اخبار محرمانه

آخرين مطالب

مجارستان خواستار مذاکره مستقیم اروپا با روسیه شد بین الملل

مجارستان خواستار مذاکره مستقیم اروپا با روسیه شد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - نخست‌وزیر مجارستان در نامه‌ای به رئیس شورای اروپا با تهدید به مخالفت با هرگونه تلاش برای رسیدن به اتفاق‌نظر میان رهبران اتحادیه اروپا در زمینه صلح اوکراین، از اتحادیه اروپا خواست که مذاکرات مستقیم با روسیه برای پایان دادن به این جنگ را آغاز کند.
«ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان روز شنبه از اتحادیه اروپا خواست که «مذاکرات مستقیم با روسیه درباره یک آتش‌بس» در جنگ اوکراین را آغاز کنند.
این درخواست اوکراین در پی دو مرحله از مذاکرات هیات‌های دیپلماتیک آمریکا و روسیه در عربستان و ریاض درباره روابط دوجانبه و برنامه صلح در اوکراین مطرح می‌شود که باعث شده رهبران اروپایی احساس کنند دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با چرخش به سمت روسیه، آن‌ها را از هرگونه برنامه صلح برای اوکراین کنار گذاشته است.
روزنامه فایننشال تایمز با انتشار این مطلب گزارش داد: اوربان همچنین گفت که او مخالف هرگونه تلاشی برای رسیدن به اتفاق‌نظر درباره اوکراین در میان 27 کشور عضو اتحادیه اروپاست. درخواست‌های نخست‌وزیر مجارستان در نامه‌ای به «آنتونیو کاستا» رئیس شورای اروپا مطرح شده است که امروز، ارسال شده و فایننشال تایمز آن را رویت کرده است.
طبق این گزارش، تهدید اوربان که روابط خوبی با «ولادیمیر پوتین» و «دونالد ترامپ» روسای جمهور روسیه و آمریکا دارد به مخالفت با هرگونه توافقی میان اعضای اتحادیه اروپا درباره صلح اوکراین، پس از تصمیم ترامپ برای آغاز مذاکرات صلح دوجانبه با کرملین با دور زدن کی‌یف و اروپا و مشاجره لفظی او با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در جمعه گذشته در کاخ سفید مطرح شده است.

اخبار محرمانه

تصویر: «کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس و «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه در نشست اضطراری رهبران اتحادیه اروپا در پاریس درباره اوکراین
نامه اوربان پس از به نتیجه رسیدن بروکسل درباره نشست آتی رهبران اتحادیه اروپا نوشته شده است. این نشست قرار است شامل بررسی حمایت‌های نظامی بیشتر از اوکراین و افزایش هزینه‌های نظامی پایتخت‌های اروپایی باشد. از زلنسکی دعوت شده است که در این نشست که پنج‌شنبه برگزار خواهد شد، شرکت کند.
اوربان در نامه خود به کاستا نوشت: مشخص شده است که در رویکرد ما نسبت به اوکراین اختلافاتی وجود دارد که نمی‌توان به واسطه تهیه پیش‌نویس‌ها یا تماس‌ها برطرف کرد.
به گفته منابع مطلع، فرستاده اوربان در اتحادیه اروپا نیز نکات مشابهی را جمعه گذشته، در دیدار با سفرای اتحادیه اروپا در بروکسل مطرح کرد.

اخبار محرمانه

تصویر: مذاکرات مستقیم هیات‌های دیپلماتیک روسیه و آمریکا در عربستان سعودی درباره مذاکرات دوجانبه و برنامه صلح اوکراین
مقامات ارشد اروپایی قرار است، یکشنبه، در نشستی در لندن دیدار کنند که «کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس میزبان آن خواهد بود. این نشست با هدف ارائه پیشنهاداتی برای حفاظت جمعی از اوکراین، افزایش هزینه‌های نظامی و کاهش وابستگی این قاره به آمریکا مطرح می‌شود.
اختلافی که روز جمعه میان ترامپ و زلنسکی مشهود بود، نشان‌دهنده فاصله گرفتن آمریکا در هفته‌های اخیر، از موضع پیشین خود مبنی بر حفظ حمایت از اوکراین در برابر روسیه و دور شدن واشنگتن از متحدان اروپایی آن بود.
هم در نامه اوربان و هم اظهارات فرستاده او به یک قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل اشاره شده است که در هفته جاری، با حمایت آمریکا و روسیه امضا شد. در این قطعنامه به حمله مسکو به اوکراین اشاره‌ای نشده و خواستار «پایان دادن سریع به این درگیری است». رای پایتخت‌های اروپایی به این توافق ممتنع بود.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1336912/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غوغای فیلترشکن‌ها

معاون ترامپ: رئیس جمهور رسما ارسال هرگونه سلاح به اوکراین را متوقف کرده است

بازگشت ترامپ؛ پایان ماه‌عسل اروپا با آمریکا؟

پزشکیان: قتل دانشجوی دانشگاه تهران می‌توانست به یک فاجعه تبدیل شود، اما مدیریت شد

اینم یه ترفند برای روزهای خونه تکونی

ترامپ و هنر ایجاد اختلال در خاورمیانه

رئیس بنیاد مستضعفان: شرکت‌های بنیاد مستضعفان از سال آینده از طریق بورس واگذار می‌شود

مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه با نرخ دولتی تمدید شد

جزئیات اولیه طرح مصر برای غزه منتشر شد

ماجرای محور فیلادلفیا در غزه چیست؟

جیش الظلم مسئولیت شهادت دو تن از بسیجیان در سراوان بر عهده گرفت

وزیر راه‌ و شهرسازی: منابع مالی ما تحت فشار قرار گرفته است

رسانه عبری زبان جزئیات اولیه طرح مصر برای غزه را منتشر کرد

فرید زکریا: چاپلوسی زلنسکی پیش ترامپ، می‌توانست اوکراین را نجات دهد

لیلاز: استیضاح شرایط اقتصادی کشور را پیچیده‌تر می‌کند

رئیس‌ جمهور لبنان: دوستی ایران با همه لبنانی‌ها باید باشد و بالعکس

عموهای فیتیله‌ای به تلویزیون بر می‌گردند؟

بیانیه اوجالان؛ «پروژه» یا «پروسه»؟‌

آغاز اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی؛ مراقب کلاهبرداران باشید

رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا مشاجره ترامپ با زلنسکی را شرم‌آور خواند

حماس: قاطعانه مخالف حضور نیروهای خارجی در نوار غزه هستیم

اتحادیه اروپا نسبت به تجاوزات اسرائیل در کرانه باختری ابراز نگرانی کرد

واشنگتن‌پست: دولت بایدن لحظه آخر از مجازات اسرائیل منصرف شد

گزارش گاردین از افزایش کشتار کودکان فلسطینی در کرانه باختری

دبیر کل‌ناتو: دیدار ترامپ و زلنسکی تأسف‌‌آمیز بود

کاخ سفید: زلنسکی با گستاخی، فرصتی استثنایی را با دست خودش خراب کرد

نماینده پارلمان لبنان: زمین را زیرپای اشغالگران به لرزه درخواهیم آورد

مدودف: هیچ مذاکره کننده شایسته‌ای در اوکراین وجود ندارد

روز پرآشوب در کاخ سفید؛ زلنسکی زیر آتش خشم ترامپ

واکنش همکلاسی‌های به خرخون مدرسه

چهارمین جلسه شورای اداری بنیاد مازندران برگزارشد

اتاقی که باید برای بچه هامون درست کنیم!

عرضه 40 میلیون لیتری روغن موتور از فردا

القسام پیام ویدیویی جدید در مورد اسرای اسرائیلی منتشر کرد

پیام شیخ «الازهر» خطاب به کشورهای اسلامی در ماه مبارک رمضان

وزیر خارجه اسبق اتریش: اروپا به بازیگر ثانویه در عرصه جهانی تبدیل شده است

فرح اصلا شبیه ثریا نیست!

دوره نامزدی خیلی دردسر داره

تو بدون اجازه من کسی را در نظر گرفتی؟!

باید از او ساختمون دخترایی بیان بیرون که بتونن فریاد بزنن

امیر صباحی‌فرد: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است

ماه عسل ترکیه دوام نخواهد داشت

درخواست انجام بیش از 4هزار پرواز در ایام نوروز

روایت ایسنا از دلیل استیضاح همتی؛ قیمت کالاهای اساسی به دلار چسبندگی دارد!

لازارینی: انحلال «آنروا»، منطقه را با پیامدهای فاجعه‌باری مواجه خواهد کرد

دستور جدید پنتاگون برای عادی‌سازی روابط با مسکو

مقام آمریکایی: مشاور زلنسکی پس از دیدار ترامپ نزدیک بود گریه کند

مدودف: اروپا بدون حمایت آمریکا قادر به ادامه حیات نیست

نماینده حزب‌الله: دولت باید باقی‌مانده اراضی اشغالی را آزاد کند

عکس جدید عراقچی و همسرش با پوشش متفاوت

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی