اخبار محرمانه

آخرين مطالب

رونمایی عراقچی از طرح جدید وزارت‌ خارجه برای استان‌های مرزی سیاسی

رونمایی عراقچی از طرح جدید وزارت‌ خارجه برای استان‌های مرزی
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایلنا / وزیر خارجه کشورمان از طرح جدید وزارت‌خارجه برای استان‌های مرزی به ویژه خراسان رضوی با نام طرح دیپلماسی استانی رونمایی کرد.
سید عباس عراقچی در اولین برنامه خود در سفر به مشهد افزود: مبحث جدیدی در وزارت خارجه به نام دیپلماسی استانی آغاز شده است و بنا داریم همه استان‌هایی که مرز مشترک با کشورهای همسایه دارند با استان‌های هم‌جوار در آن‌سوی مرز تعاملات و رفت‌وآمدهای دیپلماتیک برقرار کنند. 
وی گفت: در این چارچوب استان‌های مرزی، مسائل مرزی و مشکلات مربوط به قاچاق، گذرگاه‌های مرزی و تردد کالا و مسافر را خودشان حل‌وفصل می‌کنند، این رویکرد هم باری از دوش تهران برخواهد داشت و هم شکوفایی را برای استان‌ها به ارمغان خواهد آورد. 
وزیر امور خارجه ادامه داد: قرار است پس از ماه مبارک رمضان با حضور سفرا و سرکنسول‌های ایران در کشورهای اطراف مانند ترکمنستان و افغانستان، سمینار منطقه‌ای وزارت امور خارجه در مشهد برگزار شود. 
عراقچی افزود: مقرر شده است تا در چهارگوشه کشور و چهار استان مرزی این سمینار برگزار شود که این اقدام با استقبال رئیس جمهوری نیز مواجه شده است. 
وی همچنین با ابراز خرسندی از تبدیل مشهد به یک شهر بین‌المللی گفت: استان‌ها و شهرهای مهم ما باید ظرفیت‌های بین‌المللی پیدا کنند، تعاملات بین‌المللی برقرار کنند و میزبان رویدادهای بین‌المللی باشند؛ از این مسیر استان‌ها و کشور منفعت بیشتری خواهند بود. 
وزیر امور خارجه با ابراز خرسندی از میزبانی شایسته مشهد از وزرای خارجه کشورهای عضو اکو در اجلاس 2 ماه قبل ادامه داد: این تجربه و برگزاری اجلاس این چنینی در مشهد تجربه بسیار موفقی بود و همه میهمانان ما راضی بودند. 
عراقچی بهره‌مندی میهمانان خارجی مشهد از زیارت حضرت رضا (ع) را امتیاز ویژه این شهر دانست و گفت: در اجلاس یاد شده، وزرای خارجه عضو اکو با احترام و معنویتی خاص در حرم مطهر رضوی حضور پیدا می‌کردند. 
وی ادامه داد: قدم نخست برای تداوم این مسیر با برگزاری رقابت‌های جودو جام کشورهای عضو اکو برداشته شد و گام بعدی برگزاری اجلاس وزرای عضو اکو در مشهد است که در آینده برگزار خواهد شد. 

عراقچی گفت: این رویدادها مشهد را به محلی برای برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌های منطقه‌ای تبدیل می‌کند و حتی می‌توان در دیگر مناطق نیز رویدادهای فرهنگی، ورزشی و حتی سیاسی بین کشورها را با استفاده از ظرفیت میزبانی دیگر شهرها برگزار کرد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1333944/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصاویری از مرحله هفتم تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی

حال و هوای مقتل شهید نصرالله

گزارشی از آخرین اقدامات صورت گرفته برای مراسم تشیع سید حسن نصرالله

چهره ها/ تصویری تازه از هانیه توسلی بعد از مدتها

حاتمی‌کیا: شش ماه برای ساخت فیلم حاج قاسم در سوریه بودم

تایید هویت جسد اسیر صهیونیست

زلنسکی: در حال نهایی کردن یک توافق اقتصادی با آمریکا هستیم

خبری تازه از اکران فیلم جنجالی «پیرپسر»

چهره ها/ عکس جذاب دیبا زاهدی در اکران یک فیلم

شریعتمداری: گروسی عضو موساد است

چهره ها/ سالگرد ازدواج پیمان قاسم‌خانی و همسرش

همراهی اسکورسیزی و دی کاپریو با دواین جانسون و امیلی بلانت در یک فیلم

امیر رستگاری: دشمنان برای خرابکاری صنعتی سرمایه‌گذاری عظیمی کرده‌اند

ربیعی: با استیضاح همتی چه چیزی عاید کشور خواهد شد؟

5 درس مهمی که پدران باید به پسران بدهند

پایان نشست ریاض و توافق بر سر تشکیل جلسه فوری اتحادیه عرب

درخواست وقیحانه آمریکا از عراق

ضارب سلمان رشدی «مجرم» شناخته شد

خاطره ابراهیم حاتمی‌کیا از تماشای «مست عشق» و تنها آرزویش برای سینما

بازار اجاره مسکن؛ از فقر مستأجران تا ضعف سیاست‌های حمایتی

باج زلنسکی به ترامپ

کامنت عاشقانه ترلان برای «شروین» همه چیز را لو داد!

واکنش وزارت خزانه داری آمریکا به اقدام FATF علیه ایران

برکناری رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا

درخواست واشنگتن از حماس و رژیم صهیونیستی

فضل‌الله: ایران در تصمیم حزب‌الله برای حمایت از غزه دخالت نکرد

خط و نشان جبهه پایداری برای قالیباف و سه نماینده دیگر

صعود تورم ماهانه خوراکی به سقف 2 ساله

کانال عبری: پزشکی قانونی جسد «شری بیباس» را تایید کرد

القسام جسد یک اسیر اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد

اسرائیل پس از آتش‌بس، 100 فلسطینی را به شهادت رساند

سکانسی عاشقانه از سریال شهرزاد با صدای محسن چاووشی

ادعای والتز: اگر ایران بمب هسته‌ای داشته باشد، اسرائیل را نابود می‌کند

نشریه فرانسوی: ترامپ به مسکو می‌رود

«شروین حاجی‌پور» اجازه ورود به اکران عمومی پسر دلفینی 2 را نگرفت

آیت‌الله جنتی وارد 99 سالگی شدند

افزایش اختیارات استانداران بزودی تصویب می‌شود

الاکلنگ بازی خودرو در شب عید

ویلاهای خالی بی‌گاز شدند

ارزبری نوین از ایران؛ سوءاستفاده از کارت های بازرگانی یک بار مصرف

آربیتراژ؛ سکه دو روی بازارها

بازار طلا در موقعیت جدید؛ شیوه خرید طلا از سوی مردم تغییر کرد

قسام به نتانیاهو: ضربات دردناک‌تری در انتظارت خواهد بود

بازدید گردشگران از لوکیشن‌های سریال سلمان فارسی

سال‌ها پیش نامزدم بود

تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «آخرین فرصت» منتشر خواهد شد

معرفی اعضای شورای مرکزی حزب نسل نو؛ نایب‌رئیس مجلس پُست گرفت

روس‌اتم: در حال مذاکره با ایران درباره ساخت یک نیروگاه اتمی دیگر هستیم

مشاور امنیت ملی آمریکا: نمی‌توانیم اجازه دهیم ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد

هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی