اخبار محرمانه

آخرين مطالب

عرضه گسترده میوه شب عید تا 15 فروردین اقتصادی

عرضه گسترده میوه شب عید تا 15 فروردین
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اعلام کرد که غرفه‌های تنظیم بازار میوه شب عید از 23 اسفندماه در سراسر کشور راه‌اندازی شده‌اند و تا ظهر 25 اسفند، در 60 درصد استان‌ها عرضه آغاز شده است. همه استان‌ها موظف‌اند تا پایان امروز یا نهایتاً فردا، عرضه سیب، پرتقال و خرما را با قیمت‌های تنظیم بازاری شروع کنند.
محمدرضا طلایی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی، تأکید کرد که این عرضه تا 15 فروردین ادامه خواهد داشت و در صورت نیاز، ستادهای راهبری استان‌ها می‌توانند این زمان را تمدید کنند.
وی با اشاره به تغییرات در نحوه تأمین میوه نسبت به سال گذشته افزود: «امسال برخلاف سال گذشته، دولت هیچ اعتباری برای این طرح در نظر نگرفته و مباشرین بخش خصوصی این فعالیت را برعهده گرفته‌اند.»
وی توضیح داد که در چهار استان، سازمان‌های میادین و یک نفر از بخش خصوصی تأمین و عرضه را انجام داده‌اند و در سایر استان‌ها، تشکل‌های تعاونی زیرمجموعه سازمان تعاون روستایی مسئول این فرآیند بوده‌اند.
تمرکز بر کیفیت و کاهش قیمت‌ها
به گفته طلایی، امسال برای اولین بار، دستورالعمل ذخیره‌سازی میوه در بهترین زمان ممکن (آبان‌ماه) توسط وزارت جهاد کشاورزی به سازمان مرکزی تعاون روستایی ابلاغ شد.
او با تأکید بر بهبود کیفیت محصولات اظهار داشت: «نظارت‌ها افزایش یافته و امسال بهترین میوه‌ها در بازار تنظیمی عرضه می‌شوند.»
در خصوص قیمت‌ها، وی اعلام کرد که میانگین قیمت سیب 50 هزار تومان و پرتقال 35 هزار تومان کاهش یافته است، اما با توجه به هزینه‌های حمل‌ونقل ممکن است تغییرات جزئی داشته باشد. حداکثر قیمت سیب در تهران 54 هزار تومان و پرتقال تامسون شمال، 42 هزار تومان تعیین شده است. همچنین قیمت پرتقال والنسیا تولید شده در باغات مربوط به سازمان تعاون روستایی بین 44 تا 55 هزار تومان متغیر خواهد بود.
بازار
خرما به سبد تنظیم بازار افزوده شد
امسال برای اولین بار، خرما نیز به سبد تنظیم بازار اضافه شده است. به گفته مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی، به دلیل هم‌زمانی با ماه رمضان، بیش از یک میلیون تن خرما خریداری شده که 300 تن آن به عنوان ذخیره احتیاطی در نظر گرفته شده است. این خرماها در سه رقم مضافتی، کلوته و کبکاب عرضه می‌شوند و قیمت آن بین 145 تا 155 هزار تومان متغیر است. طلایی تأکید کرد که خرمای تنظیم بازاری حدود 35 تا 40 درصد زیر قیمت بازار عرضه می‌شود.
ذخیره‌سازی گسترده برای کنترل بازار
وی از ذخیره 16 هزار تن میوه در استان‌ها و 5 هزار تن ذخیره احتیاطی خبر داد و افزود: «هدف ما فقط تأمین میوه نیست، بلکه تنظیم بازار است. در همین سه روز اخیر، قیمت‌ها 10 تا 15 درصد کاهش یافته‌اند و در برخی استان‌ها قیمت‌های تنظیم بازاری 35 درصد زیر قیمت بازار است.»
عرضه مستقیم گوشت قرمز و توسعه فروشگاه‌های تنظیم بازار
طلایی اعلام کرد که اتحادیه‌های دامداران و عشایر نیز موظف شده‌اند تا گوشت قرمز گرم کشتار داخل را مستقیماً و بدون واسطه عرضه کنند. این اقدام باعث شده که قیمت گوشت قرمز بین 15 تا 20 درصد زیر قیمت بازار باشد. این عرضه توسط اتحادیه های استانی در محل های مشخص انجام می شود.
وی همچنین از راه‌اندازی 700 فروشگاه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی خبر داد و اعلام کرد که این تعداد تا پایان دولت چهاردهم به 3000 فروشگاه افزایش خواهد یافت. به گفته وی، این فروشگاه‌ها با هدف کاهش واسطه‌گری و عرضه مستقیم محصولات از تولیدکننده به مصرف‌کننده راه‌اندازی شده‌اند.
آماده‌باش برای کنترل قیمت‌ها تا پایان تعطیلات نوروزی
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی تأکید کرد که در ایام پایانی سال، این سازمان در حالت آماده‌باش خواهد بود و در صورت بروز هرگونه مشکل در بازار، اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا کیفیت نامناسب، موضوع را به سامانه‌های نظارتی اعلام کنند و گفت: در بنرهای نصب شده در مراکز عرضه، شماره تماس بازرسی تعاون روستایی و نیز بازرسی اتاق اصناف درج شده است.
طلایی در پایان خاطرنشان کرد: «وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تعاون روستایی در ایام تعطیلات نوروزی نیز فعال خواهند بود تا بتوانند ثبات بازار را حفظ کنند و رضایت مردم را جلب کنند

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1342251/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تناقض‌گویی رسانه‌های حامی دولت درباره افزایش قیمت ارز

فارن پالیسی: چرا پکن ناگهان برای مذاکرات هسته‌ای پیش‌قدم شد؟

سال سخت؟!

جعبه شگفتی‌های تلگرام

سال «بی‌آبی»

رئیس مجلسی که می‌خواهد رئیس جمهور باشد

9 شهید در تجاوز آمریکا و انگلیس به یمن/ انصارالله: پاسخ می‌دهیم

انتخابی سخت بین تخت سلطنت یا فتح قلب یک زن: داستان زندگی ادوارد هشتم

19 کشته و زخمی در انفجار لاذقیه

زلنسکی: روسیه تنها مانع دستیابی به صلح است

سنگ تمام ترامپ برای ماسک

از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازى؛ چرا خروج از تصدی‌گری بانکی برای ایران حیاتی است؟

جهاد اسلامی: هدف تجاوز آمریکا به یمن پشتیبانی از رژیم صهیونیستی است

انصارالله: به حملات آمریکا پاسخ می‌دهیم

راز‌های خانه داری؛ لکه‌های روغن و چربی را با یک ترفند ساده و ارزان پاک کنید!

عبور متوسط قیمت مسکن از متری 100 میلیون تومان

فرار دسته جمعی علویان از دست نظام جولانی به لبنان

سنگ تمام ترامپ برای تسلا

ابرپروژه امنیتی ترکیه در منطقه

9 شهید و 9 زخمی در تجاوزات آمریکا و انگلیس به یمن

ترامپ: دستور حمله به یمن را صادر کردم

حماس: توپ در زمین اشغالگران است

سینا مهراد: دلم برای ریحانه پارسا تنگ شده!

لحظه درخواست از قمر بنی هاشم(ع) در عالم برزخ برای بازگشت به زندگی

آخرین شانس بند یاکوزا برای رهایی فرزاد!

روایتی از پرواز روح همراه با ارواح مادر و برادر به سمت امام زاده

بازگشت خوش‌بینی به بورس؟

تحلیلی از کناره‌گیری شورای رقابت در قیمت‌گذاری خودرو؛ آزادسازی بازار یا خیانت به مصرف‌کننده؟

افزایش قیمت دلار با پتروشیمی‌ها چه کرد؟

مشاهده عذاب برزخی فردی که با چاقو بچه ها را می ترساند!

مسابقه ادبی نوروزی با اجرای نیما کرمی

هاآرتص: بن سلمان و بن زاید، کانال ارتباطی ایران و آمریکا خواهند شد که نتانیاهو را دور می‌زند

داستان 61 تن طلای گمشده چیست؟

تعیین حداقل دستمزد سال 1404 احتمالا چند درصد بالاتر از تورم

پیش بینی قیمت دلار 26 اسفند 1403

عرضه سیب و پرتغال ایام عید از چه زمانی و با چه قیمتی خواهد شد؟

الجزیره جزئیاتی از پیشنهاد فرستاده ترامپ و پاسخ حماس و اسرائیل به آن را منتشر کرد

کوچ اجباری اهالی «جنین»؛ گام عملی پروژه الحاق کرانه باختری

دولت ترامپ «صدای آمریکا» را تعطیل کرد

با لباس مشکی میخواد بیاد مجلس خواستگاریش!

واکنش زیدآبادی به موضع‌گیری جدید نبویان درباره قانون حجاب

پیش بینی قیمت طلا و سکه 26 اسفند 1403

امارات اولین ماهواره راداری‌اش را به فضا پرتاب کرد

حمله هوایی به پایتخت یمن

لبنان: با همه ابزارهای ممکن برای آزادسازی مناطق تحت اشغال خود تلاش خواهیم کرد

الجزیره: اوکراینی‌ها روی آمریکا حساب نمی‌کنند و منتظر بدتر شدن اوضاع اند

سینا مهراد:عشق بلد بودن می‌خواهد

مادر مهندس جواب مثبت رو از ستایش گرفت

فرمانده کل سپاه: باید از تجربه تلخ برجام درس گرفت

واکنش علی مطهری به کشتار علویان در سوریه؛ چگونه چنین حیواناتی تربیت شده‌اند؟

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی