اخبار محرمانه

آخرين مطالب

نوش‌آبادی: آمریکایی‌ها هر فرد یا کشوری را قربانی منافع خود می کنند مصاحبه های ویژه

نوش‌آبادی: آمریکایی‌ها هر فرد یا کشوری را قربانی منافع خود می کنند
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - یک دیپلمات ارشد وزارت امورخارجه، تاکید کرد: رفتار ترامپ با زلنسکی در کاخ سفید نشان داد که آمریکایی ها هر فرد و هر کشوری را که بخواهند، قربانی منافع خود خواهند کرد و حفظ منافع خود را بر همه چیز ترجیح می دهند.
حسین نوش آبادی با اشاره به مشاجره رو در روی ترامپ با زلنسکی در کاخ سفید، بیان کرد: برخورد تحقیر آمیز رئیس جمهور آمریکا در ملاقات با زلنسکی رئیس جمهور اوکراین، گرچه مورد استقبال و حمایت محافل سیاسی و اجتماعی آمریکا قرار گرفت و ترامپ را تشویق کردند تا در مقابل دیکتاتورهای دیگر نیز همین برخورد را انجام دهد؛ اما واکنش های تندی هم از طرف مقامات و رهبران اروپایی به همراه داشت. خیلی از کشورها از اینکه ترامپ چنین برخورد تحقیرآمیز و سرزنش کننده ای را با رئیس جمهور اوکراین داشته و از اینکه این اقدام خلاف رفتار دیپلماتیک بوده، گله مند بودند.
زلنسکی زیر چتر حمایت اروپا
وی در ادامه اظهار کرد: اروپایی ها از زلنسکی حمایت کردند و مدعی شدند که نباید ترامپ زلنسکی را به خاطر اینکه به نیابت از اروپا و غرب می جنگید، اینگونه سرزنش می کرد. اروپایی بنا را بر حمایت از زلنسکی گذاشتند. کشورهای زیادی مانند اسپانیا، فرانسه، آلمان، سوئد، انگلیس، کانادا، استرالیا و حتی اتحادیه اروپا در حمایت از اروپا و شخص زلنسکی اظهار نظرهای جانبدارانه ای داشتند و برخورد ترامپ را توهین آمیز خواندند. خود مردم اوکراین موضع متفاوتی داشتند. مردم اوکراین ناراحت شدند که رئیس جمهور آنان مورد تحقیر قرار گرفته است. در عین حال از اینکه رئیس جمهور آنان زیربار صلح تحمیلی آمریکا نرفته خوش حال بودند.
بازار
ترامپ مذاکرات توقف جنگ اوکراین را به چالش کشید
این کارشناس مسائل حوزه بین الملل، تصریح کرد: مقامات سیاسی اوکراین نیز اعلام کردند که صلح بدون ضمانت قابل قبول نیست و زلنسکی با هدف صلح پایدار باید ایستادگی کند. اما این ملاقات سرزنش و تحقیر اوکراین را در برابر چشم جهانیان به نمایش گذاشت و در تاریخ دیدارهای دیپلماتیک بی سابقه بوده است. این امر سبب می‌شود تا هدف ترامپ و پوتین به چالش کشیده شود. در حال حاضر نیز مذاکرات صلح متوقف شده است. این حادثه یک درس عبرتی است برای کسانی که برای حمایت از آمریکا کشور و ملت خود را قربانی می کنند.
آمریکا بار دیگر ثابت کرد قابل اعتماد نیست
وی در ادامه تاکید کرد: امروز دنیا فهمید که آمریکایی ها هر فرد و هر کشوری را که بخواهند، قربانی منافع خود خواهند کرد. جمهوری اسلامی ایران تجربیات تلخی از گذشته تا زمان حال از آمریکا داشته است. این اتفاق نیز می تواند باز درسی باشد که ما از منافع خود مراقبت کرده و به فکر منافع و مصالح کشور خود باشیم. آمریکا و غرب قابل اعتماد نیستند. آمریکایی ها حفظ منافع خود را بر همه چیز ترجیح می دهند و حاضر نیستند که منافع دولت ها و مردم دیگر کشورها را به رسمیت بشناسند. آمریکا نشان داد که فقط به فکر این است که خود را در دنیا ارباب نشان دهد. البته این خوی سلطه گری آمریکایی ها است که به نوعی در این ملاقات به نمایش گذاشته شد.
آمریکایی ها کارنامه ننگینی نزد ملت ایران دارند
وی افزود: در تاریخ ایران چه در دوران قبل از انقلاب و چه در دوران بعد از انقلاب ما حوادث زیادی داریم که نشان می دهد که آمریکایی ها فقط به منافع خود فکر می کنند.از حادثه کودتای ننگین 28 مرداد سال 1332 که با طراحی آمریکایی ها و انگلیسی ها علیه دولت قانونی وقت ایران انجام شد تا حمایت آمریکا از رژیم گذشته که باعث تحکیم پایه های رژیم استبدادی شاه بود. تحمیل قانون استعماری کاپیتولاسیون که به نوعی تحقیر ملت ایران بود. حمله نظامی آمریکایی ها به طبس که نشان می داد آمریکایی ها خوی تجاوز گری دارند. کودتای نوژه، تحریک صدام علیه ایران و دخالت نظامی آمریکا در جنگ تحمیلی و حمله به هواپیمای مسافربری ایرانی مصادیق دیگر از خوی سلطه گری آمریکایی ها است.
ترامپ ثابت کرده که آمریکایی ها پایبند هیچ قانون و توافقی نیستند
این عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: تحریم های اقتصادی ظالمانه که هر سال علیه ملت ایران تشدید می شود و حمایت سازماندهی شده آمریکا از مخالفان نظام جمهوری اسلامی ایران و فضاسازی سیاسی و تبلیغاتی و جنگ روانی علیه ملت ایران، اختصاص بودجه های کلان برای براندازی دولت قانونی جمهوری اسلامی ایران همه نشان می دهد که آمریکایی ها خوی سلطه گری و استبدادی دارند. مخالفت آمریکایی ها با دستیابی ملت ایران به فناوری هسته ای و پاره کردن یک توافق قانونی که زیر نظرشورای امنیت سازمان ملل انجام شده بود توسط شخص ترامپ، نشان داد که آمریکایی ها پایبند به هیچ قانون و توافقی نیستند.
وی در پایان بیان کرد: همه این ها نمونه ای از کارشکنی ها، دشمنی ها و بدعهدی های آمریکایی ها است. رفتار ترامپ با زلنسکی نشان داد که ما باید در تحکیم پایه های اقتدار فرهنگی، نظامی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در برابر خوی سلطه گری و تجاوز گری آمریکایی ها بایستیم و فقط به مصالح و منافع ملت خود فکر کنیم. ارتباطات بین المللی در جای خود مورد توجه است. اما ما بر اساس رهنمود مقام معظم رهبری ما باید پایه های یک اقتصاد مقاومتی را در کشور، پای ریزی کنیم. جمهوری اسلامی ایران در مسائل بین المللی و منطقه‌ای فعال است، اما زیربار تحمیل ها، فشارها و زیاده خواهی های دشمن نخواهد رفت.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1339014/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تجلیل از خانواده شهید شاخص روحانیت کشور آیت الله ابوتراب عاشوری با حضور مدیر کل بنیاد شهید بوشهر

یادداشت مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان به مناسبت روز بزرگداشت شهدا

آخرین جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سال 1403 برگزار شد

اندیشمند فرانسوی: سیاست کلی ترامپ براساس جدایی از اروپا است

بازتاب جهانی بیانات رهبر انقلاب در دیدار رمضانی مسئولان نظام

بازگشت دولت و مجلس به مارپیچ لایحه حجاب

توصیه چین به آمریکا درباره مذاکره با ایران

اسرائیل از مذاکره آمریکا با حماس شاکی شد

ماجرای طرح عجیب مکرون برای اوکراین

متجاوزهای آزاد و قربانی پشت قربانی

اعدام 532 تن از علوی‌ها توسط شورشیان تحریر الشام

پیشنهاد جدید آمریکا به حماس برای آزادی اسرای صهیونیست

با این ویدئوی زیرخاکی از خندوانه نمیتونید نخندید!

چهره ها/ قابی که از مهران مدیری و هوتن شکیبا پربازدید شد

رئیس‌جمهور: انسجام ملی مانع اصلی تحقق هرگونه تهدید دشمنان است

بیم اسرائیل از انجام مذاکرات مستقیم میان حماس و آمریکا

تکرار حواشی «کلاه‌قرمزی» برای «مهمانی»؟

آقای سفیر چه خوانده‌اند؟ نگاهی به سوابق سفیران ایران در کشورهای مهم

پیش بینی بورس یکشنبه 19 اسفند 1403

بورس تهران آرایش طلایی گرفت

شهاب حسینی: ماهیت سینمایی و هنری جشنواره فجر کاملا زیر سوال است!

چهره به چهره با افراد صحبت میکردم اما جوابی نمیگرفتم!

تجربه لحظه جدا شدن روح از بدن به روایت پرستاری که 25 سال در بیمارستان کار میکرد!

حرف اصلی بیانات رهبر انقلاب در دیدار رمضانی مسئولان نظام

میانجی گری روسیه؟ مسکو عادت دارد از جیب دیگران خرج کند

کد ملی جای کد پستی را می‌گیرد

میدان تولید معدنی ها به دست کدام شرکت افتاد

تفاق بی‌سابقه در وام‌های قرض‌الحسنه

گزارش رسانه انگلیسی از ترامپ و دولت مافیایی‌اش

در یمن انگشتان بر روی ماشه‌ها قرار دارد؛ آمادگی کامل برای ازسرگیری عملیات علیه اسرائیل

فریدون جیرانی؛ خالق مشرقی‌ها

چهره ها/ مژده لواسانی با یک عکس متفاوت

قسمت هفتم «زندگی پس از زندگی»؛ روایت چهره به چهره یک پرستار

همان همیشگی‌های گروسی

اطلاعات دو وزیر دبش

پیش بینی قیمت طلا و سکه 19 اسفند 1403

ایهود باراک: مشخص نیست مقامات اسرائیلی از چه «پیروزی مطلقی» صحبت می‌کنند

گزارش «آسوشیتدپرس» از تاثیر شدید قطع کمک‌های آمریکا بر غزه

فرانسه در آستانه تبدیل‌شدن به «چرنوبیل غول‌آسا»

ادامه درگیری‌ها در سوریه؛ تعداد کشته‌ها 250 نفر

جلایی پور: مذاکره با آمریکا اگر «برد-برد» باشد، پیش می‌رود

از مسئولانی که پیگیر قیمت‌های کف بازارند تا واکنش‌ها به یک نامه جنجالی

آلمان و فرانسه درگیر اختلاف بر سر صنایع دفاعی اتحادیه اروپا

دونالد ترامپ موزه بزرگ مصر را افتتاح می‌کند

اوکراین ادعا کرد غرب تسلیحات معیوب و منسوخ را برایش می‌فرستد

اعتراف مجری فاکس نیوز به زورگویی رئیس جمهوری آمریکا

امیرحسین ثابتی عضویت خود در جبهه پایداری را انکار کرد!

پیشنهادی برای لذت بردن از زندگی مثل بچه ها

تحلیل قیمت ریپل؛ آیا ذخیره کریپتویی ترامپ قیمت XRP را بالای 3 دلار حفظ می‌کند؟

خانواده‌های اسرای اسراییلی: نتانیاهو به دنبال ازسرگیری جنگ غزه است

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی