اخبار محرمانه

آخرين مطالب

هدیه پوتین به ترامپ چه بود؟ بین الملل

هدیه پوتین به ترامپ چه بود؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / سخنگوی کرملین در سخنانی همزمان با مذاکرات هیأت‌های روسیه و آمریکا که ساعاتی قبل در ریاض آغاز شد، گفت:‌ مسکو و واشنگتن تمایل مشترکی برای حل وضعیت اوکراین دارند، اما طرفین هنوز باید بسیاری از مسائل فنی را حل کنند.
دیمیتری پسکوف دوشنبه چهارم فروردین 1404 در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره سخنان دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در مورد شفافیت محورهای توافق آینده افزود: ما در مورد تمایل کشورها برای حرکت به سمت یک راه حل مسالمت آمیز صحبت می کنیم. در اینجا واقعاً یک درک مشترک وجود دارد.
وی، رایزنی‌ها درباره ازسرگیری ابتکار غلات دریای سیاه را یادآور شد و گفت:‌ مسائل فنی مرتبط با این موضوع در مذاکرات ریاض بین هیأت‌ ما و هیأت آمریکایی در دست بررسی است، البته هنوز بسیاری از جنبه‌های مختلف مربوط به این موضوع وجد دارد که باید بررسی شود.
سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسش دیگری نیز اظهار داشت: امروز موضوع ابتکار دریای سیاه و همه موضوعات مرتبط با از سرگیری این ابتکار در دستور کار قرار دارد، مبنای این دستورکار، پیشنهادی از سوی ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا بود و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه نیز با آن موافقت کرده است. این دقیقاً همان مأموریتی است که هیأت ما در ریاض برعهده دارد.
وی تصریح کرد: منظور از ابتکار دریای سیاه در درجه اول ایمنی دریانوردی است.
پسکوف اظهار داشت: اگر ابتکار دریای سیاه به شکل قبلی آن را به خاطر داشته باشید، بخش زیادی از تعهدات نسبت به طرف روسی، از سوی طرف مقابل عملی نشد، بنابراین امروز نیز این موضوع در دستور کار قرار خواهد گرفت.
سخنگوی کرملین همچنین گفت: اطلاعات در مورد نتایج رایزنی بین هیأت‌های مسکو و واشنگتن بلافاصله به ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه گزارش خواهد شد.
بنا بر این گزارش، پوتین و ترامپ حداقل دو گفتگوی تلفنی گزارش شده توسط کرملین در ماه های فوریه و مارس 2025 (24 بهمن و 28 اسفند 1403) داشتند. موضوع محوری مذاکرات، احیای روابط روسیه و آمریکا بود و حل و فصل اوکراین نیز جایگاه مهمی را به خود اختصاص داد.
در دومین تماس تلفنی رؤسای جمهور، مسکو از ابتکار واشنگتن برای یک آتش بس برنامه ریزی شده، از جمله در دریای سیاه حمایت کرد، اما تحقق آن را در گروی حل و فصل تعدادی از مسائل مهم دانست.
به گفته مشاور امنیت ملی کاخ سفید، هیأت‌های روسیه و آمریکا در مذاکرات (امروز) دوشنبه در ریاض بر موضوع توقف درگیری ها در دریای سیاه تمرکز خواهند کرد و در مرحله بعدی مذاکرات درباره مسائل مربوط به راستی آزمایی آتش بس، نیروهای حافظ صلح و همچنین مالکیت سرزمین ها گفتگو خواهند کرد.
هدیه شخصی پوتین به ترامپ
خبرنگاری نیز از سخنگوی کرملین، اطلاعاتی درباره هدیه پوتین به ترامپ که توسط فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا به واشنگتن منتقل شد، جویا شد.
پسکوف در پاسخ گفت: تنها چیزی که می توانم به شما بگویم این است که این یک هدیه کاملا شخصی بود که رئیس جمهور روسیه به همتای آمریکایی خود داد.
پسکوف افزود: با توجه به این که هدیه شخصی است، مایل نیستیم اطلاعات بیشتری ارائه کنیم. اگر رئیس‌جمهور روسیه صلاح دانست، خود در این مورد صحبت خواهد کرد.
پیش از این، استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا گفته بود که پس از دیدار با رئیس‌جمهور روسیه در 23 اسفند 1403 در کرملین، پوتین هدیه‌ای را به وی داد تا به ترامپ بدهد.
به گفته وی، این هدیه، پرتره زیبایی از رئیس‌جمهور آمریکا بود که توسط یک هنرمند روسی به تصویر کشیده شده است. ویتکاف اظهار داشت: ترامپ پس از دریافت این هدیه واقعا متأثر شد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1344892/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پدر شهیدان «محمدی» از استان البرز به فرزندان شهیدش پیوست

عقب‌نشینی قیمت دلار؛ سکه 96 میلیون تومان شد

بولتون: ترامپ کسی را اخراج نمی‌کند مگر...

امیر آقایی: موبایلم همیشه روی سایلنته و عاشق کاغذ و مدادم!

کواکبیان: با منتقدان دلسوز نباید برخوردهای تند و حذفی صورت گیرد

چین: آمریکا از «ذهنیت هژمونیک» خود در قبال ما دست بردارد

سکانس مورد علاقه جناب خان از بازی رحمت در سریال «پایتخت»

قائم‌پناه: در بهار گذشته پیش‌بینی نمی‌کردم دولت تغییر کند

تکریم مدیرکل بنیاد مازندران از پدر شهید عموزاد و جانباز 70درصد دماوندی در بهشهر

آخرین وضعیت قیمت سکه، طلا و ارز

رشد 25 هزار واحدی شاخص کل بورس

تماشای این سریال تمام دردهای شما را تسکین می‌دهد

گفتگوی تلفنی رئیس امارات با ترامپ درباره آتش‌بس غزه

عماد بهاور: ممکن است ادبیات اصولگرایان نسبت به دولت تندتر شود

اسلامی: در سازمان انرژی اتمی، مشارکت با بخش خصوصی را کلید زدیم

پزشکیان: تلاش می‌کنیم منویات رهبری را عملیاتی کنیم و فقط در شعار نماند

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح: انسداد مرزها خواسته رهبری و مسئولان است

صدراعظم آلمان برکنار شد

ترامپ، بایدن را متهم کرد

هومن حاج عبداللهی، چطور شد «رحمت» در سریال پایتخت؟

عذرخواهی جناب خان بخاطر عکس العمل محسن کیایی به اسباب بازی!

اولین جلسه هیئت دولت در سال 1404؛ معاون پارلمانی غیبت داشت؟

راه‌حل معمار «سند چشم انداز 20 ساله» برای برون رفت ایران از بحران

حقوق بازنشستگان 50 درصد افزایش یافت

خبر جدید زلنسکی از توافق معدنی با آمریکا

چهره ها/ گلاره عباسی: خدا را چه دیدی، شاید خنده‌ها رو از سر گرفتیم!

شوخی جناب خان با سوتی در برنامه کودک «هومن حاج عبداللهی»

اظهارات عراقچی در پایان سفر رسمی به ارمنستان

بهروزآذر: 48 درصد از کارکنان کل مجموعه‌های دولتی را زنان و 52 درصد را مردان تشکیل می‌دهند

پیشنهاد لاریجانی به پزشکیان

ماده معجزه‌گر برای پوست صورت

بازیگر نوجوان ایرانی در دانشگاه آکسفورد

چرا روز ششم فروردین «نوروز بزرگ» است؟

هدیه جدید ترامپ به پوتین

تغییر چهره هما سعادت در «پایتخت 7» جلب توجه کرد

رکوردشکنی صنعت هسته‌ای در حوزه اکتشاف، فرآوری و تولید سوخت

دیدار عراقچی با تعداد از ایرانیان مقیم ارمنستان

پاسخ آذری جهرمی به یک سوال؛ 1407 کاندیدای ریاست جمهوری می‌شوید؟

بهار امسال 207 سوار شو! تا 12 فروردین بیمه بخر و برنده شو!

رئیس شورای اتحادیه اروپا: صلح بدون دفاع، «توهم» است

رئیس‌جمهور آلمان، صدراعظم را برکنار کرد

جناب خان تیپ هومن حاج عبداللهی را با «تیموتی شالامی» مقایسه کرد!

صحبت‌های «محسن تنابنده» درباره بازیگری و ارتباط با نقش هایش

اظهارات آذری جهرمی درباره فیلترینگ؛ اگر تجربه 98 را در 96 داشتم، شاید نمی‌گذاشتم کار تلگرام به اینجا برسد

جزئیات برگزاری راهپیمایی روز قدس در بیش از 900 شهر کشور؛ سخنران مراسم تهران مشخص شد

معاون اسبق بانک مرکزی: ناترازی‌ها ناشی از ناترازی عقلی است!

حرکت عجیب مرد یمنی هنگام بمباران جنگنده‌های آمریکا

چهره ها/ خواننده پاپ با دست شکسته قربان صدقه بهار رفت

تماس تلفنی عارف با سرمربی تیم ملی فوتبال؛ مردم را خوشحال کردید، خدا خوشحالتان کند

«العهد یا قدس» شعار روز جهانی قدس شد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی