اخبار محرمانه

آخرين مطالب

سریال‌های قدیمی همچنان پیشتاز تلویزیون و پلتفرم‌ها فرهنگی اجتماعی

سریال‌های قدیمی همچنان پیشتاز تلویزیون و پلتفرم‌ها
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - نتایج پیمایش جدید متا نشان می‌دهد سریال‌های تلویزیون همچنان از رقبای اینترنتی‌شان پرمخاطب‌ترند و در میان محصولات سیما نیز سریال‌های تکراری شبکه آی‌فیلم، اقبال بیشتری نسبت به آثار جدید دارند. بر اساس موج پنجم پیمایش مرکز تحلیل اجتماعی مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع) که به تازگی منتشر شده، در فهرست پربیننده‌ترین سریال‌ها و برنامه‌های اینترنتی و تلویزیونی در بهمن‌ماه، محصولات سیما حضوری پررنگ‌تر داشتند.
بر این اساس در حالی که هیچ‌کدام از سریال‌های اینترنتی نتوانستند بیش از 15 درصد مخاطب جذب کنند، تلویزیون پنج سریال با بیش از 23 درصد تماشاگر روی آنتن برد. 
همزمان در فهرست برنامه‌های غیرنمایشی نیز تنها «جوکر» توانست با 26 درصد مخاطب، به رقابت با محصولات پربیننده تلویزیونی بپردازد و سایر برنامه‌های غیرنمایشی پلتفرم‌ها با کمتر از 10 درصد مخاطب، از عناوین پربیننده‌ای مثل «فوتبال برتر»، «پاورقی»، «سمت خدا»، «پانتولیگ» و «1001» در تلویزیون جا ماندند.

اخبار محرمانه

برنامه جوکر
در عین حال، این نکته نیز قابل تامل است که از پنج سریال پربیننده تلویزیون، سه عنوان شامل «دودکش»، «سرزمین مادری 3» و «هوش سیاه 2» محصول بیش از یک دهه پیش بودند و هرسه روی آنتن شبکه آی‌فیلم رفتند که برای پخش سریال‌های تکراری ماموریت دارد. در میان سریال‌های خارجی پربیننده بهمن‌ماه نیز «سرنوشت یک مبارز» از شبکه تماشا رتبه نخست را در اختیار دارد که نخستین بار حدود 10 سال پیش پخش شده بود.
این در حالی است که در بهمن‌ماه، دو سریال تازه «فراری» از شبکه یک و «چرخ گردون 2» از شبکه دو در جدول پخش قرار گرفتند که هیچ‌یک در میان پربیننده‌های سیما در این ایام به چشم نمی‌خورند.

اخبار محرمانه

سرنوشت یک مبارز
نگاهی به نتایج پنج موج پیمایش‌های متا درباره سریال‌های خانگی نشان می‌دهد از شهریورماه تا بهمن‌ماه 1403، تنها سریال خانگی که بیش از 14 درصد تماشاگر جذب کرده، مجموعه «زخم کاری» در فصول سوم و چهارم آن بوده؛ نکته‌ای که نشان می‌دهد چرا ساخته مهدویان برای چهار فصل تمدید شده است.
قابل ذکر آن که در این نظرسنجی، مجموعه «تاسیان» به عنوان پرسروصداترین سریال اینترنتی در حال پخش، در میان 6 سریال پلتفرم‌ها در بهمن ماه، رتبه پنجم را به دست آورده است؛ هرچند باید این نکته را هم ذکر کرد که ساخته تینا پاکروان از 19 بهمن ماه پخشش را شروع کرده و در این بازه زمانی فرصت کمی برای جذب مخاطب داشته است. 
صدرنشینی توأمان محصولات پلتفرم فیلیمو در دو دسته سریال‌ها و برنامه‌های ترکیبی، نشان از چیرگی این سرویس در صنعت فیلم و سریال اینترنتی دارد و در مقابل، غیبت پلتفرم باسابقه نماوا در هر دو دسته، گویای شرایط حاکم بر این سکوی پخش فیلم و سریال است. این در حالی است که نماوا طی هفته‌های اخیر با پخش شمار قابل توجهی محتوا از جمله سریال «ازازیل» و برنامه «رینگو» تلاش کرده به میدان رقابت برگردد اما نتایج پیمایش متا نشان می‌دهد که این بازگشت هنوز به جذب تماشاگر کافی منجر نشده است.
ضمن اینکه رتبه دوم و سوم سریال‌ها در این نظرسنجی به محصولات فیلم نت (جان سخت و قهوه پدری) اختصاص دارد و در برنامه‌های غیرنمایشی هم نام «مسابقه مافیا دن» از این پلتفرم به چشم می‌خورد.

اخبار محرمانه

سریال آبان
بر اساس نتایج موج پنجم این پیمایش، مجموعه نمایش خانگی «آبان» محصول پلتفرم شیدا، حدود 12 درصد مخاطب جذب کرده و با احتساب آمار تنها 15 درصدی تماشای قانونی این اثر و جمعیت حدود 86 میلیونی حال حاضر کشورمان، می‌توان دریافت این سریال حدود یک میلیون و 550 هزار تماشاگر قانونی دارد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1343162/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پرداخت صد درصد مستمری بازنشستگان و حقوق کارکنان دولت

ابلاغ مصوبه واگذاری 7 شرکت دولتی بابت تادیه بدهی دولت به تأمین اجتماعی

گفتگوی ترامپ و پوتین؛ کاخ سفید: تماس تلفنی به خوبی پیش می‌رود

واکنش اروپایی‌ها به ازسرگیری حملات اسرائیل به غزه

حزب‌الله: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه کشتار و ویرانی هستند

شعر دوبیتی سیروس میمنت به زبان ترکی برای کارگردان فیلم آپاراتچی

خاطره طنز سیروس میمنت از فامیل طنازش

توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری درباره نظارت بر سفرهای نوروز 1404

اردوغان خواستار توقف کشتار اسرائیل در نوار غزه از جامعه جهانی شد

دبیرکل سازمان ملل خواستار رعایت آتش‌بس در غزه شد

زمان آشنایی و پدر شدن سپند امیرسلیمانی

1403 آخرین رمق ما معمولی‌‏ها بود...

تغییر سرنوشت برزخی با خرید یک شیرخشک برای کودک نیازمند

چهارشنبه سوریه/ مراقب باشین!

انتقاد شدید ایران از رویکرد مداخله‌جویانه غرب در شورای حقوق بشر

آمریکا غرق شدن ناو اطلاعاتی ایران را تکذیب کرد

فعال اصولگرا: امید به تغییر ریل سیاست خارجی برای 1404 دارم

معاون سازمان ملی هوش مصنوعی: از نیروهایمان فقط 15 نفر مانده‌اند که آنها هم کار خاصی نمی‌کنند

مشاهده افکار نزدیکان توسط روح در زمان کما

سرطان بازیگر زن جوان را به کام مرگ کشاند

بیانیه جامعه مدرسین درباره اتفاقات اخیر در سوریه و یمن

امانت‌داران آرمان‌هایی هستیم که از ایثار نشأت گرفته است

چرا آمریکا به یمن حمله کرده است؟

پایان طوفانی قیمت‌ طلا و سکه در سال 1403؛ دلار به کانال 97 هزار تومان رسید

چهره ها/ تغییر چهره خانم بازیگر مورد توجه قرار گرفت

بغض مجری برنامه کودک وقتی از ماجرای جدایی‌اش می‌گوید

رویا میرعلمی چرا اسم فرزندش را «کارن» گذاشت؟

تصویر بدون پوشش شهید (ابوحمزه) سخنگوی نظامی گردان‌های قدس منتشر شد

سردرگمی متحدان آمریکا از سیاست خارجی «ترامپ»

تلاش شیطان برای شکستن روزه آقای دکتر!

رایزنی‌های تخت روانچی با همتای روسی درباره مسائل دوجانبه و بین‌المللی

پایان نمادین 88

زیباکلام: سال 1404 یا زنگی زنگ خواهیم شد یا رومی روم

افزایش کارت سوخت جایگاه ها متناسب با تقاضای بنزین

اولین ویدئو از گیم‌شوی «مهران مدیری» برای نمایش خانگی

بهزادیان نژاد، رئیس ستاد موسوی، آزاد شد

پزشکیان: به دنبال کارآمدسازی بخش دولتی نظام سلامت هستیم

بحران در سد کرج

پوتین: غرب 28 هزار و 595 تحریم علیه روسیه وضع کرده است

عراق حملات «وحشیانه» رژیم صهیونیستی علیه غزه را قویا محکوم کرد

فارس: نه حمله‌ای به ناو زاگرس شده، نه پهپاد آمریکایی رهگیری شده

حمله‌ای‌ با نتیجه معکوس؛ انصارالله محبوب‌تر از همیشه

زیارت کربلا و حضور در آشپزخانه حرم سید الشهدا در مسیر بازگشت از برزخ

نقی در «پایتخت 7» مافیا می شود!

فلاحت پیشه: تهران و واشنگتن در پرتگاه جنگ به سر می‌برند

رفتارهایی که کودکان را از والدین فراری می‌دهد!

روسیه: کشتار غیرنظامیان در غزه محکوم است؛‌ مسأله اسرا با زور حل نمی‌شود

بازگشت حزب بن گویر به کابینه اسرائیل

ابوحمزه، سخنگوی سرایا القدس به شهادت رسید

ایمان قیاسی: حسن یزدانی جایزه المپیکش را برای آزادی زندانی‌ها صرف کرد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی