اخبار محرمانه

آخرين مطالب

بازگشت ناوهای پهپادبر و پشتیبانی نداجا از مأموریت سیاسی

بازگشت ناوهای پهپادبر و پشتیبانی نداجا از مأموریت
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم / یکصدمین ناوگروه رزمی آموزشی نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران متشکل از ناو بوشهر و ناو لاوان پس از سپری نمودن 9 هزار کیلومتر دریانوردی در آبهای بین المللی صبح امروز با استقبال فرماندهان این نیرو در بندرعباس، به اسکله منطقه یکم امامت نداجا پهلو گرفت.
این ناوگروه رزمی آموزشی در مدت 50 روز دریانوردی در آبهای آزاد و بین المللی، در راستای ارتقاء سطح روابط آموزشی و انتقال تجربیات دریانوردی به افسران جوان، با استقبال مسئولان نیروهای دریای کشور هندوستان و کشورعمان به بندر بمبئی و بندر مسقط پهلوگیری داشته اند.
یکصدمین ناوگروه رزمی، عملیاتی نیروی دریایی ارتش با حضور جانشین فرماندهی نیروی دریایی راهبردی ارتش صبح 6 بهمن ماه از اسکله منطقه یکم دریایی در بندرعباس خارج شد. این ناوگروه شامل ناو پشتیبانی رزمی «بوشهر» و ناو پشتیبانی لجستیک «لاوان» است و در شمال اقیانوس هند و خلیج عدن به گشت‌زنی می‌پردازد. امداد و نجات کشتی های دچار سانحه در دریای های آزاد، تعاملات نظامی و بازدید از بنادر کشورهای دوست و هم‌پیمان، اسکورت کشتی‌های تجاری بنا به درخواست یگان‌های شناور از جمله اهداف ناوگروه‌های اعزامی به دریاست.
امیر دریادار بابک بلوچ معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع فرماندهان، کارکنان و دانشجویان اعزامی به ناوگروه 100 نداجا، گفت: حامل پیام خداقوت و سلام امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش برای شما امنیت آفرینان دریادل ناوگروه رزمی عملیاتی آموزشی 100 نداجا هستم.
دریادار بلوچ، مأموریت رزمی عملیاتی آموزشی ناو رزمی پشتیبانی بوشهر و ناو پهپادبر لاوان را ضامن افزایش توان رزمی و آموزشی دریایی جمهوری اسلامی ایران دانست و تصریح کرد: دانشجویان دانشگاه افسری علوم و فنون دریایی حضرت امام خمینی(ره) و همچنین دانش آموزان نیروی دریایی راهبردی ارتش با حضور در این نوع مأموریت‌های طولانی‌مدت رزمی آموزشی، همچون آهنی که در کوره به فولاد تبدیل می‌شود، کار آزموده شده و آماده پذیرش مسئولیت‌های خطیر فرماندهی در مناطق و یگان های شناوری نیروی دریایی ارتش می‌شوند.
امیر دریادار بلوچ، ابراز امیدواری کرد: با همت، تلاش و تجربه شما دانشجویان و دانش آموزان نداجا، در آینده نزدیک، شاهد خلق حماسه های بزرگ دریایی، برای کشور عزیزمان خواهیم بود.
بازار



اخبار محرمانه

اخبار محرمانه

اخبار محرمانه

اخبار محرمانه

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1342503/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونه ورق به نفع پوتین برگشت؟

سخنران تندرویی که حکم عزل پزشکیان را داده کیست؟

توضیحات قالیباف در خصوص طرح کالابرگ/ رئیس مجلس: استیضاح همتی اقتصادی بود

کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند

طلبه تندرویی که حکم عزل پزشکیان را داده کیست؟

توضیحات قالیباف در خصوص طرح کالابرگ

مردم عراق اجازه نمی‏‌دهند دولت‌‏شان علیه منافع ایران اقدام کند

بودجه 1404 در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد

مشاهده محاسبه اعمال جوانی گنهکار در برزخ

"ستایش" هدیه "خان بهادر" را رد کرد

محمدرضا گلزار: به شکل هدفمندی در حال تخریب من هستند!

بازتاب دردناک گناه تعرض جنسی در هنگام محاسبه اعمال در برزخ!

صدای آمریکا خفه شد

آقای رییس‌جمهور! ساعت رسمی کشور را 2 ساعت جلو بکشید

اولین اظهارنظر وزیر کار بعد از تعیین حداقل حقوق کارگران

تصویب بودجه 1404 در مجمع تشخیص مصلحت نظام

کاخ سفید: مذاکرات روسیه و اوکراین به صلح نزدیک است

وزارت خارجه آمریکا: ترامپ از طریق حملات خود پیامی بدون ابهام فرستاد که حملات حوثی‌ها باید متوقف شود

کشته شدن 12 شورشی سوریه در مرزهای لبنان

پاسخ کاخ سفید به درخواست استرداد مجسمه آزادی به فرانسه

فاکتور یخمک رو هم آورده!

مادر، مزار پسر شهیدش رو بعد از سالها پیدا میکنه

روایت ظریف درباره ماجرای کنار گذاشتن از دولت

تأکید ولایتی و سفیر چین بر گسترش روابط راهبردی دوجانبه

مشت ترامپ باز شد!

اندیشکده آمریکایی مطرح کرد: حذف ایران از عراق

امکان صفر کردن صادرات نفت ایران وجود ندارد

وزیر کار: افزایش حداقل حقوق کارگران تاثیر چندانی روی تورم ندارد

ترامپ به دنبال لغو عفو هیات 6 ژانویه بایدن رفت

غول هسته‌ای آمریکا بر همکاری با اروپا تاکید کرد

حمله دوباره آمریکا به غرب یمن

حمله هوایی اسرائیل به جنوب سوریه

مساله عادی‌سازی روابط لبنان با اسرائیل کنار می‌رود

روسیا الیوم: یک روستای لبنانی توسط عناصر دولت موقت سوریه اشغال شد

انگلیس درباره پیامدهای رد پیشنهاد آتش‌بس به روسیه هشدار داد

غذای نذری و چالش تجربه گر مرگ موقت در برزخ!

اولین ملاقات خان بهادر با ستایش

روایت ظریف درباره ماجرای برکناری‌اش از دولت

حرکت نو در بازی کهنه‌ هسته‌ای

افزایش دستمزد کارگران؛ بالاتر از تورم

ویترین روسی در دل اژدها

داعش یک مسئول «جمعیت علمای اسلام» را در «کویته» ترور کرد

ورود نتانیاهو به پناهگاه وزارت جنگ اسرائیل

پخش یک فیلم جنایی از سینمای کره‌جنوبی

خواستگاری رفتن حبیب!

شهاب حسینی از از رها تا رها!

پزشکیان: دانشگاه و اساتید برای کمک به حل مشکلات به میدان بیایند

واکنش سعید حجاریان به رفع حصر مهدی کروبی

چطور به فلان موسسه چند برابر بودجه می‌دهند اما به ورزش نه؟

کاهش 30 درصدی تاخیر پروازها در فرودگاه امام خمینی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی