اخبار محرمانه

آخرين مطالب

پزشکیان: ما غیرمستقیم و با عزت و سربلندی گفتگو می‌کنیم؛ به دنبال بمب اتم نیستیم سیاسی

پزشکیان: ما غیرمستقیم و با عزت و سربلندی گفتگو می‌کنیم؛ به دنبال بمب اتم نیستیم
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ما به دنبال بمب اتم نیستیم، گفت: ما غیرمستقیم و با عزت و سربلندی گفتگو می کنیم و هر ضمانتی لازم باشد که به دنبال بمب هسته ای نیستیم می دهیم؛ از دستاورد های خود کوتاه نمی آییم.
مسعود پزشکیان امروز _ چهارشنبه 20 فروردین ماه_ در آئین روز ملی فناوری هسته ای در جمع کارکنان سازمان ملی انرژی اتمی بیان کرد: به شما دست مریزاد و خدا قوت می گویم. از خدا خواستارم این عزت و سربلندی را که برای مردم به ارمغان آوردید مبارک کند. قدم اول این است که من از نظر اعتقادی بارها گفته ام؛ ما نماز را تکراری می خوانیم که به آن عمل کنیم. این کلمات را می گوییم که به یادمان باشد اینگونه زندگی کنیم.
وی در ادامه اظهار کرد: خداوند به فرشتگان می گوید در زمین می خواهم خلیفه انتخاب کنم. ملائک می گویند کسی را می خواهی خلیفه کنی که خون بریزد و فساد کند؟ خداوند می گوید من آنچه که شما نمی دانید را می دانم. به آدم همه اسم ها را یاد می دهم. همه دانش و آگاهی را. سپس می گوید حالا که دیدید سجده کنید. انسان به خاطر علم و دانایی مورد سجده ملائک قرار گرفت. آنچه که انسان را مسجود ملائک می کند دانایی و آگاهی است.
رئیس جمهور تصریح کرد: آنچه که کشور ما را به قدرت و عزت می رساند دانایی و آگاهی است. اگر به جایی رسیدیم به خاطر تلاش عزیزان بوده است. مداد عالم از خون شهدا ارزشش بالاتر است. این ها در تمام روندی که در دنیا رخ داده نگاه کنید می خواهند بگویند ایران تروریست است. در حالی که ما قربانی ترور هستیم. بیش از 23 هزار نفر را ترور کرده‌اند. شاهدان زنده در میان ما هستند. از بهترین ها و فداکار ترین های ما را ترور کردند. آن هایی که می خواستند برای مملکت افتخار بیافرینند. آگاهانه این افراد را ترور کردند.
وی افزود: حضرت علی(ع) در نهج البلاغه می گوید که این نامردها و کسانی که پرچم صلابت را به دست گرفته و رشد مردم ما را نمی خواهند، مومن ها را و خوب ها را حذف می کنند. این نامردها عالمان و دانشمندان را از بین ما بر می‌دارند. به تمام ترورها نگاه کنید. خوبان ما را ترور کردند. دانشمندان ما را ترور کردند. آن ها می خواهند بگویند کشور ما نمی تواند پیشرفت کند. غافل هستند که کشور ما صرفا یک یا دو دانشمند ندارد که با ترور مملکت را زمین گیر کنند. هستند اشخاص زیادی که حاضرند برای این مملکت از زندگی خود بگذرند. این در ذات انسان ها عاشق این مملکت نهادینه شده است.
بازار
وی در ادامه تاکید کرد: ما به دنبال بمب اتم نیستیم. چه کسی بالاتر از رهبری می توانند در این مملکت حکم صادر کند. ایشان رسما فتوا دادند که ساخت بمب اتم حرام است. این ها مدام می خواهند تبلیغ کنند که ایران به دنبال بمب اتم است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1349372/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

تحریم های جدید آمریکا علیه یمن

کمالوندی: معاون گروسی به تهران می‌آید

روایتی از پاسخ رهبرانقلاب به درخواست ویژه وزیر دفاع عربستان

لاوروف و روبیو، تلفنی گفت‌وگو کردند

حضور عراقچی در مراسم روز ارتش در مسکو

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

کشف مجسمه‌ای 7 هزار ساله شبیه به فرازمینی‌ها در کویت

فارن پالیسی: نتانیاهو جنگ دوم غزه را آغاز کرده است؟

استیو ویتکاف کیست؟

گل های رونده ای که دیوار حیاط و بالکن را رویایی می کنند

حمله جنگنده های آمریکایی به یمن

ترامپ: با چین به توافق خوبی خواهیم رسید

تهران در محاصره 55 بحران

هرکسی را که مخالف ما بوده و یا هست را حذف می‌کنیم!

چهره ها/ شوخی جالب مهدی قایدی با محسن تنابنده

چهره ها/ عجیب ترین و جالب ترین مانتویی که دیده‌اید!

بازی بزرگ‌تر پشت درهای بسته

چرا «خشایار الوند» برای هنرمندان مهم است؟

داستان حسن صباح: معمار اولین سازمان تروریستی تاریخ

زخمی شدن پیرمرد کشاورز فلسطینی به ضرب گلوله شهرک نشینان صهیونیست

همای «پایتخت» کاراکتری که در سریال‌ها نیست؛ تکذیب‌های عجیب سیما!

اکران مردمی فیلم «صیاد» با حضور هومن برق‌نورد و نادر سلیمانی

نگاهی به کارنامه «سعید روستایی»/ کارگردانی که همه فیلم هایش درخشیدند

سیده ملک خاتون؛ زن آهنین تاریخ ایران، اولین حاکم زن شیعی که بود؟

تابناک مدعی شد: جزئیاتی جدید از مذاکرات مسقط

عباس عبدی: تندروهای طرفدار شبه‌‏علم نقشی مخرب در دوره کرونا داشتند

بُهت بازار خودرو از شوک رانا

ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد

دیدار فرماندهان ارتش و سپاه باهمدیگر در آستانه روز ارتش

قهرمانی تاریخی تیم ملی بسکتبال زنان در غرب آسیا

مالیات از خانه‌های خالی فقط خالی‌بندی شد!

جزئیات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان؛ پرداخت وام کارگران بازنشسته 500 میلیون ریالی شد

کن نیوز مدعی شد: ورود 2 هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور

اتحادیه اروپا در پی تغییر معادلات: آیا تجارت با آمریکا محدود خواهد شد؟

از گره خوردن تولیدات سینمایی تا حواشی یک کنسرت رایگان

نگاهی به کیفیت چند سریال خانگی به بهانه شروع موفق «وحشی»

سفر عراقچی به مسکو در یک برهه حساس

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا

استقبال از واقعیت

اصلاح‌طلبان رادیکال علیه توافق!

گزارش صداوسیما از ماجرای توزیع عادلانه یارانه انرژی

نفوذ به مطبخ مادربزرگ‌ها در مستندی که صابر ابر ساخت!

واکنش سازمان ملل به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

توضیحاتی درباره دیدار رهبر انقلاب و «خالد بن سلمان»

مادر شهیدان والامقام «پسندی» به فرزندان شهیدیش پیوست

نرخ سود بین‌بانکی افزایش یافت

ویدیویی از بهرام افشاری به مناسبت پایان «پایتخت 7»

از حاشیه تا متن نمایش عمومی پایتخت7 در برج میلاد

نگاه غلط به غریز جنسی در نوجوانان

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی