اخبار محرمانه

آخرين مطالب

زمان واریز مرحله دوم کالابرگ برای دهک‌های مختلف اعلام شد اقتصادی

زمان واریز مرحله دوم کالابرگ برای دهک‌های مختلف اعلام شد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایسنا /درحالی اعتبار مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک از 13 فروردین‌ماه به حساب سرپرستان خانوار تحت پوشش نهادهای حمایتی واریز شده که سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک از واریزِ اعتبار مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک به حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های درآمدی اول تا سوم از 20 فروردین‌ماه خبر داد و گفت: همچنین از 27 فروردین‌ نیز حساب سرپرستان‌ خانوارهای دهک‌های چهارم تا هفتم شارژ می‌شود.
مرجان دبیری با بیان اینکه از 11 اسفندماه سال گذشته مرحله اول طرح کالابرگ الکترونیک با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار دهک یک تا هفت درآمدی (به سه دهکِ اول به ازای هر نفر 500 هزار تومان و برای باقی دهک‌ها به ازای هر نفر 350 هزار تومان) آغاز شد، اظهار کرد: این اعتبار برای خرید 11 قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافت که در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود.
وی افزود: مرحله اول طرح کالابرگ الکترونیک با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار تحت پوشش سازمان‌های حمایتی (بهزیستی و کمیته امداد) در 11 اسفندماه همراه بود و پس از گذشت چند روز این اعتبار به حساب سرپرستان خانوار سایر دهک‌های درآمدی نیز واریز شد.
بنابر اظهارات سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک،‌ در مرحله اول این طرح در مجموع 55 میلیون نفر از طرح استقبال کردند.
دبیری با اشاره به اینکه مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک با اولویت افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی از 13 فروردین ماه آغاز شده است، تصریح کرد: از زمان اجرای مرحله دوم 5 میلیون و 780 هزار نفر توانستند با موفقیت خرید خود را انجام دهند که بالاترین درصد خرید مردم تاکنون هم در مرحله اول و هم در مرحله دوم از گروه حبوبات بوده است. این درحالیست که از 20 فروردین‌ماه نیز اعتبار مرحله دوم برای دهک اول تا سوم و از 27 فروردین‌ماه برای دهک‌های چهار تا هفت درآمدی شارژ شده و به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.
بازار
دبیری در پاسخ به این سوال که آیا در اجرای این طرح،‌ خریداران ملزم به استفاده از برند خاصی هستند، تصریح کرد: مشمولان طرح کالابرگ الکترونیک، می‌توانند از تمام برندهای تولیدکننده، کالاهای مجاز را خرید کنند.
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک با اشاره به دیگر مزایای این طرح، افزود: در صورت استفاده نکردن کامل از اعتبار مرحله اول، مانده اعتبار به دوره بعد منتقل خواهد شد. اعتبار کالابرگ‌ الکترونیک تا پایان خردادماه 1404 قابل استفاده است. مشمولان می‌توانند خریدهای خود را در چند نوبت انجام دهند و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست. علاوه بر این نیز،‌ به همه فروشگاه‌ها تذکر داده شده است در راستای تنظیم خرید بازار،‌ شهروندان تک خریدی از یک کالا نداشته باشند.
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک تاکید کرد: اعتبار طرح کالابرگ، جدای از اعتبار تخصیصی و پرداختی بابت یارانه ماهانه افراد است که براساس منابع مالی دولت طی مراحلی به مشمولان ارائه می‌شود.
دبیری در ادامه درباره نحوه تسویه با فروشگاه‌های طرف قرارداد نیز به ارائه توضیحاتی پرداخت و تصریح کرد: هر 72 ساعت با فروشگاه‌ها تسویه می‌شود، به‌گونه‌ای که 90 درصد از فروشنده‌ها در نحوه تسویه این طرح رضایت داشته‌اند و در حال حاضر با 230 هزار فروشگاه در این زمینه قرارداد منعقد شده است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1348469/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سردرگمی تازه ایرانیان در «چت جی‌پی‌تی»

عصبانیت شدید سحر ولدبیگی از سوال نامتعارف سوسن پرور!

مختصری درباره مخالفان مذاکرات

واکنش متفاوت کره‌جنوبی به جنگ تعرفه‌ای ترامپ

حال رفیقت خیلی بده

رقص بهتاش تو تانک داعشی ها

نوبخت: نباید خیلی به دنبال شیوه مذاکره باشیم

دست خالی نتانیاهو در بازگشت از آمریکا

گره دیپلماسی باز شد؟

حراج خودروهای وارداتی آغاز شد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 21 فروردین 1404

خشم شهروندان پاکستانی از جنایات اسرائیل و حمایتهای آمریکا از آن

ترکیه: در سوریه قصد درگیری با اسرائیل را نداریم

لباس عید خریدن دهه شصتی ها

چرا «نقی معمولی» دیگر معمولی نیست؟

دلایل خوشبختی نصرت در سریال «دودکش 2»

روزنامه جمهوری اسلامی: مخالفان داخلی مذاکره از عواقب جنگ خبر دارند

طرح جنجالی ترامپ برای اغوای مهاجران ثروتمند

رسانه‌های اسرائیلی: حال نتانیاهو در دیدار با ترامپ گرفته شد

ماکرون: احتمالاً کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم

تهدید به اخراج 970 خلبان ارتش اسرائیل به دلیل مخالفت با جنگ غزه

ربودن مردان اوکراینی در حین‌خرید

وزیر دفاع آمریکا: حضور نظامی چین در نیمکره غربی بیش از حد بزرگ است

سی ان ان: اقتصاد آمریکا احتمالا وارد رکود می‌شود

«تاسیان» داستانی از عشق و جستجوی حقیقت!

ابراهیم فیاض: شاهد افزایش ناهنجاری ها هستیم

مذاکرات در سطح عالی

‌سرایا ‌القدس یک تانک اسرائیلی را در شرق شهر غزه منهدم کرد

رسانه عراقی: ارتش ترکیه در العمادیه عراق ایست بازرسی ایجاد کرده است

پدر و پسر لنگه هم!

اکران مستند «نفس» در خانه هنرمندان ایران

چهره ها/ عکس جدید ساره بیات با یک متن معنادار

حضور پزشکیان در جلسه رصد و پایش برنامه‌های توسعه در سازمان برنامه و بودجه

طباطبائی: مذاکرات در سایه همدلی، امنیت‌ساز و انسجام‌آفرین خواهد بود

ترامپ بر آتش جنگ تعرفه‌ها بنزین پاشید؛ تعرفه 125 درصدی آمریکا برای چین

وزیر جنگ اسرائیل: به دنبال وادارسازی مردم غزه به مهاجرت داوطلبانه هستیم

نگرانی در پنتاگون؛ مهمات آمریکا برای حمله به یمن ته کشیده است

رئیس اپوزوسیون رژیم صهیونیستی: کابینه نتانیاهو به دنبال نابودی اسرائیل است

حمله پهپادی اسرائیل به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان

هاآرتص: نتانیاهو در ماجرای ایران نمی‌تواند با ترامپ بازی کند

پیش بینی قیمت دلار 21 فروردین 1404

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: بانک مرکزی با فروش طلا کار مبادله انجام می‌دهد

پاسخ الجزایر به سخنان روبیو درمورد حاکمیت مراکش بر صحرای غربی

ترامپ: اجازه دادم که تعرفه‌های گمرکی به‌مدت 90 روز به‌صورت موقت تعلیق شود

ترامپ تعرفه‌ها علیه چین را به 125 درصد افزایش داد!

پاسخ سنگین بهتاش به شری!

دیدار معاون امور طلاب حوزه‌های علمیه کشور با معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد و رئیس ستاد برنامه‌ریزی شاهد و ایثارگر

اعتراف رئیس ستاد ارتش اسرائیل: تلفات زیادی در غزه دادیم

فلسطین، دلیل مسدود‌شدن 1.8 میلیارد دلار از بودجه دانشگاه‌های آمریکا توسط ترامپ

چین به شهروندان خود برای سفر به آمریکا هشدار داد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی