اخبار محرمانه

آخرين مطالب

دبیرکل ناتو: بودجه نظامی ائتلاف باید 2.5 برابر شود بین الملل

دبیرکل ناتو: بودجه نظامی ائتلاف باید 2.5 برابر شود
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - دبیرکل ناتو با تکرار تاکید واشنگتن بر لزوم افزایش بودجه نظامی اعضای ناتو، گفت کشورهای عضو این ائتلاف باید بودجه‌های نظامی خود را به پنج درصد از تولید ناخالص داخلی افزایش دهند.
«مارک روته» دبیرکل ناتو، امروز (شنبه) اعلام کرد که کشورهای عضو این ائتلاف باید هزینه‌های دفاعی خود را به پنج درصد از تولید ناخالص داخلی افزایش دهند.
«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، از اعضای ناتو خواسته است که پنج درصد از تولید ناخالص داخلی خود را به بودجه نظامی اختصاص دهند، رقمی که نسبت به استاندارد 2 درصدی قبلی، افزایش چشمگیری محسوب می‌شود. اعضای ناتو بیش از یک دهه پیش توافق کردند که 2 درصد از تولید ناخالص داخلی خود را به بودجه نظامی اختصاص دهند، اما اکنون این میزان دیگر برای مقابله با تهدیدات روسیه و تأمین تسلیحات مورد نیاز اوکراین، کافی نیست.
روته در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ و در گفت‌وگویی با نشریه آمریکایی پالتیکو گفت که «طی ماه‌های آینده، اجماع درباره این هدف شکل خواهد گرفت» و تأکید کرد که برای افزایش هزینه‌های دفاعی، «باید حوزه دفاعی را در اولویت قرار دهیم.» این اظهارات به معنای آن است که دولت‌ها ممکن است مجبور شوند میان هزینه‌های نظامی و برنامه‌های رفاه اجتماعی، یکی را انتخاب کنند.
ناتو همچنین در حال تدوین اهداف جدیدی برای توانمندی‌های دفاعی خود است تا مشخص شود که این بودجه اضافی باید در چه زمینه‌هایی هزینه شود. به گفته روته، مشخص است که ناتو به سامانه‌های دفاع هوایی، موشک‌های دوربرد و تانک‌های بیشتر نیاز دارد.
دبیرکل ناتو درباره وضعیت هزینه‌های نظامی اروپا و کانادا در دهه‌های گذشته گفت: «ما در 40 سال گذشته، به‌ویژه از زمان فروپاشی دیوار برلین، به‌اندازه کافی هزینه نکرده‌ایم. آمریکا به‌درستی خواستار توازن بیشتر در این زمینه است، که کاملاً منطقی است.»
او همچنین با اشاره به اظهارات «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا مبنی بر اینکه کشورهای اروپایی نباید تصور کنند حضور آمریکا در ناتو برای همیشه ادامه خواهد داشت، گفت باور دارد که ایالات متحده همچنان به ناتو متعهد است.
روته در ادامه با بیا اینکه آمریکا بیش از 50 درصد از تولید ناخالص داخلی ناتو را تشکیل می‌دهد، استدلال کرد که «این ائتلاف پیش از هر چیز، یک سازمان آمریکایی است.»
دبیرکل ناتو همچنین تأکید کرد که «همه گزینه‌ها روی میز» هستند تا جنگ اوکراین به پایان برسد. این اظهارات در حالی مطرح شده که ترامپ و وزیر دفاع او، هگست، عضویت اوکراین در ناتو را رد کرده‌اند و اعلام کرده‌اند که کی‌یف نمی‌تواند تمامی اراضی اشغال‌شده خود توسط روسیه را بازپس بگیرد.
با این وجود، روته در پایان گفت: «ما باید این درگیری را به گونه‌ای پایان دهیم که پوتین حتی یک کیلومتر مربع از خاک اوکراین را تصرف نکند. فکر نمی‌کنم چنین توافقی، توافق بدی باشد.»

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1331631/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نگاه ترامپ به جنگ اوکراین و پایان آن

افشای خیانت حکام عرب به مردم فلسطین در طول جنگ غزه

چهار اثر خارجی‌ که به ایرانی‌ها درس سریال‌سازی می‌دهد

تقدیر از یک عمر فعالیت هنری «شهاب حسینی»/ ظاهری شکسته تر از جشنواره 43!

کدام بازیگران معروف در جشن سپاس سینمایی تندیس گرفتند؟

توضیحات نایب‌رئیس مجلس درباره استیضاح وزیر اقتصاد

ظریف: به جلسه دولت می روم تا شایعه عزل من تقویت نشود؛ البته بدم نمی‌آید این شایعه به حقیقت بپیوندد!

راه‌اندازی اداره بنیاد شهید شهرستان کهک تا روز ملی شهید

سرمقاله آرمان ملی/ تحقیر اروپا در سایه معامله‌گری ترامپ

حمله مرگبار تروریستی به اتوبوس مسافربری در پاکستان

صهیونیست ها کوچک هستند

توافق اوکراین؛ خیلی دور خیلی نزدیک

شوک بزرگ دولت ترامپ به بازیگر مشهور هالیوود

تلفیقی زیبا از برنامه مهمونی و سریال تاسیان

خاطرات دکتر ویلز در ایران عهد قاجار؛ طبابت با «گرمی و سردی» و «پِهِن داغ»

کشورهای اروپایی: «ترامپ» مانند باندهای مافیایی رفتار می‌کند

روایتی از بازپسگیری مناطق اشغال شده لبنان با دست خالی

انتشار اولین تصاویر از مناطق آزاد شده جنوب لبنان

حمله به اتوبوس مسافربری در بلوچستان پاکستان

تجلیل پارسا پیروزفر از هدی زین العابدین بخاطر بازی در «در انتهای شب»

پشت صحنه ای از کمدی «خواب‌نما» با بازی نعیمه نظام‌دوست و جواد رضویان

کارگردان جوان ایرانی پرهنرورترین پروژه سینمای ایران را مقابل دوربین می‌برد

خراسان نوشت: نمایندگی مجلس یا بلاگری سیاسی؟

شهدای حادثه 13 دی گلزار شهدا کرمان انتخاب شده بودند

چین: شوک تعرفه‌های آمریکا موجب رکود جهانی می‌شود

شروط نتانیاهو برای مرحله دوم آتش‌بس غزه

ارتباط دیپلماتیک روسیه و آمریکا به سطوح پیش از جنگ اوکراین بازمی‌گردد

سرمقاله هم میهن/ تکرار داستان تلخ

فرزین عازم روسیه شد

کمک 6میلیاردی اروپا به اوکراین برای جنگ

چالش‌های مالی نامزد اسکار

وضعیت خطرناک کیایی در هنگام خواب!

زیدآبادی: دولت در حال غرق شدن در باتلاق پاستور است و خودش هم خبر ندارد!

سالانه 5 میلیارد دلار در «فلرها» دود می‌شود!

نمایی هوایی از مسیر تشییع پیکر شهید نصرالله

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا : آمریکا وارد دام روسیه نشود

روایت نصرالله رادش از ازدواج خود با یک آدم اشتباه!

استیضاح وزیر اقتصاد اعلام وصول شد

6 اشتباه مرتبط با زبان بدن در محیط‌های کاری

تداوم حراج سکه در مرکز مبادله

تنش میان چین و فیلیپین

حملهٔ به رئیس‌جمهور سابق گرجستان

سرنگون کردن پرچم اسرائیل در جنوب لبنان

گزارش «خبرآنلاین» از سرنوشت 5 کاندیدایِ رقیب پزشکیان در انتخابات 1403

سرمقاله دنیای اقتصاد/ چرا مذاکرات صلح در ریاض؟

رئیس جمهور سابق برزیل به کودتا متهم شد

10 طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق کرانه باختری

امکان شروع مجدد جنگ در غزه

سقوط فیلمسازی حسن فتحی، از مدار صفر درجه تا ازازیل!

سرمقاله خراسان/ عقبه آشوب‌ طلبان را از کار بیندازید

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی