اخبار محرمانه

آخرين مطالب

عارف: شایستگان را نباید حذف کرد سیاسی

عارف: شایستگان را نباید حذف کرد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به مصوبه ساماندهی موسسات آموزشی و استثنای برخی از این موسسات از تصویب نامه‌های قبلی شورای عالی اداری، به تجربه ناموفق انحلال برخی از این مراکز آموزشی در دهه‌های گذشته اشاره و تصریح کرد: برخی از دستگاه‌ها شأن فراملی در تربیت نیروها برای مدیریت کلان دارند که در این وظیفه خود نیز نشان داده‌اند بسیار موفق هستند.
محمدرضا عارف صبح امروز (چهارشنبه) در جلسه شورای عالی اداری با تاکید بر جایگاه برخی از موسسات عالی آموزشی و دانشگاه‌های وابسته به دستگاه‌های دولتی برای تربیت نیروی متخصص، کارآمد و متناسب با اهداف سازمان‌های مرتبط، تصریح کرد: عملکرد برخی از این دانشکده‌ها به گونه‌ای بوده که کشورهای خارجی علاقمند به فرستادن دانشجو برای دوره‌های تخصصی هستند که نباید از این مزیت چشم‌پوشی کرد.
معاون اول رئیس‌جمهور در خصوص اصلاح دستورالعمل انتخاب، انتصاب و ارتقاء مدیران حرفه‌ای تصریح کرد: شایسته سالاری و انتخاب مدیران بر اساس عملکرد گذشته فرد و همچنین روال اداری و استخدامی حتماً پیگیری و اجرایی می‌شود، اما دولت با توجه به برنامه تربیت 500 مدیر جوان و کارآمد به گونه‌ای در این مصوبه برنامه‌ریزی و اصلاح کرده است تا جوانان علاوه بر آموزش‌های لازم بتوانند پله‌های مدیریتی و ترقی به سمت مدارج عالی اداری را طی کنند.
وی تاکید کرد: پیشنهادات احتمالی اصلاحی برای اصلاح این دستورالعمل حتماً مورد توجه قرار گیرد تا شایستگان حذف نشوند. در مواقعی مدیری با تجربه کم عملکرد درخشانی داشته است که اینگونه استثنائات (نه به صورت قاعده) مورد توجه قرار گیرد.
لازم به ذکر است، در جلسه شورای عالی اداری که وزرای علوم، تحقیقات و فناوری، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آموزش و پرورش، بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، امور خارجه و کشور، روسای سازمان اداری و استخدامی و برنامه و بودجه و همچنین مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، با توجه به تصویب نامه شورای عالی اداری سال 1390 مبنی بر ساماندهی موسسات آموزشی و پژوهشی دستگاه‌های اجرایی، مرکز آموزش عالی هوانوردی و فرودگاهی کشور، دانشکده روابط بین‌الملل وابسته به وزارت خارجه و موسسات عالی آموزش و پرورش مدیریت و برنامه‌ریزی وابسته به سازمان برنامه و بودجه به موارد استثناء مصوبه سال 90 اضافه شدند.
همچنین در این جلسه که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد دستورالعمل انتخاب، انتصاب و ارتقاء مدیران حرفه‌ای با نگاهی جامع و یکپارچه اصلاح شد.
در این راستا چگونگی انتخاب و انتصاب مدیران توانمند و شایسته یکی از چالش‌های اساسی برای نظام اداری است که در این طرح و اصلاح مصوبه تلاش می‌شود برای انتخاب، انتصاب و ارتقاء مدیران حرفه‌ای از مدل شایستگی‌های مناسب و متناسب با شرایط نظام اداری و دستگاه‌های اجرایی و با درنظرگرفتن وجه تمایز واحدهای ستادی و عملیاتی آنها امکان شایسته گزینی فراهم شود.

طبق این مصوبه سطح بندی مدیران عملیاتی به سه سطح، توجه ویژه به مناطق کمتر برخوردار، کسب اطلاع از سامانه جامع ارتقاء و انتصاب،‌ تدقیق سوابق تجربی و مدیریتی و توجه به قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس درنظر گرفته خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1335856/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناس صدا و سیما: همتی با تصمیماتش 50% از ارزش پول ملی را کاهش داده است

درگیری علویان با شورشیان در قرداحه سوریه

دولت ترامپ آماده اخراج گسترده کارکنان فدرال می‌شود

وزیر خارجه روسیه به زلنسکی: زیاد حرف می‌زند!

گلایه جناب خان از مسئولین فرهنگی

کشف سلاح و محموله‌های انفجاری گروهک تروریستی در سیستان وبلوچستان

سیاست قاطعانه امیرکبیر در برابر فرقه های منحرف مذهبی

تحلیلی به وضعیت بورس و رشد ناترازی‌ها

کرملین: دیدار چهره به چهره پوتین و ترامپ ضروری است

ترامپ: پول‌مان را از اوکراین پس خواهیم گرفت

پزشک فلسطینی نحوه شکنجه اسرائیلی‌ها را شرح می‌دهد

چین: کمک‌های آمریکا به تایوان اصل چین واحد را نقض می‌کند

رئیس‌جمهور لبنان و وزیر خارجه عمان درباره تحولات منطقه رایزنی کردند

جایزه سینمایی ققنوس روی میز «قرارگاه»

اجرای جدول تناوبی و دیکشنری به شعر در برنامه هزار و یک

پزشکیان: استفاده از ظرفیت کمیسیون مشترک برای تسهیل تبادلات دائمی ایران و مالزی ضروری است

رئیس‌جمهور: ترامپ ما را تحریم می کند که نفت نفروشیم، کی گفته ما باید فقط با نفت زندگی کنیم؟

کالابرگ الکترونیک با چند روز تاخیر پرداخت می‌شود

الجزیره: اسرائیل از هوای سرد به عنوان «ابزار شکنجه» استفاده می کند

آماده‌باش پلیس آلمان پس از فراخوان داعش برای حمله به کارناوال‌ها

پهپادهای ترکیه‌ای به مواضع قسد در سوریه حمله کردند

دبیری: رئیس‌جمهور و دولت موافق تدریس ‎زبان مادری در مدارس هستند

پزشکیان: ترامپ ما را تحریم می کند که نفت نفروشیم، کی گفته ما باید فقط با نفت زندگی کنیم؟

رئیس راهبری شبکه گاز: مشکلی در شبکه‌ گازرسانی وجود ندارد

انتشار 20هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی برای جبران هزینه مراکز درمانی و داروخانه‌ها

روبیو: به توافق در مورد معامله مواد معدنی با اوکراین نزدیک شده‌ایم

آیا هیاهو سیاست‌مداران آمریکایی می تواند آنها را به هدفشان برساند؟

مصر: طرح بازسازی غزه مورد حمایتِ کشورهای عربی و اسلامی است

کاخ‌سفید: نیازی به دیدار زلنسکی با ترامپ نیست

اقدام جدید دولت ترامپ برای تشدید فشار بر مهاجران آمریکایی

السودانی: به صورت جدی برای دور کردن عراق از آتش جنگ تلاش کردیم

درخواست خلع سلاح؛ پیام مهم عبدالله اوجالان به پ‌ک‌ک در راه است

جواد خیابانی گزارشگر صد و پنجمین داربی شد

تکذیب ادعاهای محمد توسلی، دبیرکل سابق نهضت آزادی از سوی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی

عراق: معافیت تحریمی واردات گاز ایران 18 اسفند به پایان می‌رسد

پیش بینی قیمت دلار 9 اسفند 1403

افسر سابق ارتش اسرائیل: همه فلسطینیان را زنده زنده باید سوزاند!

اسرائیل و حماس: 600 زندانی فلسطینی در ازای تحویل اجساد چهار اسرائیلی آزاد می‌شوند

سفر به ناشناخته‌ها؛  جالب‌ترین تورهای نوروز 1404

آنروا درباره اوضاع خطرناک کرانه باختری هشدار داد

ایتالیا: اروپا باید اقدامات بیشتری برای افزایش هزینه‌های دفاعی انجام دهد

مخالفت یکصدای شورای امنیت سازمان با طرح آمریکا برای کوچاندن اجباری مردم غزه

آیا احتمال پایان کمک‌های آمریکا به اوکراین وجود دارد؟

ادعای آمریکا درباره تحریم «شبکه ایرانی تهیه پهپاد»

نامه 150 نماینده مجلس به پزشکیان برای افزایش حقوق کارگران طبق تورم

آغاز فصل دوم همستر کامبت؛ امیدی به آینده این توکن وجود دارد؟

قسام جسد 4 اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد

توافق آمریکا و اوکراین؛ 500 میلیارد دلار به جیب آمریکا می‌ریزد

واکنش جالب کسبه لبنانی وقتی با انگشتر سید حسن نصرالله مواجه می‌شوند

لاپید: مصر در ازای بخشودگی بدهی‌هایش غزه را به مدت 15 سال اداره کند

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی