اخبار محرمانه

آخرين مطالب

ولایتی: حمایت آمریکا نقش کلیدی در ادامه جنایات رژیم‌صهیونیستی دارد سیاسی

ولایتی: حمایت آمریکا نقش کلیدی در ادامه جنایات رژیم‌صهیونیستی دارد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی ضمن محکومیت تجاوزات صهیونیستی به غزه و جنوب لبنان تاکید کرد: حمایت آمریکا و برخی قدرت‌های اروپایی از این رژیم، اعم از تامین نظامی، اقتصادی و سیاسی، نقش کلیدی در ادامه این جرایم و جنایات دارد.
علی‌اکبر ولایتی در بیانیه‌ای تاکید کرد: در روزهای اخیر شاهد حملات وحشیانه رژیم آپارتاید صهیونیستی با حمایت آمریکا علیه مردم مظلوم غزه جنوب لبنان وبمباران‌های وحشیانه سوریه هستیم، دامنه تجاوزات و آتش‌افروزی‌ها هر روز درحال شعله‌ور شدن است و می‌رود که منطقه غرب آسیا را به جنگ تمام عیار تبدیل کند، علت این همه جنایت و حمایت مدعیان دروغین حقوق بشر از رژیم غاصب چیست چرا سکوت، چرا حمایت، چرا جنایت؟ ادامه این روند بسیار خطرناک خواهد بود و مسلما دامن جناینکاران را خواهد گرفت و تصور این که با منطق زور می‌توان اراده خود را بر دیگران تحمیل کرد تصور باطلی است.
در ادامه این بیانیه آمده است: افکار عمومی دنیا و طرفداران صلح، عدالت و حقوق بشر، با اندوه عمیق شاهد جرایم فراگیر و نقض آشکار حقوق بین‌الملل توسط رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع غزه و جنوب لبنان هستیم. این رژیم که در طول تاریخ خود همواره سیاست‌های کودک‌کش، ضدانسانی و نژادپرستانه را دنبال کرده است، به طور مکرر به کشتار غیرقانونی غیرنظامیان، تخریب زیرساخت‌ها و سرکوب مردم، نسل‌کشی و کوچ اجباری مردم منطقه با هماهنگی آمریکا و متمدنین غربی در حال اجرای استراتژی کوچ اجباری و ساخت شهرک‌های صهیونیست‌نشین به جای آن است.
دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در این بیانیه تاکید کرده است: حملات ناجوانمردانه و ناموجه و بی‌رحمانه به مناطق مسکونی، بیمارستان‌ها، مدارس و مراکز آب‌وهوایی در غزه و جنوب لبنان، که هزاران کودک، زن و مرد بی‌گناه را به شهادت رسانده است، نمونه‌ای آشکار از جنایات ضدبشریت و نقض قوانین بین‌المللی و انسان‌دوستانه است. این اقدامات نه تنها با حقوق بشر در تضاد است، بلکه نشان‌دهنده بی‌توجهی کامل به ارزش‌های انسانی و اصول اخلاقی است.
در ادامه این بیانیه آمده است: حمایت آمریکا و برخی قدرت‌های اروپایی از این رژیم، اعم از تامین نظامی، اقتصادی و سیاسی، نقش کلیدی در ادامه این جرایم و جنایات دارد. این حمایت‌ها نه تنها محرمانه نیست، بلکه به صورت آشکار و بدون هیچ تردیدی انجام می‌شود. این قدرت‌ها با سکوت یا حمایت خود، شریک اصلی جنایات ضد بشریت و نقض حقوق بشر هستند و باید در سطح بین‌المللی مورد محاکمه قرار گیرند.
ولایتی در ادامه بیانیه در مورد سوریه هم تصریح کرد: موضوع بسیار عبرت‌آموز در مورد سوریه این است که گروهی که هیچ مشروعیتی ندارند و سابقه سوء در کشتار مسلمانان دارند بر سوریه حاکم شدند. از یک طرف با بخشی از ملت شریف و بی‌گناه سوریه در لاذقیه و بخش‌هایی در شمال غرب این کشور مقاتله سهمگین می‌کنند و در طرف دیگر اقدامات ضد ملی را بدون هیچ بهانه مشروعی علیه مردم بی‌گناه این کشور انجام می‌دهند.
وی در بیانیه آورده است: از سوی دیگر رژیم صهیونیستی آزادانه به هر بخشی از سوریه حمله می‌کند و مردم بی‌گناه را می‌کشد و طی این چند ماه اخیر میلیاردها دلار از امکانات زیربنایی سوریه را از بین برده‌اند.
در ادامه این بیانیه آمده است: رژیم صهیونیستی فقط به اشغال فلسطین اکتفا نکرده بلکه به هر کشور مسلمان منطقه دست پیدا کند آنجا را نابود خواهد کرد. حاکمیت کنونی سوریه بدون هیچگونه احساس مسئولیتی فقط به حفظ تاج و تخت خود در آن کشور فکر می‌کنند و در مقابل این تجاوزات آشکار صهیونیست‌ها علیه تمامیت ارضی سوریه هیچ واکنشی حتی در حد محکومیت این اقدامات از خود نشان نمی‌دهند و استبصار از کشورهای منطقه و جامعه بین‌الملل نمی‌کند و یک گلوله هم به سمت مزدوران قدار صهیونیست شلیک نمی‌کنند.
دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در این بیانیه تاکید کرد: یک بار دیگر این حوادث نشان می‌دهد که اگر این غده سرطانی (رژیم صهیونیستی) از منطقه ازاله نشود، کشورهای منطقه و جهان اسلام از خطر آن مصون نخواهند ماند. بعضی از کشورهای سازشکار منطقه باید از بلایی که صهیونیست‌ها بر سر فلسطین، لبنان و یمن آورده‌اند عبرت بگیرند و اگر این کشورها سستی نشان دهند دچار این سرنوشت محتوم خواهند شد.
وی به نمایندگی از مجمع جهانی بیداری اسلامی از جامعه بین‌الملل، سازمان ملل متحد، دیگر نهادهای حقوق بشری و تمامی طرفداران صلح و عدالت دولت‌ها، ملت‌ها احزاب، گروه‌ها و تشکل‌های غیر دولتی، نخبگان تقاضا کرد که اقدامات عاجل زیر را صورت دهند:
بازار
1- تحریم فوری علیه رژیم صهیونیستی و کلیه کشورها و نهادهایی که از این جرایم حمایت می‌کنند
2- تشکیل دادگاه بین‌المللی برای رسیدگی به جرایم ضد بشریت و نقض حقوق بشر در غزه و جنوب لبنان، یمن و سوریه
3- حمایت از مقاومت مشروع مردم غزه و جنوب لبنان، یمن و سوریه در دفاع از حقوق خود و مقاومت علیه اشغال‌گران
4- ارسال کمک‌های انسانی فوری و بی‌وقفه به مناطق تحت حمله برای کاهش رنج مردم بی‌دفاع
5- برگزاری راهپمایی‌های گسترده در محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی و حامیان فرامنطقه‌ای آن
6- بیدار شدن کشورهای عربی و اسلامی و تشکیل کنفرانس کشورهای اسلامی در محکومیت جنایات رژیم و حمایت از مردم بی‌پناه و مظلوم غزه، سوریه، لبنان و یمن.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1347603/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توانیر: تغییر ساعت، مصرف برق را به اندازه یک نیروگاه اتمی کم می‌کند

11 حمله هوایی آمریکا به پایتخت یمن

درخواست حشمت فردوس اشک محمد رو در میاره

شهادت 28 فلسطینی در حملات روز پنجشنبه اسرائیل به نوار غزه

خاطرات ارتشبد فردوست؛ «فرح دختر فقیری بود که تمایلات کمونیستی داشت»

سریال پایتخت 7 چند قسمت است؟

دور جدید تحریم های آمریکا علیه ایران پیش از مذاکرات غیرمستقیم

ضربه بزرگ ترامپ به بی‌بی در کاخ سفید

آمریکا: نشست عمان اولین گام در جهت مذاکره جدی با ایران است

اظهارات جالب لاریجانی درباره سوریه

چرا سناریوی لیبی در ایران کار نمی‌کند؟

حماس از دولت انگلیس شکایت کرد

پزشکیان پیام داد

جروزالم پست: اسرائیل نگران توافق هسته‌ای ضعیف ترامپ با ایران است

مایکروسافت این‌طور آدم می‌کشد

اظهارنظر وزیرخارجه آمریکا درباره مذاکرات با ایران

شکست مذاکرات اسرائیل و ترکیه درباره سوریه

جواد لاریجانی: با ترامپ فقط باید نقد معامله کرد

روحانی چه در سر دارد؟

حرکت جدید روس‌ها برای به دست آوردن دل ترامپ!

صحبت های احمد مهرانفر در اکران مردمی کوکتل مولوتوف .

نخستین حضور امین حیایی در سینما(1370)؛ 34 سال پیش

تسلط و قدرت بازیگری اگر سکانس بود

نمی‌تونم تا آخر عمر پای رفاقتم وایسم…

برای ترامپ نتیجه‌گیری در رسانه از میزمذاکره مهم‌تر است

تلاش دموکرات‌ها برای تضعیف دولت ترامپ با اخراج ماسک

دستگاه تهویه نبود، کارگران مردند

اذعان ترامپ به وجود مشکلات پس از سقوط بازارها در پی اعمال تعرفه‌ها

ترامپ: امیدوارم بتوانیم با چین به توافق برسیم

به جای من لاتم، مازندرانی ها اینو می گن!

گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه در رابطه با ایران

جشنواره توس در خیام؛ سال 1355

غافلگیری صنعت هوایی

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی: با عرضه شکر و روغن با قیمت‌های جدید مشکل کمبود حل می‌شود

بازار گوشی همراه در انتظار شفافیت فروشگاهی

تجارت ایران و آمریکا از گذشته تا کنون

کمیسیون اروپا: خواهان گفت‌وگو با آمریکا در مورد تعرفه‌ها هستیم

چهره ها/ استایل خاص یکتا ناصر در یک مراسم جلب‌توجه کرد

مراقب باش داره فرار می‌کنه !

کران مردمی دوم فیلم «کوکتل‌ مولوتف» با حضور احمد مهران‌فر

وزیر اسبق امور خارجه: همواره با دست پر از مسقط بازگشتیم

اولین سلاح گرم ایران چه بود؟ / سلاحی که افغان‌ها ساختند و نادرشاه به ایران آورد

جنگ و ویرانی؛ درباره تلاش برای به ثمر نشستن دیپلماسی

بازار نقره داغ‌تر از طلا می‌شود؟

برکناری 60 افسر و نظامی اسرائیلی به دلیل مخالفت با جنگ غزه

رسانه های اسرائیل: گزارش‌ها از پیشرفت در مذاکرات تبادل اسرا حکایت دارد

گفتگوی فرستاده ویژه ترامپ با پوتین درباره آزادی شهروند روسی-آمریکایی

مذاکرات ترکیه و اسرائیل بر سر تقسیم سوریه میان خود

سینما و هنر در هفته‌ای که گذشت

چهره ها/ حدیث میرامینی در قابی سیاه

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی