اخبار محرمانه

آخرين مطالب

سرمقاله هم میهن/ چه کسانی ترور کردند؟ مقاله

سرمقاله هم میهن/ چه کسانی ترور کردند؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - هم میهن / «چه کسانی ترور کردند؟» عنوان یادداشت روز در روزنامه هم میهن است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
این سرمقاله درباره صحبت‌های عجیب محسن رفیق‌دوست نیست. سخنانی که هزینه‌های سنگینی را برای نظام موجود ایجاد می‌کند، درحالی‌که نهادهای نظارتی از گل کوچک‌تر به او و امثال او نمی‌گویند. شاید بگویند احضار کرده‌ایم و یا به نام دفترش اطلاعیه دادیم و او را به زیر تیغ جراحی مغز با عوارض گسترده بردیم و در خفا هم تذکر دادیم؛ ولی اینها کفایت نمی‌کند.
مهم احساس مردم از وجود عدالت و عدم تبعیض است که هر روز ضعیف‌تر می‌شود. برای کوچکترین رفتاری از طریق رسانه اعلام جرم می‌کنند؛ ولی از کنار این اقدام علیه امنیت‌ملی(حداقل به برداشت ما) به‌راحتی می‌گذرند. بنابراین، پرداختن به این سخنان که اغلب آن نیز نادرست است، مسئله کنونی نیست؛ بلکه هدف پرداختن به تیتری از ارگان و سخنگوی تندروها علیه سرمقاله دوشنبه روزنامه «هم‌میهن» است که، یک نقد ساده را «ترور شخصیت رئیسی» دانسته است.
بازار
اما واقعاً چه کسی آقای رئیسی را ترور شخصیتی کرده است و همچنان هم در حال ادامه آن است؟ واقعیت این است که ما در آن سرمقاله، چیزی جز اظهارنظر مقام‌رهبری را منعکس نکردیم. اظهارنظری که اگر علیه شخص دیگری غیر از دولت قبل مطرح می‌شد، تندروها آن را مثل یک بالون یا موشک سیاسی به هوا پرتاب می‌کردند.
البته، سخنگوی تندروها نتوانسته استدلال هم‌میهن را رد کند؛ لذا به نظرات دیگری از مقام رهبری که در تمجید از مرحوم رئیسی است، استناد کرده است. غافل از اینکه ما در مقام تحلیل همین جمله بودیم که ایشان گزارش‌های تحت امر خود را به رهبری نظام داده‌اند؛ درحالی‌که پوچ و مهمل بوده است. ما که نمی‌توانیم مثل تندروها این واقعیت را که از پیش هم می‌دانستیم، انکار کنیم.
در این ماجرای تأسف‌بار مسئولیت ماجرا در درجه اول به عهده اطرافیان آقای رئیسی بود که در خوشبینانه‌ترین حالت صلاحیت حرفه‌ای و‌ کارشناسی نداشتند و در بدترین حالت، با آگاهی گزارش متقلبانه‌ای را تهیه کردند و شخصیت ایشان را نزد رهبری ترور کردند. واقعیت این است که رؤسای‌جمهور نه قادر هستند و نه قرار است که در همه زمینه‌ها خبره باشند.
البته، بر حسب مدرک تحصیلی و مطالعات شخصی و تجربیات و هوش خود می‌توانند ضعف‌ها و ایرادات گزارش‌های تخصصی را متوجه شوند. همچنین، مسئله مهم برای رؤسای‌جمهور داشتن مشاوران و دستیاران و مدیرانی کارآمد است که صادق و در خدمت مردم و رئیس‌جمهور باشند.
آقای رئیسی از نظر مدرک تحصیلی و سابقه حرفه‌ای چندان ارتباطی با امور اجرایی نداشت، لذا انتظار چندانی هم از شخص ایشان نباید داشت؛ ولی این مشاوران و همکاران هستند که با چنین گزارش‌هایی شخصیت او را ترور کردند. این مسئله از ابتدا هم بر ما روشن بود. نمونه روشن آن در وعده‌های سه‌گانه آقای رئیسی در انتخابات بود که همه می‌دانستند هیچ‌کدام آنها قابل تحقق نیست.
تورم نه‌تنها کم و نصف نشد، بلکه بیشتر هم شد. شاید حدود یک درصد وعده‌های داده‌شده درباره مسکن عملی شد. در مورد ایجاد سالانه یک میلیون شغل هم وعده‌ها با تحقق آنها بسیار فاصله دارد. آقای رئیسی که اطلاعاتی از این عملی بودن یا نبودن این وعده‌ها نداشت. بلکه آنان که برنامه انتخاباتی او را نوشتند، همزمان او را با دادن این وعده‌ها، ایشان را ترور شخصیت کردند؛ چون هر کارشناسی با حداقل دانش هم می‌دانست که چنین وعده‌هایی عملی نیست.
شخصیت رئیسی را آن وزیری ترور کرد که با اصرار تمام، موانع را از جلوی ثبت سفارش فساد 3/7میلیارد دلاری برداشت و امروز سخنگوی تندروها در دفاع از او سینه چاک می‌کند. ترور را آن وزیر آقای رئیسی اجرا کرد که آن افتضاح و فساد و تقلب تمام‌عیار نهاده‌های دامی را ایجاد کرد و بحران مواد پروتئینی را به‌وجود آورد.
حالا هم همان‌هایی که در اطراف آن مرحوم بودند، اکنون می‌خواهند پشت او سنگر بگیرند و خود را از تیغ نقد نجات دهند. در نتیجه، هر نقد حتی ساده‌ای را درباره دولت قبل، «ترور شخصیت رئیسی» می‌خوانند؛ درحالی‌که ما در زمان حیات ایشان نیز جدی‌ترین نقدها را داشتیم که همه آنها معتبر و در دسترس است و اکنون هم، صرفاً به دلیل آنکه در قید حیات نیستند، در نقد ایشان احتیاط می‌کنیم.
این کوشش تندروها برای پوشاندن و انکار «گزارش‌های مهمل» دولت سیزدهم، در ادامه برخورد ابزاری آنان با مواضع مقامات کشور است که هر چیزی را به سود خود بدانند، آن را برجسته می‌کنند و درعین‌حال، خود را تابع رهبری هم می‌دانند.
امروز هم، ترورکنندگان شخصیت رئیسی زیر پرچم دفاع از او، خود را پنهان کرده‌اند و می‌خواهند فقط خود را حفظ کنند؛ درحالی‌که اکنون و حتی پس از درگذشت ایشان هم، این دفاعیات به سود آقای رئیسی هم نیست و خانواده ایشان اگر برای خود مسئولیتی در برابر آقای رئیسی قائل باشد، بهتر است مانع از این رفتار شوند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1340901/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واریز اعتبار کالابرگ به حساب سرپرستان دهک‌های چهارم تا هفتم از فردا

موافقت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان

نقی، هما و فهیمه در «پایتخت 7» جوانتر شده اند!

رضا کیانیان: کاخ سفید رو حسینیه کردن تخیل است!

خطیب نماز جمعه این هفته تهران مشخص شد

معرفی مدیران جدید بیمه دی

سرمقاله وطن امروز/ عبور از وضعیت زرد

حال و هوای خرید در آستانه نوروز

گزارش سالانه پارلمان آلمان درباره شرایط بحرانی ارتش

واکنش یوسفیان ملا به حضور محکومان پرونده چای دبش در دیدار کارگزاران نظام با رهبر انقلاب

نمایش موفقیت‌های زنان ایرانی در عرصه بین‌الملل

اتحادیه قنادان: شیرینی شب عید تغییر نرخ نخواهد داشت

فریاد نتانیاهو بر سر قضات در دادگاه

شایعه‌های عجیب و بامزه درباره «پژمان بازغی»

روایت زیباکلام از پیوند ناگسستنی اسرائیل و آمریکا

پزشکیان؛استعفای ظریف را هنوز نپذیرفته است

سرمقاله قدس/ هشدارهای سریال «معاویه» برای سیما و سینمای ما

ترامپ حریف همسویی ایران و شیخ‌نشین‌ها می‌شود؟

کاهش مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی و نهاده‌ها از 10به 1درصد

شمار شهدای نوار غزه به 48 هزار و 515 نفر رسید

چه خبر از آزاده صمدی و پدرام شریفی؟

رژه دریایی یگان‌های شرکت کننده از مقابل ناوشکن «جماران»؛ رزمایش مرکب کمربند دریایی 2025 پایان یافت

این تل سر مجلسی رو خودت درست کن

افزایش عرضه حبوبات در بازار برای تنظیم قیمت‌ها

نگاهداری: مذاکره با آمریکا عواید اقتصادی زیادی به همراه ندارد

پاسخ سفارت ایران به شایعه لغو روادید اتباع کویت

پیام فرمانده نیروی دریایی ارتش به دشمن: ما منزوی نخواهیم شد

سرمقاله جوان/ آشفته‌بازار شرکت‌های دولتی

نیویورک تایمز: آقای ترامپ! این راهش نیست

بررسی قصه زندگی 2 طلبه در تلویزیون و شبکه خانگی

روایت قائم‌پناه از واکنش پزشکیان به توهین‌ها: هرکس آزاد است هر حرفی به من بزند، ثبت شکایت نکنید

غفلت رایج والدین از قدرت کلمات در فرزندپروری

پورمحمدی: یارانه این ماه زودتر از موعد پرداخت می‌شود

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

جزئیات شارژ کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم

بعد 150 سال یه خواستگار اومد!

روایت خانعلی زاده از فرستنده نامه ترامپ به ایران

واکنش به هتاکی زشت به رئیس جمهور

سرمقاله شرق/ کابینه ناساز با امید ملت

بیش از بانک سود کنید، با اطمینان بیشتر!

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: احتمال افزایش حقوق کارگران بالای 30درصد زیاد است

آموزش و پرورش هم از دست ترامپ در امان نماند

چرا رضا کیانیان جرئت نکرد از کتابش درباره ناصرملک مطیعی رونمایی کند؟

ستایش اسمشو عوض کرد!

8 نفر در پرونده کرسنت محکوم شدند

قالیباف: یک میلیارد دلار برای صنعت هسته‌ای در برنامه هفتم پیش‌بینی شده است

مشاور و دستیار رهبر انقلاب با خانواده شهیدان عبداللهی دیدار کرد

کودکان مان را با عید نوروز آشنا کنیم!

پاسخ سخنگوی دولت به سوالی درخصوص معرفی وزیر اقتصاد

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی