اخبار محرمانه

آخرين مطالب

بهره‌گیری از ظرفیت 50 میلیون تنی صنعت فولاد با سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی اقتصادی

بهره‌گیری از ظرفیت 50 میلیون تنی صنعت فولاد با سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: سرمایه‌گذاری در حوزه رفع ناترازی انرژی، توسعه حمل و نقل و تسهیل در قوانین و مقررات، به افزایش بهره مندی از ظرفیت بیش از 50 میلیون تنی فعلی صنعت فولاد می‌انجامد.
بهرام سبحانی در خصوص نامگذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به «سرمایه گذاری در تولید» اظهار داشت: در سال جدید امیدوار هستیم شرایط به گونه ای باشد که سرمایه گذاران با انگیزه به حوزه صنعت فولاد ورود کنند.
وی افزود: انتظار ما در سال سرمایه گذاری تولید از بخش خصوصی بیش از بخش دولتی است، هر چند بخش دولتی نیز باید در توسعه زیرساخت ها و حمل و نقل نقش مهمی ایفا کند.
سبحانی با بیان اینکه در بخش فولاد ظرفیت به حد کافی وجود دارد، گفت: هرچند بیش از 50 میلیون تن ظرفیت در این بخش ایجاد شده است، اما آنچه که در عمل تولید می شود 30 میلیون تن است و 20 میلیون تن دیگر به دلیل ناترازی‌ها قابل استفاده نیست.
وی ادامه داد: نقش بخش دولتی، تامین و توسعه زیرساخت ها از جمله تامین انرژی، حمل و نقل و راه آهن است. اگر دولت به خاطر کسری منابع نتواند سرمایه گذاری کند، می تواند با جذب سرمایه های بخش خصوصی این کار را از طریق اوراق مشارکت و سایر ظرفیت های قانونی و امکانات انجام دهد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با اشاره به نقش بخش خصوصی در صنعت فولاد، گفت: سرمایه گذاران انتظار دارند سرمایه گذاری ها معقول باشد و بتوانند با وجود کاهش ارزش پول و تورم سود کسب کنند؛ از این رو باید مسیر برای بخش خصوصی هموار شود.
وی عنوان کرد: بخش خصوصی برای کاهش ناترازی برق می تواند سرمایه گذاری کند، اما باید مشخص شود چنانچه صنعتی اقدام به راه اندازی نیروگاه کرد بتواند نسبت به رفع نیاز انرژی خود از محل همان نیروگاه اقدام کند.
به گفته سبحانی، اگر 15 هزار مگاوات کسری انرژی را در صنعت فولاد در نظر بگیریم، برای هر یک‌هزار مگاوات تولید برق نیازمند 500 میلیون یورو سرمایه‌گذاری هستیم.
وی بر تسهیل در قوانین و مقررات تاکید کرد و گفت: قوانین باید ثبات داشته باشد و به صورت ناگهانی و یک شبه شاهد تغییر قوانین و صدور بخشنامه ها و آیین نامه های جدید نباشیم، زیرا این امر موجب از بین رفتن اعتماد بخش خصوصی می شود.
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران اضافه‌کرد: نرخ گاز و برق نباید به یک‌باره افزایش پیدا کند، بلکه تعدیل قیمت ها باید متناسب با نرخ تورم و در راستای حمایت از بخش تولید کشور باشد.
وی به رفع موانع تامین مواد اولیه در صنعت فولاد اشاره کرد و ادامه‌داد: ماده اولیه این صنعت سنگ آهن است که اکتشاف معادن در اختیار دولت و استخراج و فناوری در اختیار بخش خصوصی است و باید این مسیر نیز برای بخش خصوصی هموار شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1348114/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استاندار گلستان با خانواده شهید«حاج حسین بابا کردی» دیدار کرد

خاطرات ارتشبد فردوست: «فوزیه خجالتی بود؛ وقتی با کسی صحبت می‌کرد صورتش قرمز می‌شد»

جانباز سرافراز 70 درصد «سید میر حسین حسینی» به یاران شهیدش پیوست

شورای آتلانتیک: همه‌چیز درباره توافق با ایران ممکن است

انتقاد سخنگوی دولت از ادعای روزنامه کیهان در مورد ترامپ

از دروازه دولت تا کاخ عالی‌قاپو: بناهایی که در دوره پهلوی اول نابود شدند

قرارداد تریلیون دلاری و خطر انفجار حباب جاه‌طلبی بن سلمان

المانیتور: در کاخ سفید مسیر رویارویی با تهران مشخص می شود؟

ادعایی درباره تصمیم مذاکره مستقیم با آمریکا

بمب نوترونی ترامپ بر تجارت جهانی

چین و روسیه طلاق نمی‏‌گیرند

گانتز: نتانیاهو به جای منافع اسرائیل به دنبال منافع شخصی است

افشای راز جنگنده نسل شش در آسمان

پایان تلخ مسافر قطب جنوب

محموله 580 کیلوگرمی مواد منفجره در مسیر روسیه توقیف شد

چهره ها/ تصاویری از «بهاره کیان افشار» در سنین مختلف

چهره ها/ سلفی ارسطو با نیکای سریال «پایتخت»

چهره ها/ قاب تازه دو بازیگر سریال «شب‌های برره» بعد از 20 سال

سخنگوی دولت: تهدید به ترور با سیاست اصولی ایران در تضاد است

دیپلمات پیشین: ترامپ به دنبال نمایش قدرت است، نه رویارویی با ایران

فیلمی که حقایق هولناکی را آشکار می‌کند!

اکبر نبوی: «حسین شریعتمداری» در این سی و چند سالی که بر مدیریت کیهان خیمه زده چه دستاوردی داشته است؟

تنش آبی اصفهان و یزد؛ این آخرین‌‏بار نخواهد بود

تصمیم دولت ترامپ برای کوچک‌سازی ارتش آمریکا

بیمه مرکزی باز هم زیر حرفش زد

مقاومت نمادهای کوچک در برابر فشار عرضه؛ تحلیلی از بورس در روزی که گذشت

پیام «امام‌اوغلو» از زندان به مردم: قوی‌تر از استبداد باشید!

انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ به خاطر بازی گلف همزمان با اختلال در بازارهای اقتصادی

فاجعه‌ای که جهان را تهدید می‌کند؛ دسترسی داعش به آب‌های آزاد

اعترافات رابرت داونی جونیور و جودی فاستر از دوران سخت کودکی

آژیر خطر حملات موشکی در عسقلان و اشدود اسرائیل به صدا درآمد

7 حمله اوکراین به تاسیسات انرژی روسیه

تصاویر هولناک از ادامه کودک‌کشی اسرائیل

آخرین وداع کودک فلسطینی با پسر عموی شهیدش

چهره ها/ عکس‌های بهاری بیتا در «آوای باران» جلب‌توجه کرد

نبویان:6 میلیارد دلارمان در کره را باید نقدی دریافت می‌کردیم

آخرین درخواست هویدا قبل از اعدام چه بود؟

روایت تجارت نیوز از بیشتر شدن ابهامات واردات خودرو در سال جدید

نگرانی فولادی‌ها از خودکفایی برقی

ماکرون وارد مصر شد

انتقاد شدید امارات از دولت سودان

ماکرون: روسیه با شدت به جنگ ادامه می‌دهد!

اندیشکده آمریکایی: لهستان برای «جنگ مستقیم با روسیه» آماده می‌شود

گزارش فایننشال تایمز : تعرفه‌های ترامپ پایدار خواهند ماند؟

دفاع تمام قد یمن از فلسطین؛ تا پایان تجاوز از غزه پشتیبانی نظامی می‌کنیم

سندرز درباره خطر قرارگرفتن آمریکا تحت سلطه میلیاردرها هشدار داد

چهره ها/ قاب خانوادگی رضا صادقی پربازدید شد

اعتراف تاریخی تحلیلگر سابق سیا: ما مجاهدین خلق را تأمین کردیم و آموزش دادیم

نیلی: رفاه جامعه بدون رشد اقتصادی زودگذر است

«پایتخت» چطور توانست حال و هوای تلویزیون را بهتر کند؟

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی