اخبار محرمانه

آخرين مطالب

پاریس هشدار داد: خط مقدم جنگ مدام به اروپا نزدیک می‌شود بین الملل

پاریس هشدار داد: خط مقدم جنگ مدام به اروپا نزدیک می‌شود
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - وزیر امور خارجه فرانسه هشدار داد که خطر جنگ در اروپا به بالاترین حد خود رسیده است.
«ژان نوئل بارو» وزیر امور خارجه فرانسه روز دوشنبه گفت خط مقدم جنگ همچنان در حال نزدیک‌شدن به قلب اروپاست و مدعی شد که این امر از «جاه‌طلبی‌های امپریالیستی روسیه» به‌ویژه در اوکراین ناشی شده است.
بارو گفت: «خطر وقوع جنگ در قاره اروپا، در داخل اتحادیه اروپا، هرگز به این اندازه بالا نبوده است. در حدود 15 سال گذشته، این تهدید همچنان به ما نزدیک‌تر شده است و امروز هم خط مقدم همچنان به ما نزدیک‌تر می‌شود.»
به گزارش روزنامه فرانسوی «فیگارو»، این دیپلمات ارشد فرانسوی گفت فرانسه خواستار آن است که در راستای پایان دادن به جنگ اوکراین، ایالات متحده با اعمال فشار بر «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، کرملین را به میز مذاکره بیاورد و تا «یک بار برای همیشه از جاه‌طلبی‌های امپریالیستی خود که خط مقدم را هر چه بیشتر به ما نزدیک کرده است» دست بکشد.
در روز یکشنبه، سران کشورهای اروپایی در لندن گرد هم آمدند تا درباره تضمین‌های امنیتی برای اوکراین و دستیابی به صلح پایدار گفت‌وگو کنند. این نشست در پی تنش‌های اخیر میان رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین برگزار شد و وزیر امور خارجه فرانسه از نتیجه آن استقبال کرد.
بارو در این باره گفت: «آنچه شاهد بودیم، بیداری بخشی از اروپایی‌ها بود که تا امروز از دیدن واقعیت خودداری می‌کردند.» به گفته او، این کشورها اکنون به این نتیجه رسیده‌اند که اروپا باید بتواند از امنیت خود محافظت کند باید اقداماتی را به اجرا بگذارد تا دیگر هرگز برای تأمین امنیت خود به ایالات متحده وابسته نباشد.
او در ادامه توضیح داد که پیشنهاد ارائه‌شده از سوی فرانسه و بریتانیا برای برقراری یک آتش‌بس یک‌ماهه در اوکراین با تمرکز بر «آسمان، دریا و زیرساخت‌های انرژی» در واقع روشی برای «آزمودن این است که آیا روسیه واقعاً تمایل دارد به این جنگ پایان دهد» یا خیر.
او همچنین تصریح کرد که «این به معنای عقب‌نشینی فوری نیروهای زمینی روسیه نیست... بلکه نقطه‌ای خواهد بود که مذاکرات واقعی برای صلح آغاز می‌شود. ما خواهان صلح هستیم، اما صلحی مستحکم و پایدار.»
وزیر خارجه فرانسه همچنین با اشاره به دیدار پرتنش میان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در روز جمعه، دیدار مجدد رهبران این 2 کشور را ممکن دانست و گفت: «من معتقدم که در هر 2 طرف تمایل وجود دارد و به این درک مشترک رسیده‌اند که در راستای تأمین منافع اوکراین، اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها، باید به جاه‌طلبی‌های امپریالیستی روسیه پایان داده شود.»
بارو در انتها با طرح این ادعا که «کشورهای اتحادیه اروپا به طور مداوم هدف حملات سایبری روسیه قرار می‌گیرند»، گفت نمی‌تواند درک کند که چرا «پیت هگست» وزیر دفاع ایالات متحده دستور «توقف تمامی عملیات‌های سایبری آمریکا علیه روسیه» را صادر کرده است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1337764/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیرکل بنیاد مازندران بر ارائه خدمات شایسته به جامعه ایثارگری تأکید کرد

حماس: سلاح مقاومت، خط قرمز است

قربانی تحریم

خشم‌های چندلایه و جنگ اوکراین

کاش پزشکیان می‌گفت چه ویرانه‌ای از دولت رئیسی تحویل گرفته!

مواضع غیرمسئولانه وزیر خارجه ترکیه و برخی تحرکات افراطی قومی

برویم جلوی ترامپ تا تحقیر شویم!

عطریانفر: حفظ مدیران دولت گذشته توسط پزشکیان خسران بزرگی است

کارت قرمز نجات‌بخش

استیضاح یا «تاوان»؟

قیمت مسکن در چین برای هفتمین بار ارزان شد

چهره ها/ استوری ترلان پروانه در کنار برادرش

انگار حبیب «لیسانسه‌ها» به فرش قرمز اسکار آمده بود!

در حسرت از دست رفتن نگین خراسان بعد از 168 سال

کلیددار دائمی وزارت اقتصاد

حماس: ادامه مسدود ماندن گذرگاه‌های غزه، جنایت علیه غیرنظامیان است

ماهی‌گیری اردوغان از آب‌ گل‌آلود بحران امنیتی اروپا

الأزهر: گناه سکوت در قبال جنایات اسرائیل در غزه، سنگین تر از ارتکاب آن است

ماجرای انتقاد مجله مسعود ده نمکی از فیلم «آژانس شیشه ای»

اکران فیلم‌های نوروزی با تخفیف ویژه ماه رمضان در صورت تایید شورای صنفی

قسمت اول مینی سریال «دختران کوچه غم» چطور بود؟

تصویری از فردین در مراسم ختم «علی حاتمی»

سفیر ترکیه به وزارت خارجه احضار شد

یک رسانه اصولگرا: ظریف رفت؛ حالا نوبت دیگر معاونان غیرقانونی پزشکیان است

طرز تهیه کرم موی طبیعی رزماری با خواص احیایی

ویتنام در فکر تسخیر بازار خودروی آمریکا

تنور داغ گرانفروشی نان در تهران

«پایتخت» واقعا جابجا می‌شود؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 14 اسفند 1403

شنیده شدن صدای انفجار در طرطوس سوریه

شبکه آمریکایی: زلنسکی عذرخواهی کند وگرنه توافق منابع پیشرفتی نمی‌کند

اردوغان: اجازه تجزیه سوریه را نمی‌دهیم

اسرائیل برق آب شیرین‌کن غزه را قطع کرد

انتقاد تند رئیس جمهور کلمبیا از «زلنسکی»

وزیر فرهنگ اسرائیل: اعطای جایزه اسکار به فیلم فلسطینی لحظه‌ای غم‌انگیز بود

آیا از سوتی سریال «بزنگاه» باخبرید؟

پرداخت کل رقم برآورد «در سایه سرو» به سازندگانش

مروری بر سریال‌های ماورایی تلویزیون به بهانه انتشار «ازازیل»

انتقاد مسعود ده نمکی/ آژانس شیشه ای یا آژانس گیشه ای؟!

حضور سفیر ترکیه در وزارت خارجه ایران در پی اظهارات فیدان

محمدجواد لاریجانی: نظریاتی وجود دارد مبنی بر اینکه جمعیت قابل توجهی از خانم‌ها تمایلی به داشتن حجاب ندارند

روایت آخرین تصویری که وزیر راه از پدر شهیدش به خاطر دارد

هفت سین استعفای ظریف کامل شد

روایت اکوایران از تبعیض‌آمیزترین نهاد دولتی

نتانیاهو خطاب به مخالفان: ساکت باشید؛ اسرائیل برای جنگ در 7 جبهه آماده می شود

سرنوشت مشابه در انتظار دوستان آمریکا

لوموند: اقدامات ترامپ، جنگ تمام‌عیار مقابل علم است

انیمشین ایرانی در کنار بزرگان جهان/ از شهر اشباح تا پینوکیو

آغاز پخش مینی سریال «دختران کوچه غم» بعد از 3 سال توقیف

هشدار روزنامه جمهوری اسلامی به پخش سریال معاویه در عربستان

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی