اخبار محرمانه

آخرين مطالب

یک کارشناس اقتصادی: باید ریشه استیضاح مسائل غیر اقتصادی باشد اقتصادی

یک کارشناس اقتصادی: باید ریشه استیضاح مسائل غیر اقتصادی باشد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - یک کارشناس اقتصادی گفت: طرح سوال و استیضاح از وزیر اقتصاد باید با هدف اصلاح امور اقتصادی باشد و نباید ریشه آن در مسائل غیر اقتصادی باشد.
علی رحمانی- اقتصاددان با اشاره به موضوع استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی در روزهای آینده، گفت: بدون شک این حق قانونی مجلس شورای اسلامی و نمایندگان مردم است که طرح سوال و استیضاح کنند و برنامه‌ای را ناهنجار و یا مغایر با امور ملی بدانند و در رابطه با اصلاح آن اقدام کنند. با این حال در رابطه با وزیر اقتصاد، مجلس اقدام به طرح سوال و استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی کرده است و این سوال می‌تواند در راستای اصلاح امور اقتصادی و وضع معیشت مردم مطرح شود.
وی ادامه داد: اما این که تصور کنیم می‌توانیم با عدم رای اعتماد به وزیر اقتصاد یک وضعیت اقتصادی فعلی و مشکلات مبتلابه را حل کنیم، چندان درست و منطقی نیست. ما امروز در شرایط اقتصادی خاصی قرار داریم و این شرایط نیازمند وفاق و همدلی در ارکان کشور است.
این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: امروز شرایط اقتصادی کشور پس از روی کار آمدن ترامپ و اعلام وضعیت فشار حداکثری قرار دارد و ضرورت دارد که همدلی و همراهی در کشور عملی شود. بنابراین مجلس باید با یک تصمیم درست و رای اعتماد، به دولت فرصت دهد در این وضعیت به کار خود ادامه دهد. چراکه اگر وزیر اقتصاد رای اعتماد نگیرد باید یک سرپرست تعیین شود و یک مسیر دوباره طی شود و همین موضوع باعث می‌شود در این شرایط وضعیت اقتصادی دستخوش تحول و دگرگونی شود.
رحمانی اظهار کرد: طی ماه‌های اخیر، بازار سرمایه و بخش‌های مختلفی از اقتصاد کشور، به برنامه‌های وزیر اقتصاد چراغ سبز نشان دادند و همین موضوع نشان می‌دهد که بخش‌های مختلف اقتصادی به این برنامه‌ها اعتماد دارد. علاوه بر این بازار پول در کشور نیز می‌داند که قرار است که یک مسیر اصلاحی را طی کند و همه این مسائل جای امیدواری دارد، با این حال باید بر این موضوع واقف بود که همه این برنامه‌های اقتصادی نیازمند زمان است و نمی‌توان با چشم انداز کوتاه مدت آن را بررسی کرد.
وی افزود: آنچه از وضعیت اقتصادی هویداست این است که دولت میراث‌دار ناترازی‌ها و کسری بودجه‌های مختلفی است و در طرف دیگر مشخص است که این کسری بودجه کشور را باید وزارت اقتصاد تامین کند و این در حالی است که ما در ماه پایانی سال قرار داریم و باید بسیاری از پرداخت‌ها در کشور محقق شود و متولی این موضوع نیز وزارت اقتصاد است.
نباید ریشه استیضاح در مسائل غیر اقتصادی باشد
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: آنچه مهم است این است که طرح سوال و استیضاح از وزیر اقتصاد باید با هدف اصلاح امور اقتصادی باشد و نباید ریشه آن در مسائل غیر اقتصادی باشد به عبارتی نباید یک لجاجت در این موضوع صورت بگیرد.
رحمانی گفت: اگر وزیر اقتصاد با عدم رای اعتماد روبرو شود، این موضوع می تواند یک آسیب و شوک کوتاه مدت به اقتصاد کشور باشد. امروز در بازار سرمایه این دغدغه وجود دارد که اگر وزیر رای نیاورد، آیا فرد بعدی تعهدی به حمایت و رشد بازار سرمایه خواهد داشت. به عبارتی در بازار سرمایه هم بحث سرمایه گذاری وجود دارد و هم جذب منابع مورد توجه است. چراکه شرکت‌ها هم نیازمند سرمایه گذاری هستند و هم نیازمند سرمایه در گردش خواهند بود و بازار ثانویه نیازمند نقد شوندگی است و مطمئنا در صورت عدم رای اعتماد به وزیر، بازار سرمایه با شوک روبرو خواهد شد.
وی در پایان افزود: امروز یکی از مهم‌ترین مسائل کشور موضوع تحریم‌ها است و فشار حداکثری به اقتصاد کشور آسیب‌های بسیاری وارد خواهد کرد و این موضوع مهم است که در این شرایط باید هوشمندانه رفتار کرد و نیازمند رفع تحریم‌ها هستیم و باید بدانیم که هم فشار تحریم بر جامعه وارد می‌شود و هم هزینه‌های معاملاتی و اقتصادی کشور را به شدت افزایش می‌دهد. بنابراین، همه این موضوعات از موارد مهمی است که باید به فکر آن بود و از مجلس انتظار می‌رود که این موضوعات نیز مورد توجه قرار بگیرد و ما شاهد یک صدای واحد باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1336539/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فیلمی از ترک زودهنگام کاخ سفید توسط زلنسکی پس از جر و بحث با ترامپ

پاسخ زلنسکی به سوال خبرنگار درباره این‌که چرا لباس رسمی نپوشیده است؟

بی‌احترامی ترامپ نسبت به زلنسکی: تو خیلی حرف می‌زنی

در خانه گل های آبی زیبا بساز

هشدار رهبر انصارالله به رژیم صهیونیستی

چهره ها/ سلفی الهام اخوان در حال رانندگی

رویداد ملی استارتاپی گردشگری با رویکرد فنآوری نوین در رشت برگزار شد

درخشش ایثارگران در رویداد گردشگری با رویکرد فناوری های نوین

دعوای ترامپ و زلنسکی بالا گرفت/ از توئیت تند رئیس جمهور آمریکا تا عدم امضای توافقنامه معادن

قاضی‌زاده هاشمی: جمهوری اسلامی در حدّ کفاف مردم بسیار عالی عمل کرده است

استفاده از ابزار هنری نقش مهمی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد

اختتامیه نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار برگزار شد

رئیس بانک مرکزی: ارز 28500 تومانی سال بعد افزایش پیدا نخواهد کرد

روایت اکوایران از رنج مشترک دهک یک و ده

عضو کمیسیون بهداشت و درمان: صنعت دارو معطل 25 همت بدهی دولت است

کاخ سفید تأیید کرد که زلنسکی توافق‌نامه معادن را امضا نکرد

بی‌نتیجه بودن مذاکرات قاهره؛ نتانیاهو در حال بررسی ازسرگیری جنگ است

خسرو معتضد: این روش‌ها شکست خورده، توقیف «تاسیان» اشتباه است

چهره ها/ مهسا حجازی در قاب آینه

چهره ها/ بابک حمیدیان به همراه همکارانش در پشت صحنه تاسیان

دریادار سیاری: امروز بعد از 40 سال آثار شیمیایی را در چشم من پیدا کردند!

نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار برگزار شد

ترکیب طبیعت وهنر؛ خلق جادو

پیش بینی قیمت دلار 11 اسفند 1403

بیانیه ترامپ بعد از دیدار با زلنسکی: او آماده صلح نیست

پایان ساترا و سانسور به روایت منتقد و روزنامه نگار معروف

اعتراض داریوش فرضیایی به مسئولین بابت گرانی کالاها و داروهای سالمندان

سلمان تو اصلا منو نمیبینی!

بیش از 4 هزار تخت اقامتی و هتلی در خدمت جامعه ایثارگری است

نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار  در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

تحقیر کامل زلنسکی در کاخ سفید؛ ترامپ: تو هیچ برگ برنده‌ای نداری و پیروز نخواهی شد

داریوش فرضیایی : من هم وقتی غم سراغم میاد گریه می کنم

حذف جوانان از بازار خودرو

ترامپ و معاونش در کاخ سفید به جان زلنسکی افتادن

تشییع با شکوه پیکر شهدا در‌جنوب لبنان با حضور گسترده مردم

قسمت جدید سریال جان سخت منتشر شد

فهیمه غلط کرد جایی بره

نخستین نشست کمیته مشترک سیاسی ایران و امارات در ابوظبی

واکنش ایران به گزافه‌گویی وزیر خارجه ترکیه

دلایل ناتوانی برخی کودکان در یادگیری ریاضی

آیا مجمع تشخیص در تصویب FATF تحت تاثیر گروه جلیلی و رضایی قرار می‌گیرد؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 11 اسفند 1403

زلنسکی با ترامپ دیدار کرد

بیا امضا کن من برم

واکنش‌ها نسبت به خداحافظی محسن کیایی، محمد بحرانی و شبنم مقدمی با برنامه «صداتو»

سوال خصوصی که زوج جوان را در تلویزیون شوکه کرد

تکرار مواضع ضد اروپایی ترامپ

گوترش: نباید اسرائیل حضور نظامی بلندمدت در غزه داشته باشد

حضور شبنم مقدمی در کنار گلاره عباسی در مراسم رونمایی کتاب

داریوش فرضیایی : شما فقط قسمت های زیبای زندگی من را در اینستاگرام می بینید

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی