حقانی: حذف سران طالبان از فهرست سیاه جزو توافق دوحه بود
بین الملل
بزرگنمايي:
اخبار محرمانه - تسنیم / عضو کمیته سیاسی حکومت طالبان تصریح کرد که تصمیم آمریکا برای حذف جایزه مالی جهت بازداشت حقانیها در مذاکرات دوحه توافق شده بود.
به گزارش دفتر منطقهای خبرگزاری تسنیم، «انس حقانی»، عضو کمیته سیاسی حکومت طالبان از تصمیم واشنگتن مبنی بر حذف جایزه مالی که برای ارائه اطلاعات در مورد برخی سران طالبان تعیین شده بود، استقبال کرد.
وی در گفتگو با الجزیره این اقدام آمریکا را یک دستاورد سیاسی برای طالبان دانست و تأکید کرد: حذف نام آنها از فهرست افراد تحت تعقیب در مذاکرات دوحه توافق شده بود.
برادر «سراجالدین حقانی» وزیر کشور حکومت طالبان ادامه داد: با این اقدام آمریکا، مسیر برای گامهای تأثیرگذار بیشتر برای توسعه روابط دو کشور باز خواهد شد.
دولت آمریکا از طریق «برنامه پاداش برای عدالت» 10 میلیون دلار برای سراجالدین حقانی، 5 میلیون دلار برای عبدالعزیز حقانی برادر وی و 5 میلیون دلار برای یحیی حقانی شوهر خواهر حقانی جایزه مالی تعیین کرده بود.
بازار ![]()
لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1344576/