اخبار محرمانه

آخرين مطالب

نایب رئیس مجلس: مخالفت ایران درباره مذاکرات مستقیم با آمریکا به خاطر بدعهدی آنها در برجام است سیاسی

نایب رئیس مجلس: مخالفت ایران درباره مذاکرات مستقیم با آمریکا به خاطر بدعهدی آنها در برجام است
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به رویکرد اخیر آمریکا گفت: انجام مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا یک تصمیم در برابر قلدری‌های این کشور است از طرفی دیگر در شرایط فعلی ما تنها اماده‌ایم که در موضوع هسته‌ای مذاکره کنیم و سایر مباحث برای ما موضوعیت ندارد.
حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ظهر امروز (یکشنبه، 17 فروردین ماه) در حاشیه یکصد و پنجاهمین اتحادیه بین مجالس جهانی در شهر تاشکند ازبکستان با خالد بن هلال بن ناصر المعولی رئیس مجلس عمان دیدار و گفتگو کرد.
حاجی بابایی در این دیدار با بیان اینکه ارزیابی و نگاه مردم ایران به کشور عمان یک ارزیابی مثبت است، گفت: خوشبختانه این ارتباط عمیق در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه اقتصادی هر روز در حال گسترش است.
وی ادامه داد: از طرفی دیگر در حوزه گردشگری ظرفیت‌های بسیار خوبی بین دو کشور ایران و عمان وجود دارد که باید به آن توجه کرد، در زمینه سیاسی نیز آنقدر به شما اعتماد داریم که در خصوص نامه ترامپ و مذاکره، عمان را به عنوان طرف تبادل نامه انتخاب کردیم. که این نشان دهنده اعتماد ما و اعتماد جهان اسلام به عمان است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ملت ایران و امت اسلامی، عمان را در کنار مردم مظلوم فلسطین و غزه می‌دانند و شما بین ظلم و عدل، عدل را انتخاب کردید. امروز آمریکا همه کشورها را مورد هجمه سیاسی، نظامی و اقتصادی قرار می‌دهد که یک زورگویی بین و اشکار را اعمال می‌کند.
وی با اشاره به محورهای اجلاس بین مجالس جهانی، گفت: حمایت از مردم فلسطین و محکومیت رژیم صهیونیستی و مخالفت عموم کشورها به بحث تعرفه‌گذاری آمریکا از محورهای این اجلاس است که قطعاً ایران از این دو محور شما و دیگر کشورها حمایت خواهد کرد.
وی افزود: ایران و عمان در موضوع فلسطین و کشتار مردم در غزه و جنایات رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر یک موضع مشترک دارند از این رو تمام پارلمان‌های کشورها باید هماهنگی و هم افزایی برای جلوگیری از این ظلم تاریخی اقدام کنند.
وی با اشاره به رویکرد آمریکا نسبت به برجام و همچنین گزارش‌های متوالی آژانس انرژی اتمی در خصوص وضعیت برجام، گفت: مخالفت ایران با مذاکرات مستقیم با آمریکا به خاطر بدعهدی آنها در برجام است و همچنین شاهدیم که آمریکا به صورت علنی و غیرعلنی اقدام به تهدید و تشدید تحریم‌های ظالمانه می‌کند.
نایب مجلس شورای اسلامی افزود: انجام مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا یک تصمیم در برابر قلدری‌های این کشور است از طرفی دیگر در شرایط فعلی ما تنها آماده‌ایم که در موضوع هسته‌ای مذاکره کنیم و سایر مباحث برای ما موضوعیت ندارد.
وی گفت: قطعاً ایران متعهد به حفظ امنیت منطقه‌ای است و ما هیچ تمایلی به تنش در منطقه نداریم، این هشدار را داده‌ایم که هرگونه اقدام ناشیانه آمریکا و اسرائیل پاسخ محکم و جدی در بر خواهد داشت و عواقب این اقدامات با این کشورها خواهد بود.
در این دیدار همچنین خالد بن هلال بن ناصر المعولی رئیس مجلس عمان با اشاره به روابط دیرینه و گسترده ایران و عمان، گفت: قطعاً روابط و تعاملات دو کشور رو به گسترش خواهد بود.
بازار



رئیس مجلس عمان: تلاش‌ها برای حمایت از مردم فلسطین در اجلاس تاشکند
وی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در اجلاس بین المجالس جهانی در تاشکند برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین، افزود: خوشبختانه در این عرصه اقدامات خوبی صورت گرفته به ویژه مصوبه منع هرگونه کوچاندن ساکنین غزه به تصویب کشورهای عربی رسیده است. از طرفی ما بعد از آتش بس و بازگشت آوارگان فلسطینی بسیار خوشحال بودیم اما رژیم صهیونیستی اقدام به نقض آتش بس کرد و از 12 مارس تاکنون بیش از 1500 نفر از زنان و کودکان غزه به شهادت رسیده‌اند که ما از این اتفاق بسیار ناراحت هستیم.
وی با اشاره به تهدیدات اخیر آمریکا، افزود: یکی از محورهای رویکردی عمان، سیاست عدم مداخله در امور داخلی دیگر کشورها است از طرفی امنیت با مداخله نظامی شکل نگرفته و این اقدام جز هرج و مرج چیزی در بر نخواهد داشت، این را اعلام می‌کنم که ما و همه کشورهای منطقه هرگز راضی به این تهدیدها نخواهیم بود و تلاش می‌کنیم که وضعیت به سمت آرامش برود.
در این دیدار سید شمس الدین حسینی، ابراهیم رضایی و مجتبی یوسفی، نایب رئیس مجلس را همراهی می‌کردند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1348310/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مناظره نمایندگان اصفهان و یزد بر سر بحران آب

از تنظیم‌گری تا دخالت افراطی دولت

شروع مذاکرات محرمانه ترکیه و اسرائیل

اولین تصویر از سربازان چینی که به اسارت اوکراین درآمده‌اند

روزنامه اسرائیلی: فشارها بر حماس در حال شکست خوردن است

بندر الحدیده یمن از سوی جنگنده‌های آمریکایی بمباران شد

دبیرکل سازمان ملل: غزه کشتارگاه است

5 فاجعه که باعث بحران موجودیتی در اسرائیل شد

بازپخش فصل سوم سریال «ستایش» از امشب

تلویزیون و «پایتخت 7»؛ دور زدن تحریم‌ها یا انعقاد یک توافق جدید؟

تاکید عراقچی بر توسعه روابط میان ایران و الجزایر

بازدارندگی از عمق زمین

جنجال مهر و ماه

بازنده اصلی دوئل تورم و دستمزد

آسوشیتدپرس: اسرائیل قصد دارد 50 درصد غزه را منطقه حائل کند

نظرسنجی: ترور ترامپ برای نیمی از آمریکایی‌های چپ‌گرا «توجیه‌پذیر» است

جنگنده نسل ششم چین در آسمان

چهره ها/ خداحافظی بازیگران سریال «تاسیان»

بازی ریما رامین‌فر در سریال «خاطره‌ها» 30 سال پیش

جزییات نشست سه‌جانبه میان ایران، روسیه و چین از زبان غریب آبادی

تهدید وزیر آمریکایی برای تحریم ایران در صورت عدم موفقیت مذاکره

ایروانی: رویکرد مستقل آژانس می‌تواند منجر به حل و فصل معدود اختلافات باقیمانده با ایران شود

تکنیکی خلاقانه با گل رز برای رمانتیک کردن فضای خانه

خودکشی در شیفت آخر

تحریم اقتصادی «والمارت»؛ «آغاز یک هفته مقاومت مالی در آمریکا»

معامله 120 کیلوگرم شمش طلا در اولین جلسه حراج در سال 1403 ‌

ترامپ قربانی تعرفه‌های خود شد؛ سقوط نیم میلیارد دلاری ثروت رئیس‌جمهور آمریکا

هلند سفیر اسرائیل را احضار کرد

مهران مدیری به تلویزیون برمیگردد؟

نتانیاهو پیش از ترک واشنگتن: اگر مذاکرات با ایران به نتیجه نرسد گزینه نظامی مطرح خواهد بود

گزارش العربی الجدید از پاسخ ایران به نامه ترامپ

استراتژی ابهام؛ بازی ایران و آمریکا به کدام سو می رود؟

ادعای اسرائیل با وجود حضور در خاک سوریه: در امور داخلی دمشق دخالت نمی‌کنیم!

«چمن» خواهر داماد نقی معمولی کیست؟

امریکا از طریق مذاکره با ایران می‌تواند بخشی از مشکلاتش در منطقه را حل کند

تخصیص یک‌میلیارد دلاری برای بازشدن گره توسعه میادین نفتی

حماس: وقایع غزه، انتقام وحشیانه اسرائیل از غیرنظامیان است نه فشار نظامی

روسیه یک شهرک دیگر کورسک را از اوکراین پس گرفت

عراق به نقض حریم هوایی این کشور توسط اسرائیل واکنش نشان داد

زنگ رسوایی درنهاد امنیتی انگلیس بار دیگر به صدا درآمد

چرا «ماسک» با تعرفه‌های «ترامپ» موافق نیست؟

اختلاف در کاخ سفید؛ ایلان ماسک به مشاور تجاری ترامپ: او واقعا احمق است!

سایه‌روشن سعید روستایی؛ از ابد و یک روز تا برادران لیلا

واکنش دبیر شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم به تن دادن آمریکا به گفتگوی غیرمستقیم در عمان

هشدار روشنفکران درباره فعال شدن گسل های قومیتی

زمان و مکان برگزاری دور دوم مذاکرات روسیه و آمریکا اعلام شد

چین خطاب به ترامپ: تا آخر می‌جنگیم

وقتی رد پای عشق قدیمی پیدا میشه!

دستاوردهای جدید هسته‌ای با حضور رئیس‌جمهور رونمایی می‌شود

عراقچی: ایران آماده است با جدیت وارد تعامل شود

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی