اخبار محرمانه

آخرين مطالب

مشاور امنیت ملی ترامپ، «مسئولیت کامل» رسوایی امنیتی را پذیرفت بین الملل

مشاور امنیت ملی ترامپ، «مسئولیت کامل» رسوایی امنیتی را پذیرفت
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - «مایکل والتز»، مشاور امنیت ملی دونالد ترامپ، «مسئولیت کامل» گاف بزرگ امنیتی مقامات ارشد دولت را بر عهده گرفت.
اظهارات والتز یک روز پس از آن بیان شد که «جفری گلدبرگ»، سردبیر آتلانتیک فاش کرد که او به گروهی در سیگنال، یک اپلیکیشن پیام‌رسان خصوصی، اضافه شد که شامل معاون رئیس‌جمهور «جی دی ونس»، وزیر دفاع، «پیت هگست»، وزیر امور خارجه، «مارکو روبیو» و دیگر شخصیت‌های برجسته درباره «جزئیات عملیاتی برنامه‌ریزی شده به حوثی ها در یمن» بود.
حساب گلدبرگ نشان می دهد که والتز به اشتباه او را به گفتگو دعوت کرده است. این روزنامه‌نگار برجسته همچنان در گروه باقی ماند، زیرا اعضای کابینه رئیس‌جمهور درباره سیاست‌ها بحث می‌کردند و موجی از بمب‌گذاری‌ها را هماهنگ می‌کردند، نقض فوق‌العاده‌ای که به گفته منتقدان امنیت ملی را به خطر انداخت.
والتز در گفتگو با فاکس نیوز مسئولیت ساخت گروه سیگنال را پذیرفت، اگرچه همچنان با توهین به گلدبرگ گفت که نمی تواند توضیح دهد که چگونه این اشتباه رخ داده است.
والتز گف: خجالت آور است، بله. ما به ته آن خواهیم رسید.
وقتی خبرنگار فاکس نیوز پرسید: چه کارمندی مسئول اضافه کردن گلدبرگ به گروه سیگنال بوده است، والتز پاسخ داد: کارکنان مسئول نبودند. من مسئولیت کامل را بر عهده می‌گیرم. من گروه را ساختم. وظیفه من این است که مطمئن شوم همه چیز هماهنگ است.
اگرچه والتز ادعا کرد که یکی از کارکنان مسئول نبود، اما ترامپ در مصاحبه ای با نیوزمکس اظهارات ضد و نقیضی داشت و گفت: ما معتقدیم ... شخصی که در خط بود، با اجازه، شخصی که ... با مایک والتز در سطح پایین تر کار می کرد، شماره گلدبرگ یا تماس تلفنی را از طریق برنامه داشت و به نوعی با این مرد در تماس بود.
مشخص نیست که رئیس جمهور دقیقاً چه چیزی را پیشنهاد می کند، زیرا گلدبرگ به یک گفتگوی متنی اضافه شده است، نه یک تماس تلفنی.
ترامپ قبلاً از والتز دفاع کرد و گفت که او مرد خوبی است و از این مساله «درس گرفت» و همچنین این حادثه را کم اهمیت جلوه داد و گفت که این افشاگری «تنها نقص در دو ماه گذشته بود و مشخص شد که مشکل جدی نبود».
این اظهارات واکنش‌ها و تمسخرهای گسترده‌ای را برانگیخته است. مارک وارنر، نایب رئیس کمیته اطلاعات سنا، گفت که این حادثه «نمونه دیگری از نوع رفتار شلخته، بی‌دقت و نالایق، به‌ویژه در مورد اطلاعات طبقه‌بندی‌شده» است.
چاک شومر، رهبر اقلیت، آن را «یکی از خیره‌کننده‌ترین نقض‌های اطلاعاتی نظامی که در مدت بسیار طولانی درباره آن خوانده‌ام» خواند و کریس کونز، سناتور دلاور گفت که هر مقامی در این گروه «جنایتی مرتکب شده است - حتی اگر تصادفی».
بازار

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1345284/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مصرف بنزین در تعطیلات نوروز 1404 به 164 میلیون لیتر رسید

سیگنال نرخ ارز به قیمت مسکن

برگزاری مراسم روز جهانی قدس در جامعه المصطفی نیجر

معاون رئیس‌جمهور آمریکا: برای تملک گرینلند اقدام نظامی لازم نیست

هشدار آمریکا به شهروندان خود درباره سفر به سوریه

واکنش تند حماس به جنایت صهیونیست‌ها علیه امدادگردان در رفح

هومن حاجی عبداللهی در سرمای شدید در پشت صحنه سریال پایتخت 7

درگیری فیزیکی جناب خان و محسن کیایی در برنامه 1001

برگزاری نخستین راهپیمایی روز قدس در ریودوژانیرو

حاضر جوابی به سبک علی صادقی

حضور پرشور جامعه معظم ایثارگری استان اردبیل در راهپیمایی روز جهانی قدس

قیمت نفت برای سومین هفته متوالی افزایش یافت

روز قدس در اندونزی و مالزی؛ حضور «ماهاتیر محمد» در جمع راهپیمایان

فرمانداری تهران: هرگونه فراخوان تجمع یا تحصن بدون مجوز در فضای باز غیرقانونی است

برگزاری مراسم روز قدس در تاجیکستان

جزئیات برگزاری نماز عید سعید فطر به امامت رهبر انقلاب

افشای جنایت جدید صهیونیست‌ها علیه صدها نفر

جناب خان دوباره سوتی محسن کیایی رو گرفت

برای اصلاح رفتار بچه ها، اول باید رابطه مون رو با آن ها درست کنیم

حادثه مرگبار واشنگتن در حال تکرار بود؛ عبور خطرناک جنگنده از کنار هواپیما

این پسره بیشتر از اون منو فهمیده!

هالیوودی‌ها علیه آکادمی اسکار به پا خاستند

تعداد سبدگردان‌های بورس به 130 شرکت رسید

موزیک جالب جناب خان برای رویا میرعلمی

مبلغ کمک معیشت ماهانه جانبازان و معلولان در سال 1404 اعلام شد

برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی قدس در بورکینافاسو

پرفروش‌های سینما در هفته اول نوروز

فشار آمریکا به دولت لبنان علیه حزب‌الله

ماجراهای آقای قاضی به زودی شروع می شود

جناب خان همه رو سوپرایز کرد

ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان زمین‌لرزه در میانمار و تایلند

ترفندی که برای تابستان به دردتون میخوره!

هشدار درباره خبرهای جعلی ثبت نام جدید سهام عدالت

واکنش آذری جهرمی به نفوذی خواندن برخوردکنندگان با متحصنین حجاب توسط رسایی

سفر در زمان؛ مراسم ازدواج «اشرف پهلوی و همسر اولش علی قوام»؛ سال 1317

تورم آمریکا مانع صعود بیت‌کوین شد

سخنگوی نیروهای صلح‌بان سازمان ملل: اسرائیل از جنوب لبنان خارج شود

سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است

جرج کلونی رو گذاشت تو جیبش

تصاویری از سیاسیون اصلاح طلب در مراسم افطاری

بوداپست: استقرار صلح‌بانان اروپایی در اوکراین مستلزم توافق مسکو و واشنگتن است

چهارمین افزایش هفتگی طلا ثبت شد

تکلیف سیم‌کارت‌های افراد متوفی مشخص شد

دیدار برای آخرین بار

«مذهبی صورتی» یعنی چه؟ از دوقطبی‌های تاریخی تا طعنه‌های توییتری

پایان تحصن بدون مجوز مقابل مجلس شورای اسلامی

صرفه جویی 2 میلیارد دلاری با افزایش تولید بنزین

اذعان رژیم صهیونیستی به هدف قرار دادن خودروهای اورژانس در غزه

حسادت‌های یک پسربچه گنده

واکنش جنبلاط به ادعای اسرائیل درباره دروزی‌ها

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی