اخبار محرمانه

آخرين مطالب

فارن پالسی: آمریکا اکنون دشمن اروپا است بین الملل

فارن پالسی: آمریکا اکنون دشمن اروپا است
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / نشریه «فارن پالسی» در مطلبی با اشاره به اقدامات اخیر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده، نوشت: در حالی‌که دولت ترامپ فراتر از بازنگری در اتحاد فراآتلانتیک عمل کرده است، آمریکا اکنون دشمن اروپا است.
خبرنگار نشریه «فارن پالسی» با بیان این مقدمه نوشت: چند هفته پیش هشدار دادم که دولت دوم دونالد ترامپ ممکن است صبوری و حسن نیتی را که واشنگتن از مدت‌ها پیش از دموکراسی‌های بزرگ جهان دریافت می‌کرد، بر باد دهد.
نویسنده این مطلب در ادامه به نقل از مقاله‌ای از «فایننشال تایمز» به قلم گیدئون راچمن روزنامه نگار و مفسر سیاسی تصریح کرد: جاه‌طلبی‌های سیاسی دولت ترامپ برای اروپا به این معناست که در حال حاضر، آمریکا نیز یک رقیب محسوب می‌شود.
این نشریه آمریکایی با اشاره به اینکه «این کشورها به جای اینکه آمریکا را به عنوان نیرویی عمدتاً مثبت در امور جهانی ببینند، اکنون ممکن است نگران این باشند که ایالات متحده به طور فعال بدخواه است»، افزود: این مقاله پیش از آن نوشته شده بود که جی دی ونس معاون رئیس‌جمهوری آمریکا سخنرانی ستیزه‌جویانه خود را در کنفرانس امنیتی مونیخ ایراد کند و پیش از آنکه ترامپ، اوکراین را مقصر آغاز جنگ با روسیه بداند.



تصویر: «دونالد ترامپ» و «جی دی ونس» معاون رئیس‌جمهوری آمریکا
بر اساس این گزارش، در گذشته نیز شکاف‌ و اختلافات جدی در شراکت فراآتلانتیک وجود داشته است، از جمله بر سر مساله سوئز در سال 1956، در مورد استراتژی هسته‌ای و ویتنام در دهه 1960، بر سر مساله موشک‌های اروپایی در دهه 1980 و در جریان جنگ کوزوو در سال 1999. همچنین جنگ عراق در سال 2003 نقطه اوج دیگری از تنش‌ها میان واشنگتن و بخش عمده‌ای از اروپا بود.
«فارن پالسی» ادامه داد: ایالات متحده در بسیاری از مواقع به‌طور یکجانبه عمل کرد، حتی زمانی‌که منافع متحدانش به طور منفی تحت تاثیر قرار می‌گرفت، مانند زمانی‌که ریچارد نیکسون رئیس‌جمهوری وقت آمریکا، در سال 1971 این کشور را از استاندارد طلا خارج کرد یا مانند کاری که جو بایدن با امضای «قانون کاهش تورم» (IRA) انجام داد و ایالات متحده شرکت‌های اروپایی را مجبور به توقف برخی از صادرات فناوری پیشرفته به چین کرد.
با این حال، تعداد کمی از اروپایی‌ها یا کانادایی‌ها باور داشتند که آمریکا به طور عمدی در صدد آسیب رساندن به آنها است؛ آنها معتقد بودند که واشنگتن به واقع متعهد به امنیت آنها است و درک می‌کند که امنیت و رفاه خودش، به امنیت و رفاه آنها گره خورده است. همین امر باعث شد که ایالات متحده در صورت لزوم، حمایت آنها را به راحتی به‌دست آورد.
به باور نویسنده، برای بیشتر رهبران اروپایی و به‌ویژه برای آنهایی که هفته گذشته در مونیخ حضور داشتند، وضعیت امروز بسیار متفاوت به نظر می‌رسد. برای اولین بار از سال 1949، آنها دلایل موجهی دارند تا باور کنند رئیس‌جمهوری ایالات متحده نه تنها نسبت به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) بی‌تفاوت است و رهبران اروپا را نادیده می‌گیرد، بلکه به‌طور فعال با بیشتر کشورهای اروپایی دشمنی دارد.
این گزارش می‌افزاید: به‌نظر می‌رسد ترامپ به‌جای اینکه کشورهای اروپایی را مهم‌ترین شرکای آمریکا بداند، تغییر موضع داده و ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه را گزینه‌ای بهتر برای بلندمدت می‌بیند. در حالی‌که گمانه‌زنی درباره تمایل ترامپ به پوتین سال‌ها مطرح بوده است، اکنون به نظر می‌رسد این احساسات مشترک، سیاست ایالات متحده را هدایت می‌کند.
دونالد ترامپ پس از گفت‌وگوهای هیات‌های واشنگتن - مسکو در ریاض درباره پایان جنگ اوکراین، حملات خود به ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین را به صراحت درباره کفایت و شایستگی او برای تداوم ریاست جمهوری ‌آغاز کرده است و با عصبانیت از حجم کمک‌های دولت جو بایدن به کی‌یف، زلنسکی را روز چهارشنبه دو بار دیکتاتور خواند و تهدید کرد.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا شامگاه چهارشنبه 24 بهمن 1403 در تماسی تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو و برای دیدار حضوری توافق کردند.
از سوی دیگر، جی دی ونس معاون ترامپ در سخنرانی خود در در نشست امنیتی مونیخ، بزرگترین دشمن اروپا را نه روسیه، چین، کره شمالی یا ایران، بلکه دشمن از درون خواند و با ترسیم تصویری روشن، این قاره را در محاصره توصیف کرد و موضوع اصلی کنفرانس مونیخ که بحث در مورد جنگ اوکراین بود را تحت الشعاع قرار داد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1334327/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رئیس‌ جمهور آمریکا به دنبال «شاه» شدن

نویسنده مشهور آمریکایی: چرا زلنسکی تسلیم فشار‌های ترامپ نشد؟

عقب‌نشینی سازمان بورس از تایید مجمع ایران‌خودرو

تصاویری از سنگ مزار سید حسن نصرالله

روایت «رسانه آمریکایی» از تنها کشوری که همچنان از اف-14 استفاده می‌کند

چه کسانی باید استیضاح شوند؟

قیمت مذاکره

روزنامه اسرائیلی: نتانیاهو طرح ترامپ برای غزه را جدی نگرفته است

لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد

مادرشوهرم با بخشیدن بیگانه است

هم‌میهن: از مذاکره هوشمندانه وشرافتمندانه ضرر نمی‌کنیم

حق سلامت ایرانیان در خطر تهدید

آخرین خبرها از وام مسکن

اولین ویدئو از سریال‌های رمضان و نوروز تلویزیون

بازیگر زن تلویزیون: ویروس زامبی در راه است!

کدام مقامات بلندپایه ایران در مراسم شهیدان نصرالله و صفی‌الدین حضور خواهند داشت؟

اعتراف اپوزیسیون: خارجی‌ها هم ما را جدی نمی‌گیرند!

رایزنی دیپلمات پاکستانی با ظریف

بهتره ما با هم دیده نشیم

آشا محرابی از همبازی بودن با امین حیایی گفت

بازگشت محافظه‌کاری و راست‌گرایی در قرن 21

مصائب ادبیات پزشکیان؛ انتقاد روزنامه اصولگرا از رئیس جمهور

تهران- قاهره بر مدار ترمیم روابط

رکورد تورم مواد غذایی در 32 ماه اخیر شکسته شد

فعال اقتصادی: طبقه حقوق بگیر به نفس نفس افتاده است

احزاب پیشتاز در انتخابات پارلمانی فردا در آلمان

تاثیر کاهش حمایت امنیتی آمریکا از اروپا بر مصونیت اسرائیل

چهره ها/ قاب خانوادگی سپند امیرسلیمانی در یک رستوران

اجرای دوبله توسط آشا محرابی در برنامه برمودا

دریادار ایرانی: همزمان 5 ناوگروه عملیاتی و آموزشی را به دریاها اعزام کرده‌ایم

چشم‌های بینایی که امنیت‌‌‌آفرین است

نقش زن میلیاردر صهیونیست در مبادله اسرا افشا شد

اسرای فلسطینی پیام مقاومت را برای زندانبانان به جای گذاشتند

تیراندازی در بیمارستان ایالت پنسیلوانیا

تمرین دفاع مستحکم یگان‌های نیروی دریایی ارتش از سواحل

روایت تجارت نیوز از بورس که قربانی سیاسی کاری مجلس شد!

ترامپ: غزه موقعیت عالی دارد, تعجب می‌کنم چرا اسرائیل آن را رها کرد

رسانه اسرائیلی: آزادی اسرای فلسطینی به بعد رایزنی‌های امنیتی شامگاه امروز موکول شد

پایان دادن به حکومت حماس در غزه مساوی است با کشته شدن تمام اسرای اسرائیلی

زلنسکی: «امنیت اوکراین جدا از امنیت اروپا نیست»

وزیر خارجه آمریکا خواستار آزادی فوری اسرای باقی مانده توسط حماس شد

فراخوان جهاد اسلامی برای مشارکت گسترده در تشییع پیکر سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین

شهر نیویورک از دولت ترامپ شکایت کرد

حماس: آماده مقاومت و مبارزه در کرانه باختری و هر مکان دیگری هستیم

چهره ها/ تیپ متفاوت شبنم قلی‌خانی در دبی جلب‌توجه کرد

درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی

گزارشی از رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش در سواحل مکران

وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 5 اسفند 1403

سفر دریایی لبنانی‌ها برای حضور در مراسم تشییع سید حسن نصرالله

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی