اخبار محرمانه

آخرين مطالب

فرستاده ترامپ: به دنبال راه‌ حلی برای آزادی همه اسیران هستیم بین الملل

فرستاده ترامپ: به دنبال راه‌ حلی برای آزادی همه اسیران هستیم
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / استیو ویتکاف فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه در اظهاراتی گفت که ما به دنبال راه‌ حلی برای آزادی همه اسیران از نوار غزه هستیم.
به گزارش بامداد جمعه از الجزیره، ویتکاف در گفت وگو با خبرنگاران افزود که تمام مذاکرات با حماس توسط نماینده ویژه آمریکا در امور اسرا انجام شده که برای این کار مجوزهای لازم را داشته است.
وی گفت که زندگی تمام اسرا در غزه برای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و هدف او آزادی تمام آنها است.
بازار
فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه افزود که تمرکز ما بر دستیابی به یک راه حل و بازگرداندن اسرا است و هم اکنون توجه چندانی به مرحله دوم توافق یا تمدید مرحله اول نداریم.
به گزارش ایرنا، همزمان با افشای مذاکرات مستقیم آمریکا با جنبش حماس برای آزادی اسرای آمریکایی در قطر، منابع خبری از مذاکره استیو ویتکاف نماینده دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با رهبران حماس و نیز میانجی‌های مصر و قطر در قاهره پایتخت مصر خبر دادند.
یکی از رسانه‌های وابسته به جریان حریدی‌ (ارتدوکس) رژیم صهیونیستی (בחדרי חרדים) روز پنجشنبه از مذاکره ویتکاف با رهبران حماس و میانجی‌های مصر و قطر در قاهره پایتخت مصر خبر داد.
بر اساس این گزارش، دو منبع مصری به خبرگزاری رویترز اطلاع دادند که چهارشنبه شب، گفت‌ وگوهایی میان ویتکاف نماینده ترامپ در امور خاورمیانه، رهبران حماس و میانجی‌های مصر و قطر در ارتباط با مرحله دوم توافق آتش‌بس انجام شده است.
منابع مصری ضمن ارزیابی مثبت پیشرفت مذاکرات در خصوص ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس، گزارش کردند: در این مذاکرات حکمران غزه پس از پایان جنگ و نیز به اسامی کسانی که غزه را مدیریت خواهند کرد، پرداخته شده است.
در حالی که منابع مصری از پیشرفت مذاکرات برای ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه گزارش دادند، یکی از مسئولان بلندپایه رژیم صهیونیستی با رد این خبر گفت: ما هیچ پیشرفتی را برای مرحله دوم مذاکرات به رسمیت نمی‌شناسیم.
به گزارش رسانه صهیونیستی نزدیک به جریان حریدی رژیم اسرائیل، این خبر رویترز در حالی منتشر می‌شود که روز گذشته منابع خبری افشا کردند که دولت ترامپ از طریق آدام بوهلر نماینده رئیس جمهور آمریکا در امور اسرا در حال مذاکره مستقیم با جنبش حماس برای آزادی اسرای آمریکایی در غزه است.
رسانه صهیونیستی از مذاکرات اخیر آمریکا که در آن احتمال دستیابی به توافقی گسترده‌ برای پایان‌دادن به جنگ غزه مورد بررسی قرار گرفته، به عنوان اقدامی غیرعادی و بی سابقه یاد کرد و گفت: ایالات متحده هرگز با جنبش حماس تماس و ارتباط مستقیم نداشته است.
بر اساس این گزارش، یکی از مسئولان ارشد رژیم صهیونیستی در این خصوص به رسانه امنیتی واللا خبر داد: در هفته‌های اخیر چندین دور مذاکره بین آدام بوهلر نماینده ترامپ و حماس در دوحه انجام شده است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1338994/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تزریق 17 میلیارد دلار برای فشارافزایی پارس جنوبی

کاخ سفید: با موضوع ایران می‌تواند «از راه نظامی یا حصول توافق» برخورد شود

انتظار رئیس سازمان انرژی اتمی از آژانس: از سیاسی‌کاری خودداری کنید

رویترز: آمریکا معافیت تحریمی عراق برای واردات برق از ایران را تمدید نکرد

تجلیل از خانواده شهید شاخص روحانیت کشور آیت الله ابوتراب عاشوری با حضور مدیر کل بنیاد شهید بوشهر

یادداشت مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان به مناسبت روز بزرگداشت شهدا

آخرین جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سال 1403 برگزار شد

اندیشمند فرانسوی: سیاست کلی ترامپ براساس جدایی از اروپا است

بازتاب جهانی بیانات رهبر انقلاب در دیدار رمضانی مسئولان نظام

بازگشت دولت و مجلس به مارپیچ لایحه حجاب

توصیه چین به آمریکا درباره مذاکره با ایران

اسرائیل از مذاکره آمریکا با حماس شاکی شد

ماجرای طرح عجیب مکرون برای اوکراین

متجاوزهای آزاد و قربانی پشت قربانی

اعدام 532 تن از علوی‌ها توسط شورشیان تحریر الشام

پیشنهاد جدید آمریکا به حماس برای آزادی اسرای صهیونیست

با این ویدئوی زیرخاکی از خندوانه نمیتونید نخندید!

چهره ها/ قابی که از مهران مدیری و هوتن شکیبا پربازدید شد

رئیس‌جمهور: انسجام ملی مانع اصلی تحقق هرگونه تهدید دشمنان است

بیم اسرائیل از انجام مذاکرات مستقیم میان حماس و آمریکا

تکرار حواشی «کلاه‌قرمزی» برای «مهمانی»؟

آقای سفیر چه خوانده‌اند؟ نگاهی به سوابق سفیران ایران در کشورهای مهم

پیش بینی بورس یکشنبه 19 اسفند 1403

بورس تهران آرایش طلایی گرفت

شهاب حسینی: ماهیت سینمایی و هنری جشنواره فجر کاملا زیر سوال است!

چهره به چهره با افراد صحبت میکردم اما جوابی نمیگرفتم!

تجربه لحظه جدا شدن روح از بدن به روایت پرستاری که 25 سال در بیمارستان کار میکرد!

حرف اصلی بیانات رهبر انقلاب در دیدار رمضانی مسئولان نظام

میانجی گری روسیه؟ مسکو عادت دارد از جیب دیگران خرج کند

کد ملی جای کد پستی را می‌گیرد

میدان تولید معدنی ها به دست کدام شرکت افتاد

تفاق بی‌سابقه در وام‌های قرض‌الحسنه

گزارش رسانه انگلیسی از ترامپ و دولت مافیایی‌اش

در یمن انگشتان بر روی ماشه‌ها قرار دارد؛ آمادگی کامل برای ازسرگیری عملیات علیه اسرائیل

فریدون جیرانی؛ خالق مشرقی‌ها

چهره ها/ مژده لواسانی با یک عکس متفاوت

قسمت هفتم «زندگی پس از زندگی»؛ روایت چهره به چهره یک پرستار

همان همیشگی‌های گروسی

اطلاعات دو وزیر دبش

پیش بینی قیمت طلا و سکه 19 اسفند 1403

ایهود باراک: مشخص نیست مقامات اسرائیلی از چه «پیروزی مطلقی» صحبت می‌کنند

گزارش «آسوشیتدپرس» از تاثیر شدید قطع کمک‌های آمریکا بر غزه

فرانسه در آستانه تبدیل‌شدن به «چرنوبیل غول‌آسا»

ادامه درگیری‌ها در سوریه؛ تعداد کشته‌ها 250 نفر

جلایی پور: مذاکره با آمریکا اگر «برد-برد» باشد، پیش می‌رود

از مسئولانی که پیگیر قیمت‌های کف بازارند تا واکنش‌ها به یک نامه جنجالی

آلمان و فرانسه درگیر اختلاف بر سر صنایع دفاعی اتحادیه اروپا

دونالد ترامپ موزه بزرگ مصر را افتتاح می‌کند

اوکراین ادعا کرد غرب تسلیحات معیوب و منسوخ را برایش می‌فرستد

اعتراف مجری فاکس نیوز به زورگویی رئیس جمهوری آمریکا

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی