در این مبارزه را حیاتی خواند. وی بیان کرد: ناترازی برق همه مردم را حتی از نظر روانی آزار می‌دهد. ما به عنوان مدعی‌العموم، حمایت کامل از اقدامات قانونی شرکت‌های توزیع برق را وظیفه خود می‌دانیم و در مشهد این همکاری در سطح بالایی وجود دارد.
معاون دادستان مرکز استان خراسان رضوی خواستار شد: مقامات قضائی باید با عمق فاجعه و ابعاد فنی و اقتصادی این پدیده آشنا شوند تا بتوانند با قاطعیت و آگاهی کامل، دستورات لازم را صادر و احکام بازدارنده را تعیین کنند. گاهی لازم است مقام قضائی حتی از کارشناسان فنی نیز جلوتر باشد تا اهمیت موضوع را به درستی درک کند.
در پایان، هادی سفیدمو مجری نظارت و ساماندهی استخراج رمز دارایی‌های شرکت توانیر، به ارائه سازوکار سال 1404 و پاسخگویی به پرسش‌ها و چالش‌های مطرح شده در سال 1403 پرداخت و بر اهمیت تبادل اطلاعات و تجربیات بین همکاران شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور به منظور ایجاد وحدت رویه در این زمینه تأکید کرد و همچنین مجید حسن نژاد، مجری طرح شناسایی و جمع‌آوری مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز شرکت توزیع برق مشهد، گزارشی از اقدامات این شرکت در جهت مقابله با این پدیده ارائه کرد.
در پایان نیز از شریعت‌یار معاون حفظ حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی و دبیری مدیرکل حراست استانداری خراسان رضوی برای همکاری و هماهنگی مؤثر با شرکت توزیع برق مشهد در جهت مقابله با پدیده استخراج غیرمجاز رمزارزها، تقدیر شد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1349858/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عراقچی در دیدرا با لاوروف: روابط ایران و روسیه هیچ‌گاه به این اندازه مستحکم نبوده است

دو سناریوی بازار طلا در روز‌های آینده

حمله موشکی یمن به قلب رژیم صهیونیستی

شهادت سوژه فیلم سینماگر ایرانی پس از انتخاب در کن

برای داشتن حال خوب لازم نیست کار خاصی انجام دهید

جایگاه‌های سوخت ملزم به نصب شارژر برقی شدند

پانته آ پناهی ها: هیچ‌وقت موهایم را رنگ نمی‌کنم!

امحای 60 هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در کشور

امارات، رادار اسرائیلی در مجاورت سواحل یمن مستقر کرد

ویدئویی از کاروان حفاظت بن‌سلمان، فرزند پادشاه سعودی در تهران

روایتی دیگر از دیدار وزیر دفاع عربستان با رهبر انقلاب

ترامپ: از زلنسکی راضی نیستم

فرمانده نیروی زمینی ارتش: دست ما روی ماشه است

زمان واریز یارانه نقدی فروردین دهک‌های چهارم تا نهم مشخص شد

دیدار ویتکاف با مقامات اسرائیل یک روز قبل از مذاکره با ایران

نامه‌های اعتراضی نظامیان صهیونیست به تیپ گولانی رسید

واکنش هومن برق‌نورد به کم‌رنگ‌شدن حضورش در سینما و تلویزیون

تامین 65 درصد هزینه‌های جاری دولت از محل مالیات

مجری قشنگ مهمان برنامه رو مبهوت خودش کرد!

داماد امام: محاصره اقتصادی جشن ندارد/ پیگیری علنی درباره سرنوشت امام موسی صدر فعلا به صلاح مسلمین نیست

فعال شدن آژیر هشدار در مناطق وسیعی از تل‌آویو

معاون وزیر صمت: نظام مالیاتی مشوق تولید نیست

پکن: به هیچ طرف جنگ اوکراین تسلیحات ندادیم

دوبله انیمیشن با مهران غفوریان و امین زندگانی

پیام تبریک وزیر امور خارجه به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران

لارا روزن ادعا کرد: سعودی‌ها به دنبال تدارک دیدار پزشکیان و ترامپ در عربستان

مهارت‌های همسرداری از دیدگاه قرآن کریم و روایات

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران: نفت 200 میلیارد دلار سرمایه نیاز دارد

ترامپ: بدون آمریکا، مکزیک و کانادا کشوری نخواهند داشت

چرا ازازیل شکست خورد؟

روش ترامپ برای پایان دادن به جنگ اوکراین

حراج تابلوی فتحعلی‌شاه و خاندانش در لندن

رکورد ترانزیت جاده‌ای ایران شکست

این بازنشستگان شامل افزایش 70 درصدی متناسب‌سازی شدند

نیویورک تایمز: آمریکا خروج صدها نیروی خود از سوریه را آغاز کرده است

این داستان میتونه سناریو یک فیلم کمدی باشه!

ریما رامین‌فر: گریه‌ من در سریال «پایتخت» واقعی بود

نوید محمدزاده از انتقاد همکارش هم در امان نماند

بغض و احساساتی شدن عوامل سریال «پایتخت»

قیمت جدید طلا و سکه اعلام شد

انهدام 56 پهپاد اوکراینی از سوی سامانه دفاع هوایی روسیه

مومنی: به بنگاه‌های تولیدی علاوه بر ظلم تعطیلی اجباری، ده ظلم دیگر هم می‌شود!

توضیح درباره علت گران‌تر بودن کرایه تاکسی‌های برقی

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در لبنان

رژه روز ارتش در سراسر ایران برگزار شد

هلاکت سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم + جزئیات

تاثیرات رفتارها، نگرش‌ها و عادات فرد در سبک زندگی

روایت آکسیوس از مقابله تولیدکنندگان چینی با تعرفه‌های ترامپ

خاطره مهران غفوریان از حواس پرتی رضا شفیعی جم !

خاطرات هاشمی: پوتین گفته رابطه با ایران نباید به قیمت تخریب روابط روسیه با دیگران باشد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی