اخبار محرمانه

آخرين مطالب

روایت رنجبران از حاشیه سازی یک نماینده در دیدار کارگزاران نظام با رهبر انقلاب سیاسی

روایت رنجبران از حاشیه سازی یک نماینده در دیدار کارگزاران نظام با رهبر انقلاب
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - جماران / رنجبران با اشاره به دیدار رمضانی کارگزاران نظام با رهبر انقلاب نوشت: شاهکار مدیریت صحنه رهبر انقلاب در هشتاد و پنج سالگی آنجایی بود که یکی از نمایندگان مجلس درحالی که ایشان در حال دعا کردن بود، بلند شد و درباره اجرای قانون حجاب و عفاف گفت و آیت‌الله خامنه‌ای در نهایت درایت این جمله را به‌ کار بردند :"ای کاش بنده گوش شنوایی برای شنیدن حرف‌های شما داشتم." همه از بیان و لحن آقا فهمیدند که موضع چیست اما این بنده خدا یا متوجه نشد یا نخواست متوجه شود؛ برای همین دوید و سه چهار ردیف جلوتر رفت تا صدایش شنیده شود اما او را هدایت کردند تا متوجه شود و ادامه دعا و ختم جلسه.
محمدحسین رنجبران در یادداشتی نوشت:
بسم‌الله النور 
بازار


دیشب توفیق داشتم در مراسم افطاری رهبر معظم انقلاب اسلامی برای کارگزاران نظام حضور داشته باشم. همه چشم‌ها مثل هرسال به این مراسم دوخته شده بود، البته امسال بسیار ویژه‌تر، شب قبل از مراسم ترامپ اعلام کرده بود که نامه‌ای به رهبر انقلاب نوشته است و برای همین همه منتظر بودند تا حضرت آقا موضع‌گیری خاصی کنند (نامه ترامپ تا این لحظه در راه است!) یکی از آقایان مسئول پیش از اینکه وارد حسینیه شویم، از من پرسید فکر می‌کنید آقا چه موضعی بگیرد؟ عرض کردم: " alt="اخبار محرمانه" width="100%" />

آقا بدون اشاره به نامه و ترامپ و ... (در حالی که رئیس جمهور جدید آمریکا بشدت علاقه‌مند است تا نامی از او در کلام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیده شود) فرمودند مذاکره با این روش مذاکره نیست بلکه تحکم است و ما تحکم را برنمی‌تابیم. البته ایشان به صورت تلویحی فرمودند مذاکره اگر برای هسته‌ای باشد فرق می‌کند اما اینها دنبال مذاکره درباره توانمندی‌های مختلف جمهوری اسلامی هستند که قابل حصول نیست (نقل به مضمون).
دقیقا زمین بازی عوض شد و حالا ترامپ و هیات حاکمه آمریکا باید بگویند می‌خواهند درباره سوءتفاهمات مذاکره کنند یا تحکم کنند ؟ می‌خواهند به قول رئیس جمهورشان توافق کنند یا آنچه می‌خواهند را تحمیل نمایند؟ 
خلاصه موضع قدرتمند رهبر انقلاب باز هم نشان داد این مملکت چه نعمتی بالای سر خود دارد. این را من نمی‌گویم؛ حتی بسیاری از مخالفان جمهوری اسلامی همین نظر را دارند. اما جز این موضوع، آقا چند مطلب مهم دیگر فرمودند؛ یاد کردن از خدمات #شهید_رییسی و خلوص نیت و پرکاری او و اینکه الان در سرسفره الهی متنعم‌ است. اما نقدی جدی به زیرمجموعه این شهید عزیز کردند که نه تنها بازوان محکمی برای او نبودند، بلکه فقط سر یک موضوع، گزارشی به او دادند که به گفته رهبری پوچ و مهمل بود. 
این بیان در کنار تأکید آیت‌الله خامنه‌ای مبنی بر خسران وارده بر اثر ترک فعل‌ها و تشریح این خسارات، آنهم در حالی که فقط چند روز از اعلام احکام تخلف بزرگ چای دبش می‌گذرد، نشانه‌هایی ویژه برای سیاسیون و اهل فن دارد که قطعا این نشانه‌ها دریافت و رمزگشایی شده است.
حالا باید آنهایی که از ایشان حکم دارند و بعد از اعلام احکام دبش منتقد دستگاه قضا شده‌اند و توئیت می‌زنند و صریحا اظهارنظر تامل برانگیز می‌کنند، در راهبرد خود تجدیدنظر کنند و به بلندپروازی‌های خود همین جا پایان دهند؛ چون شهید رییسی چندین درجه پخته‌تر و با تجربه‌تر از آنها بود.
تعریف رهبر انقلاب از دکتر پزشکیان رئیس جمهور هم نکته ویژه دیگری بود. اینکه ایشان فرمودند من به خود آقای پزشکیان هم گفته‌ام انگیزه او برای حل مشکلات، واقعا دلگرم کننده و ارزشمند است. این هم پیامی دیگر داشت برای آنهایی که از اول تشکیل دولت چهاردهم در سایه نشسته‌اند و می‌گویند دولت پزشکیان به یکسال هم نمی‌رسد!
و اما شاهکار مدیریت صحنه رهبر انقلاب در هشتاد و پنج سالگی آنجایی بود که یکی از نمایندگان مجلس درحالی که ایشان در حال دعا کردن بود، بلند شد و درباره اجرای قانون حجاب و عفاف گفت و آیت‌الله خامنه‌ای در نهایت درایت این جمله را به‌ کار بردند :"ای کاش بنده گوش شنوایی برای شنیدن حرف‌های شما داشتم." 
همه از بیان و لحن آقا فهمیدند که موضع چیست اما این بنده خدا یا متوجه نشد یا نخواست متوجه شود؛ برای همین دوید و سه چهار ردیف جلوتر رفت تا صدایش شنیده شود اما او را هدایت کردند تا متوجه شود و ادامه دعا و ختم جلسه.
گفتنی است؛ نیمروز 24 نیز در این رابطه نوشت: در این مراسم این نماینده مجلس با اشاره کردن به سران سه قوه نسبت به آنچه اجرایی نشدن قانون حجاب نامید اعتراض کرد که برای لحظاتی جو مراسم را به هم زد.
رفتار این نماینده در حالی بود که افطاری رهبر انقلاب با حضور طیف های مختلف سیاسی و به نوعی تجلی وحدت بود اما رفتارهای تفرقه افکنانه باعث حاشیه سازی در آن شد.
البته رهبر انقلاب بدون توجه به گفته های نماینده مذکور با یک مزاح مراسم را ادامه دادند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1340142/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرانسه از سنگال دست کشید

اسماعیل فلاح خبرنگار سابق صداوسیما: درآمدم در لندن اصلاً خوب نیست!

آثول فوگارد، نویسنده و کارگردان معروف درگذشت

تحول دیجیتال در بورس تهران محقق شد

خالد مشعل: ملت فلسطین به تنهایی در سرزمین خود حکومت خواهد کرد

شوخی جالب پوریا شکیبایی با فامیل هوتن شکیبا

اسماعیل فلاح: با امضای خود رئیس سازمان صداوسیما به لندن رفتم

انتشار پوستر فیلم کوتاه «سال ثانیه»

مخبر: تهدید ناترازی ها برای شرکت‌های دانش بنیان فرصت است

سرمایه گذاری با سود پیش بینی شده 36 الی 42 درصد + وثایق بانکی، حد اعتباری، وام

دولت جولانی، پایان عملیات نظامی در منطقه ساحل سوریه را اعلام کرد

آثار جدید دوبله شده در روز‌های نزدیک به نوروز 1404

غزل شاکری: فیلم «رها» ادای دین به مردم گرفتار در فشارهای اقتصادی است

پخش برنامه «فرزاد حسنی» از ابتدای فروردین ماه

سرمقاله اطلاعات/ نبرد نابرابر دولت با ناترازی و گسست

جزئیات افزایش تسهیلات مسکن

شناسایی 2 جاسوس در سفارت انگلیس در مسکو

پشت پرده شایعه پناهندگی و مهاجرت خبرنگار صداوسیما

محمدرضا داوودنژاد: متاسفم که «پیر پسر» هنوز اکران نشده است

واکنش قاضی القضات به برخی حواشی و مسائل مطروحه در باب صدور احکام پرونده چای دبش

اصول خانه‌تکانی اتاق نشیمن به روش مدرن

نماینده کارگران: هیچ افغانی در معادن ایران کار نمی‌کند

وزیر ارتباطات: رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب مشخص نیست

رشد چشمگیر صادرات تسلیحاتی آمریکا/اوکراین بزرگترین واردکننده در جهان شد

وزیر اسرائیلی: تماس آمریکا با حماس بسیار خطرناک است

پوریا شکیبایی: من در پشت صحنه پدر و مادرم بچگی کردم!

محمدرضا داوودنژاد: آواز دُهُل بازیگری از دور خوش است!

سرمقاله وطن امروز/ فلسفه و تفسیر قرآنی

آیا جاه‌طلبانه‌ترین پروژه بن سلمان شکست خورده است؟

مخبر: از تولید گوشی‌های ایرانی به شرط کیفیت بالا حمایت می‌شود

آمار شهدای غزه به 48 هزار و 467 نفر رسید

چهره ها/ عکسی از بازیگر «لیسانسه ها» و همسرش

پاسخ فرمانده نزاجا به سوالی درباره ادغام مرزبانی و نیروی زمینی ارتش

گزارش صداوسیما از نشست فرماندهان پلیس راهور با حضور پزشکیان

چهار عضو شورای عالی استاندارد منصوب شدند

راهنمای دریافت ویزای اروپا در کوتاه‌ترین زمان

ورود بخش خصوصی به واردات سیب‌زمینی

روایت هولناک بازیگر سوری از کشتار در جبله؛ برخی مردم در خانه‌هایشان ذبح شدند!

پوریا شکیبایی: مشکل پلک یک معضل بزرگ ذهنی برایم شده بود!

نجابت: طوری سفیر ایران در چین را انتخاب می‌کنند که انگار کوه موش زاییده است

روسیه: هر کاری لازم باشد برای حل‌وفصل صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران انجام خواهیم داد

مکاتبه مجلس با وزارت اقتصاد؛ حقوق ورودی کالاها تغییر نمی‌کند

علیرضا آرا مهمان برنامه «کتاب‌باز» می‌شود

محمدرضا داوودنژاد: در نسل جدید، بازیگری نمیبینم که هنرش میخکوبم کند

سرمقاله جوان/ باید پیام قدرت ارسال کنیم

چرا سریال‌های ایرانی در جهان جایی ندارند؟

پوریا شکیبایی: بعد از فوت پدر، با بی رحمی مادرم را رها و از ایران مهاجرت کردم!

روایت نمایندگان مجلس از دیدار کارگزاران نظام با رهبر انقلاب

رابطه سلامت ‌روان والدین بر اضطراب کودک

سدهای تهران شرایط مناسبی ندارند

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی