اخبار محرمانه

آخرين مطالب

حمله موشکی و پهپادی یمن به «یافا» و ناو هواپیمابر ترومن آمریکا بین الملل

حمله موشکی و پهپادی یمن به «یافا» و ناو هواپیمابر ترومن آمریکا
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / یمن اعلام کرد که ناو هواپیمابر ترومن و تعدادی از کشتی های جنگی آمریکا در دریای سرخ و اهداف نظامی رژیم اسرائیل در منطقه «یافا» در شمال سرزمین های اشغالی فلسطین توسط نیروهای مسلح این کشور هدف قرار گرفتند.
به گزارش پایگاه خبری انصارالله، نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای افزود که در پاسخ به حملات آمریکا و در دهمین سالگرد روز ملی پایداری در 26 مارس و در چارچوب مقابله به مثل، نیروهای موشکی، پهپادی و دریایی یمن طی ساعات گذشته در عملیات مشترک، ناو هواپیمابر ترومن و تعدادی کشتی نظامی آمریکایی در دریای سرخ که از طریق آن‌ها حملات به کشور آغاز شده است را هدف قرار دادند.
این بیانیه تاکید کرد که رویارویی و درگیری چندین ساعت ادامه داشت و نیروهای مسلح یمن تا زمان اعلام این بیانیه به مقابله موثر با حملات و برخورد مسئولانه با تحولات و رویدادهای مختلف در حوزه عملیاتی ادامه می‌دهند.
در بیانیه نیروهای مسلح یمن آمده است که در راستای دفاع از حقوق مردم فلسطین در غزه و تداوم حمایت و پشتیبانی از آن‌ها، پیشتر نیروی پهپادی یمن با تعدادی پهپاد، اهداف نظامی دشمن صهیونیستی را در منطقه یافای اشغالی هدف قرار دادند و به لطف خدا اهداف عملیات با موفقیت محقق شد.
نیروهای مسلح یمن در بیانیه خود بر ادامه مقابله با تجاوزات آمریکا و رویارویی مقابله به مثل و همچنین ادامه جلوگیری از تردد کشتی‌های رژیم اسرائیل در منطقه عملیاتی اعلام شده و ادامه عملیات علیه دشمن صهیونیستی تا توقف حملات و رفع محاصره نوار غزه تاکید کرد.
نیروهای مسلح یمن از همه مردم آزاده امت اسلام خواست تا برای توقف جنایات نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم نوار غزه وارد عمل شوند.
بدنبال از سرگیری حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه، نیروهای مسلح یمن در حمایت از مردم مظلوم غزه عملیات نظامی دریایی و موشکی خود علیه رژیم صهیونیستی را از سرگرفتند.
پیشتر رهبر جنبش انصارالله یمن به میانجی‌ها چهار روز مهلت داده بود که در صورت‌عدم ورود کمک‌های بشر دوستانه به غزه، عملیات نظامی دریایی یمن علیه رژیم اسرائیل از سرگرفته خواهد شد.
در این پیوند، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن در 22 اسفند 1403 اعلام کرد که تصمیم به جلوگیری از عبور کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی از دریای سرخ، باب المندب، خلیج عدن و دریای عرب وارد مرحله اجرا شده است.
رهبر جنبش انصارالله تاکید کرده بود که اگر محاصره نوار غزه برداشته نشود از همه گزینه‌های عملی برای مقابله با گرسنگی دادن ملت فلسطین استفاده خواهیم کرد.
در همین حال آمریکا و انگلیس در حمایت از رژیم صهیونیستی از 25 اسفند 1403 اقدام به حملات هوایی علیه یمن کردند و مناطق مسکونی و مراکز غیر نظامی این کشور را هدف قرار دادند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1345257/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مبلغ کمک معیشت ماهانه جانبازان و معلولان در سال 1404 اعلام شد

برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی قدس در بورکینافاسو

پرفروش‌های سینما در هفته اول نوروز

فشار آمریکا به دولت لبنان علیه حزب‌الله

ماجراهای آقای قاضی به زودی شروع می شود

جناب خان همه رو سوپرایز کرد

ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان زمین‌لرزه در میانمار و تایلند

ترفندی که برای تابستان به دردتون میخوره!

هشدار درباره خبرهای جعلی ثبت نام جدید سهام عدالت

واکنش آذری جهرمی به نفوذی خواندن برخوردکنندگان با متحصنین حجاب توسط رسایی

سفر در زمان؛ مراسم ازدواج «اشرف پهلوی و همسر اولش علی قوام»؛ سال 1317

تورم آمریکا مانع صعود بیت‌کوین شد

سخنگوی نیروهای صلح‌بان سازمان ملل: اسرائیل از جنوب لبنان خارج شود

سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است

جرج کلونی رو گذاشت تو جیبش

تصاویری از سیاسیون اصلاح طلب در مراسم افطاری

بوداپست: استقرار صلح‌بانان اروپایی در اوکراین مستلزم توافق مسکو و واشنگتن است

چهارمین افزایش هفتگی طلا ثبت شد

تکلیف سیم‌کارت‌های افراد متوفی مشخص شد

دیدار برای آخرین بار

«مذهبی صورتی» یعنی چه؟ از دوقطبی‌های تاریخی تا طعنه‌های توییتری

پایان تحصن بدون مجوز مقابل مجلس شورای اسلامی

صرفه جویی 2 میلیارد دلاری با افزایش تولید بنزین

اذعان رژیم صهیونیستی به هدف قرار دادن خودروهای اورژانس در غزه

حسادت‌های یک پسربچه گنده

واکنش جنبلاط به ادعای اسرائیل درباره دروزی‌ها

تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه

یمن بیش از 70 بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت

سردار تنگسیری: هیچ‌کس نمی‌تواند به ما ضربه بزند و فرار کند، حتی آن‌ها را در خلیج مکزیک تعقیب می‌کنیم

اروپا «اسنپ بک» را به آمریکا تقدیم می‌کند؟

با افتخار کاسه گدایی دستش گرفت

متد ذهنی جواد طباطبایی برای حل مسائل ایران

اعتراض سازمان روانشناسی به سریال پایتخت؛ خواستار برخورد جدی هستیم

سفر در تاریخ؛ «فرح در حال بازی با فرزندان در کاخ سلطنتی»؛ دهه 40/ عکس

حضور پزشکیان همراه دخترش در منزل استاد علی نصیریان

باهنر: تورم هفت سال قبل، در 200 سال گذشته سابقه نداشته‌ است

مرغ ترامپ یک پا دارد؛ آمریکا باید گرینلند را داشته باشد

توئیت معاون عراقچی درباره گفت‌وگوی ایران و تروئیکای اروپایی

ترامپ، گفتگو با نخست‌وزیر کانادا را بسیار خوب توصیف کرد

یه هم‌خدمتی داشتم اسمش محلا بود!

تقی دوباره به گاز پیک‌نیک گیر داد

لحظه‌ی خوردن شهاب‌سنگ تو سر رحمت

نمایش اقتدار و اتحاد در روز جهانی قدس

جزئیات پاسخ ایران به نامه ترامپ از زبان سردار سلیمانی

ادعای آکسیوس: ترامپ طرح کوچاندن ساکنان غزه را پیگیری نمی‌کند

جادوگر شهر اوز رو بخوان کور کنن انقد اسپند دود نمیکنن!

خوانندگی اسپانیایی رحمت!

همه‌ی زنای ناصرالدین شاه برن حموم انقد کشش نمیدن که زن تو کش داد!

فارس: ادعاها درباره قصد ترامپ برای پاسخ به نامه ایران صحت ندارند

واکنش ایران درباره تجاوز نظامی مجدد آمریکا به یمن

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی