اخبار محرمانه

آخرين مطالب

سازمان هواپیمایی:مجوز ایرلاین‌های گرانفروش محدود می‌شود اقتصادی

سازمان هواپیمایی:مجوز ایرلاین‌های گرانفروش محدود می‌شود
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم / درحالی وزیر راه و شهرسازی دستور ابطال مجور ایرلاین‌های گرانفروش را صادر کرده که سازمان هواپیمایی اعلام کرد:در صورت عدم اصلاح نرخ‌ها، مجوزهای پروازی ایرلاین‌ها محدود می شود.
فرزانه صادق شنبه گذشته در نشست با رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با انتقاد از افزایش قیمت بلیت هواپیما گفت: شرکت‌های هواپیمایی هر زمان که بخواهند، قیمت بلیت را افزایش می‌دهند.
وی در واکنش به اظهارات رئیس سازمان هواپیمایی مبنی بر اینکه «هر ساعت صندلی پروازی 40 دلار مصوبه دارد و دست ما نیست» گفت: در این صورت، باید سوخت ایرلاین‌ها را نیز دلاری به آن‌ها ارائه دهیم.
وی افزود: دولت اجازه نداد قیمت سوخت هواپیما افزایش یابد تا بلیت هواپیما در شب عید گران نشود، اما ایرلاین‌ها باز هم نرخ بلیت را بالا بردند.
وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: طبق مصوبه اخیر ستاد تعزیرات، باید بر نرخ بلیت هواپیما نظارت شود. مجوز ایرلاین‌هایی که از این دستور تبعیت نکنند، تعلیق خواهد شد.
صادق یادآور شد: مجوز یکی دو ایرلاین متخلف باید باطل شود تا سایر شرکت‌ها ملزم به رعایت نرخ مصوب شوند. مردم باید ببینند که نظارت ما صرفاً در حد بخشنامه و هشدار نیست.
تشدید نظارت‌های سازمان هواپیمایی
دو روز پس از اظهارات وزیر، مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها و شرکت‌های هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری از تشدید نظارت‌ها در آستانه سفرهای نوروزی خبر داد.
رضا صدیق‌نیا اظهار داشت: نظارت دقیق بر حقوق مسافران یکی از اولویت‌های سازمان هواپیمایی است. در همین راستا، مرکز مدیریت و کنترل پروازها و خدمات مسافران نوروزی برای کاهش تأخیرها، پایش فرودگاه‌ها و بهبود خدمات هوایی به‌صورت مجازی راه‌اندازی می‌شود.
وی ادامه داد: در این مرکز، فعالیت فرودگاه‌ها و ترمینال‌های مسافری به‌صورت لحظه‌ای رصد و تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد تا مسافران سفرهای راحت و ایمنی را تجربه کنند.
صدیق‌نیا با اشاره به تعیین نرخ بلیت پروازهای داخلی بر اساس رأی دیوان عدالت اداری، افزود: سازمان هواپیمایی کشوری دستورالعمل اجرایی نظارت بر نرخ بلیت را اجرا کرده و ایرلاین‌ها موظف به بارگذاری نرخ‌های مصوب در سایت‌های خود و ارائه آن به نمایندگان فروش هستند.
وی تصریح کرد: کارشناسان سازمان هواپیمایی روزانه نرخ بلیت‌ها را پایش می‌کنند و در صورت اثبات گران‌فروشی، اقدامات قانونی انجام خواهد شد. همچنین، گشت‌های مشترک با سازمان تعزیرات و حمایت از مصرف‌کنندگان تشدید می‌شود و متخلفان به مراجع قانونی معرفی خواهند شد.
مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها تأکید کرد: در مرحله اول، مجوز پروازهای فوق‌العاده ایرلاین‌های متخلف لغو شده و در صورت ادامه تخلفات، مجوز پروازهای برنامه‌ای آن‌ها نیز محدود خواهد شد.
وی همچنین اعلام کرد که تاکنون مجوز 33 شرکت خدمات مسافرت هوایی به دلیل فروش بلیت با نرخ بالاتر از قیمت مصوب تعلیق شده و بیش از 100 سایت فروش بلیت غیرمجاز با هماهنگی دادستانی مسدود شده است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1337716/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاش پزشکیان می‌گفت چه ویرانه‌ای از دولت رئیسی تحویل گرفته!

مواضع غیرمسئولانه وزیر خارجه ترکیه و برخی تحرکات افراطی قومی

برویم جلوی ترامپ تا تحقیر شویم!

عطریانفر: حفظ مدیران دولت گذشته توسط پزشکیان خسران بزرگی است

کارت قرمز نجات‌بخش

استیضاح یا «تاوان»؟

قیمت مسکن در چین برای هفتمین بار ارزان شد

چهره ها/ استوری ترلان پروانه در کنار برادرش

انگار حبیب «لیسانسه‌ها» به فرش قرمز اسکار آمده بود!

در حسرت از دست رفتن نگین خراسان بعد از 168 سال

کلیددار دائمی وزارت اقتصاد

حماس: ادامه مسدود ماندن گذرگاه‌های غزه، جنایت علیه غیرنظامیان است

ماهی‌گیری اردوغان از آب‌ گل‌آلود بحران امنیتی اروپا

الأزهر: گناه سکوت در قبال جنایات اسرائیل در غزه، سنگین تر از ارتکاب آن است

ماجرای انتقاد مجله مسعود ده نمکی از فیلم «آژانس شیشه ای»

اکران فیلم‌های نوروزی با تخفیف ویژه ماه رمضان در صورت تایید شورای صنفی

قسمت اول مینی سریال «دختران کوچه غم» چطور بود؟

تصویری از فردین در مراسم ختم «علی حاتمی»

سفیر ترکیه به وزارت خارجه احضار شد

یک رسانه اصولگرا: ظریف رفت؛ حالا نوبت دیگر معاونان غیرقانونی پزشکیان است

طرز تهیه کرم موی طبیعی رزماری با خواص احیایی

ویتنام در فکر تسخیر بازار خودروی آمریکا

تنور داغ گرانفروشی نان در تهران

«پایتخت» واقعا جابجا می‌شود؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 14 اسفند 1403

شنیده شدن صدای انفجار در طرطوس سوریه

شبکه آمریکایی: زلنسکی عذرخواهی کند وگرنه توافق منابع پیشرفتی نمی‌کند

اردوغان: اجازه تجزیه سوریه را نمی‌دهیم

اسرائیل برق آب شیرین‌کن غزه را قطع کرد

انتقاد تند رئیس جمهور کلمبیا از «زلنسکی»

وزیر فرهنگ اسرائیل: اعطای جایزه اسکار به فیلم فلسطینی لحظه‌ای غم‌انگیز بود

آیا از سوتی سریال «بزنگاه» باخبرید؟

پرداخت کل رقم برآورد «در سایه سرو» به سازندگانش

مروری بر سریال‌های ماورایی تلویزیون به بهانه انتشار «ازازیل»

انتقاد مسعود ده نمکی/ آژانس شیشه ای یا آژانس گیشه ای؟!

حضور سفیر ترکیه در وزارت خارجه ایران در پی اظهارات فیدان

محمدجواد لاریجانی: نظریاتی وجود دارد مبنی بر اینکه جمعیت قابل توجهی از خانم‌ها تمایلی به داشتن حجاب ندارند

روایت آخرین تصویری که وزیر راه از پدر شهیدش به خاطر دارد

هفت سین استعفای ظریف کامل شد

روایت اکوایران از تبعیض‌آمیزترین نهاد دولتی

نتانیاهو خطاب به مخالفان: ساکت باشید؛ اسرائیل برای جنگ در 7 جبهه آماده می شود

سرنوشت مشابه در انتظار دوستان آمریکا

لوموند: اقدامات ترامپ، جنگ تمام‌عیار مقابل علم است

انیمشین ایرانی در کنار بزرگان جهان/ از شهر اشباح تا پینوکیو

آغاز پخش مینی سریال «دختران کوچه غم» بعد از 3 سال توقیف

هشدار روزنامه جمهوری اسلامی به پخش سریال معاویه در عربستان

فیش‏‌های نجومی 9 دستگاه دولتی

ریزش 2 درصدی بورس در شوک استیضاح وزیر اقتصاد

پیش بینی پایان سال 2025 برای قیمت کاردانو

رفتار دوگانه بیمارستان‌های فرانسه با بیماران یهودی و مسلمان

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی