اخبار محرمانه

آخرين مطالب

واکنش آلمان به هیاهو کاخ سفید: هراس ما بسیار بیشتر از گذشته است بین الملل

واکنش آلمان به هیاهو کاخ سفید: هراس ما بسیار بیشتر از گذشته است
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - وزیر خارجه آلمان در واکنش به جدال رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین در کاخ سفید اظهار داشت: «هراس ما بسیار بیشتر از گذشته است. دوره جدیدی از بی‌عدالتی آغاز شده است».
«آنالنا بربوک»، وزیر امور خارجه آلمان در واکنش به جدال «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در کاخ سفید اظهار داشت: «هراس ما بسیار بیشتر از گذشته است. دوره جدیدی از بی‌عدالتی آغاز شده است»
طبق روایت نشریه آلمانی «بیلد» ترامپ و زلنسکی روز جمعه مقابل دوربین‌های رسانه‌ها با هم مشاجره شدیدی داشتند. ترامپ با حمایت معاون خود یعنی «جی دی ونس»، زلنسکی را به عدم قدردانی از کمک‌های نظامی آمریکا و بی احترامی متهم و در عین حال تهدید کرد که در صورت عدم موافقت زلنسکی با توافق با روسیه، به حمایت آمریکا پایان خواهد داد. رئیس‌جمهور اوکراین نیز پس از این جدال، کاخ سفید را ترک کرد و امضای توافقنامه مواد خام بین ایالات متحده و اوکراین به شکست انجامید.
در واکنش به این تحولات، بربوک به بیلد گفت: «این رسوایی روشن کرده است که نظم بین‌المللی مبتنی بر قوانین و حکمرانی قانون باید بیش از هر زمان دیگری در برابر قدرت‌های قوی‌تر دفاع شود. در این که متجاوز بی‌رحم کیست و مدافع شجاع در این جنگ علیه اوکراین کیست، مجرم و قربانی کیست، مطلقاً تردیدی وجود ندارد.»
او افزود: «بنابراین هیچ کس نباید در مورد دشمن اشتباه کند. او تنها در کرملین نشسته است، نه در کی‌یف یا بروکسل. آلمان نمی‌تواند صبر کند. جهان به خصوص در اروپا ما را تماشا می‌کند.»
وزیر امور خارجه آلمان پس از انتقادات غیرمستقیم خود از دولت ترامپ، طرحی 6 بخشی پیشنهاد داد و خواستار افزایش کمک‌ها به اوکراین شد.
او از وزارت دفاع آلمان خواست تا سه میلیارد یورو «مسدود شده» را آزاد کند.
بربوک همچنین گفت که در نشست پیش‌روی اتحادیه اروپا باید یک «بسته مالی جامع اروپا» برای اوکراین جمع آوری شود.
او افزود: «باید بین آلمان، فرانسه و لهستان همکاری کامل وجود داشته باشد.»
بربوک اظهار داشت: «بهترین دفاع ما در برابر تهاجم پوتین، قدرت متحد اروپاست. بنابراین شورای اروپا نیز باید تصمیماتی را برای سرمایه‌گذاری گسترده در توانمندی های دفاعی مشترک اروپا اتخاذ کند. برای به دست آوردن منابع مالی بیشتر، آلمان باید فوراً درباره "اصلاح اساسی ترمز بدهی" بحث کند.»
وزیر امور خارجه کنونی آلمان که در آینده‌ای نزدیک با دولتی تازه جایگزین می‌شود، ادعا کرد: «اگرچه این احتمالاً داغ‌ترین لحظه از زمان پایان جنگ سرد است، اما ما باید با احتیاط و با خونسردی عمل کنیم. صلح پایدار برای اوکراین به جای اینکه بدون آن، یا حتی علیه آن باشد، با واشنگتن خواهد آمد. در تمام این موارد، ما زمانی برای از دست دادن نداریم.»
حمایت فزاینده بربوک از اوکراین درحالی است که پیشتر «فردریش مرتس»، رهبر اتحادیه دموکرات مسیحی آلمان که پیش‌بینی می‌شود صدراعظم بعدی آلمان شود، در اظهاراتی، نسبت به استقرار نیروهای اروپایی در اوکراین ابراز تردید کرد.
او گفت که در حال حاضر معتقد نیست که رهبری روسیه آماده موافقت با نیروهای اروپایی در خاک اوکراین به عنوان بخشی از یک توافق صلح یا حتی آتش بس باشد. 
با این حال، او به آلگماینه گفت که آلمان به امنیت اوکراین کمک خواهد کرد. 
او در مورد احتمال اعزام نیرو محتاطانه گفت: ما آموخته‌ایم که اگر نمی‌دانید چگونه بیرون بروید، نباید جایی بروید. ما باید از تجربه در افغانستان درس بگیریم.
در آستانه انتخابات 23 فوریه، مرتس گفته بود که معتقد است گفت‌وگو در مورد امکان مشارکت آلمان در یک گروه متحدان احتمالی به عنوان بخشی از تضمین‌های امنیتی برای اوکراین زود است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1336935/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مجادله کاخ سفید، اختلافات سیاسی در آمریکا را شعله‌ور کرد

افزایش 40 درصدی قیمت زولبیا و بامیه

چه زمانی دهک های 1 تا 3 مشمول طرح کالابرگ خواهند شد؟

خط و نشان وزیر راه برای ایرلاین‌های متخلف؛ مجوزهای شرکت‌های متخلف باطل می‌شود

پیش بینی قیمت طلا و سکه 12 اسفند 1403

وزیر نیرو به مردم برای مصرف آب هشدار داد

استارمر خطاب به زلنسکی: تا آخر کنار شما هستیم

پیام دبیرکل سازمان ملل برای غزه همزمان با ماه رمضان

«ترامپ» و رویکرد تحقیر رهبران جهان؛ از «شی» و «کیم» تا «مرکل» و «زلنسکی»

سازمان ملل: ازسرگیری جنگ غزه فاجعه بار خواهد بود

واکنش دفتر نتانیاهو به ویدئوی القسام درباره اسرای اسرائیلی

مشاور امنیت ملی آمریکا: زلنسکی با دولتی تازه در کاخ سفید روبرو است

پاسخ سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس به اظهارات ضدایرانی وزیر امور خارجه ترکیه

کالاس خواستار اتحاد علیه ایران، روسیه و چین شد

هشدار دبیرکل ناتو به زلنسکی پس از مشاجره با ترامپ

8 نظامی پاکستان در انفجار انتحاری زخمی شدند

کاخ سفید خطاب به زلنسکی: زمان به نفع شما نیست

نگرانی اوکراینی‌ها از بحران در روابط با آمریکا پس از مشاجره «ترامپ» و «زلنسکی»

فرمانده سابق ارتش اسرائیل: نتایج تحقیقات 7 اکتبر باید دور ریخته شود

نیویورک تایمز: دیدگاه ترامپ درباره اروپا نگران‌کننده‌است

اتحادیه اروپا: قوانین مهاجرتی باید سخت‌تر از گذشته اجرا شوند

رسانه آمریکایی: استقلال نظامی اروپا از آمریکا حداقل پنج‌سال زمان‌ می‌برد

جدال تند جورج گالووی و پیرس مورگان بر سر دیدار پرحاشیه زلنسکی و ترامپ در کاخ سفید

تلاش لهستان برای بازگرداندن آمریکا و اوکراین بر سر میز مذاکره

پیام تبریک عراقچی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

توئیت جدید حساب کاربری رهبر انقلاب به زبان اوکراینی

غوغای فیلترشکن‌ها

معاون ترامپ: رئیس جمهور رسما ارسال هرگونه سلاح به اوکراین را متوقف کرده است

بازگشت ترامپ؛ پایان ماه‌عسل اروپا با آمریکا؟

پزشکیان: قتل دانشجوی دانشگاه تهران می‌توانست به یک فاجعه تبدیل شود، اما مدیریت شد

اینم یه ترفند برای روزهای خونه تکونی

ترامپ و هنر ایجاد اختلال در خاورمیانه

رئیس بنیاد مستضعفان: شرکت‌های بنیاد مستضعفان از سال آینده از طریق بورس واگذار می‌شود

مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه با نرخ دولتی تمدید شد

جزئیات اولیه طرح مصر برای غزه منتشر شد

ماجرای محور فیلادلفیا در غزه چیست؟

جیش الظلم مسئولیت شهادت دو تن از بسیجیان در سراوان بر عهده گرفت

وزیر راه‌ و شهرسازی: منابع مالی ما تحت فشار قرار گرفته است

رسانه عبری زبان جزئیات اولیه طرح مصر برای غزه را منتشر کرد

فرید زکریا: چاپلوسی زلنسکی پیش ترامپ، می‌توانست اوکراین را نجات دهد

لیلاز: استیضاح شرایط اقتصادی کشور را پیچیده‌تر می‌کند

رئیس‌ جمهور لبنان: دوستی ایران با همه لبنانی‌ها باید باشد و بالعکس

عموهای فیتیله‌ای به تلویزیون بر می‌گردند؟

بیانیه اوجالان؛ «پروژه» یا «پروسه»؟‌

آغاز اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی؛ مراقب کلاهبرداران باشید

رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا مشاجره ترامپ با زلنسکی را شرم‌آور خواند

حماس: قاطعانه مخالف حضور نیروهای خارجی در نوار غزه هستیم

اتحادیه اروپا نسبت به تجاوزات اسرائیل در کرانه باختری ابراز نگرانی کرد

واشنگتن‌پست: دولت بایدن لحظه آخر از مجازات اسرائیل منصرف شد

گزارش گاردین از افزایش کشتار کودکان فلسطینی در کرانه باختری

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی