اخبار محرمانه

آخرين مطالب

خاطرات هاشمی 25 بهمن سال 80؛ روحانی در خانه رفسنجانی چه گفت؟ سیاسی

خاطرات هاشمی 25 بهمن سال 80؛ روحانی در خانه رفسنجانی چه گفت؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - انصاف نیوز / خاطرات روزنوشت آیت‌الله اکبر هاشمی در بهمن سال 1380 را در ادامه می‌خوانید:
پنج‌شنبه 25 بهمن 1380 | 1 ذیحجه 1422 14 فوریه 2002
«در افغانستان، یک هواپیمای ترابری آمریکا سقوط کرد؛ یک کشته و جمعی زخمی دارد. چریک‌های افغانی به مرکز نیروهای آمریکایی در فرودگاه قندهار حمله کردند و نیم‌ ساعت زد و خورد بوده. آمریکا اعلام کرد، جمعی از چریک‌ها را بازداشت‌ کرده است.
در یمن، فردی از اعضای القاعده، با نارنجک به نیروهای پلیس‌که در تعقیب او بودند، حمله‌ کرد. در لس‌آنجلس آمریکا، به دنبال کشف یک بسته مشکوک، فرودگاه تخلیه شده و تا پایان بازرسی‌ کامل، تعطیل شد و آمریکا اعلام کرد که محتمل است، تروریست‌ها، دست به یک حمله بسیار خطرناک بزنند. خانواده‌های آسیب‌دیده بمباران‌های آمریکا در افغانستان، در مقابل سفارت آمریکا درکابل تظاهرات کردند و خواستار غرامت شدند.

در پاکستان اعلام شد، شیخ عمر سعید، به عنوان رییس گروه رباینده دانیل پرل، خبرنگار آمریکایی [روزنامه وال‌استریت ژورنال]، بازداشت شد. او قبلاً در هند زندانی بوده و با گروگان‌گیری دوستانش، آزاد شده است. مجموعه این حوادث نشان می‌دهدکه فشار مجاهدان برآمریکا وسیع و ادامه‌دار است و لشکرکشی آمریکا، چیزی واصل نکرده است.
تحلیل‌ها می‌گوید، با نیروی نظامی، نمی‌شود تروریسم را از بین برد؛ باید ریشه‌های ترور را که فقر و تبعیض و ظلم است، از بین برد؛ گرچه آمریکا هم از این فضاها، برای توجیه برنامه‌های جنگی به منظور سلطه بر جهان و تصویب بودجه جنگی بهره می‌گیرد.
کالین پاول، [وزیر امورخارجه] در پارلمان آمریکا گفته است، [یاسر] عرفات، [رییس تشکیلات خودگردان فلسطین]، مسئولیت کشتی حامل اسلحه را پذیرفته و اسراییل هم می‌گوید، کارپرداز فلسطینی تهیه این اسلحه، در زندان اسراییل اعتراف‌کرده که اسلحه را از ایران گرفته است.
دیروز در مجلس، آقای [علی‌اصغر] هادی‌زاده، نماینده چپگرای محلات گفت، محافظه‌کاران با بزرگ‌کردن خطر حمله آمریکا، می‌خواهند فضای کشور را غیرعادی‌ کنند و انسداد سیاسی به وجود آوردند. آقای بهزاد نبوی هم در ملاقات من، همین را گفت. مقامات رسمی آمریکا، رفته رفته صریحاً از جناح دوم خرداد حمایت می‌کنند و گستاخانه می‌گویند، باید با فشار جهانی، جریان خاتمی را بر جریان خامنه‌ای، پیروز کرد.
[آقای احمد خرم]، وزیر راه [و ترابری]، تحت فشار افکارعمومی در مورد سقوط دومین هواپیمای روسی در ظرف یک سال گفته، بناست هواپیماهای روسی را از ترابری مسافری خارج‌کنیم. جمعی از نمایندگان، از وزرای دفاع و امورخارجه، در مورد اظهارات‌آقای [محمدباقر] ذوالقدر، جانشین فرمانده سپاه، توضیح خواسته‌اند.
این‌ها مدعی‌اند، اظهارات اوکه گفته، در جواب حمله آمریکا به ایران، مراکز نفتی منطقه را منهدم می‌کنیم، باعث رنجش‌ کشورهای همسایه و اختلال در سیاست خارجی است و می‌خواهند، موجی علیه سپاه و محافظه‌کاران به راه اندازند. رسانه‌های غربی و عربی هم کمک‌شان می‌کنند.
در کمیته بودجه کنگره آمریکا، مشاجره‌ای بین رییس‌ کمیته با وزیر امور خارجه آمریکا رخ داده و نمایندگان به سیاست جنگ‌طلبی رییس‌جمهور علیه کشورهای مستقل، مثل ایران و کره [شمالی] و عراق، اعتراض‌ کرده و گفته‌اند، دولت از کنگره فقط اجازه حمله به عوامل تروریسم مربوط به یازده سپتامبر را گرفته و با آن اجازه، نمی‌تواند به کشورهای دیگر حمله کنند و اگر بناست، جنگی دیگر رخ دهد، باید از کنگره اجازه بگیرد و [کالین] پاول گفته، در مورد ایران هنوز برنامه جنگ نداریم و فقط برای تقویت جناح دوم‌خرداد در مقابل رهبری انقلاب، اقداماتی می‌کنیم که برای چپ‌ها گران تمام شده است. [جرج] بوش، [رییس‌جمهور آمریکا]، خواستار حذف صدام حسین، [رییس‌جمهور عراق] شده است.
شب، دکتر [حسن] روحانی، [دبیر شورای‌ عالی امنیت ملی] به خانه آمد. گزارش اختلاف سپاه و وزارت امور خارجه برای حضور در افغانستان را داد و اینکه رهبری، نظر سپاه را تأیید می‌کنند و شورای عالی امنیت ملی، مخالف آن است و با اظهارات آمریکایی‌ها و افاغنه، کار سپاه مشکل شده است.
خطر آمریکا را جدی می‌داند و راهکارهایی برای کم‌ کردن خطر پیشنهاد می‌کند. مشکلشان پذیرش رهبری است. از قول آقای [سیدمحمد] موسوی خویینی‌ها نقل کرد که آنها خطر آمریکا را جدی نمی‌دانند و تحریکات جناح مقابل خود را عامل این وضع می‌دانند و با صراحت می‌گویند، با مواضع رهبری کاری از پیش نمی‌رود. در مورد سفیر پیشنهادی انگلستان که رد شده گفت، آقای خاتمی، [رییس‌جمهور]، بی‌جهت مسأله را از رهبری پرسیدند؛ چون وزارت اطلاعات مخالف بود، رهبری رد کردند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1330905/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راه باز پرواز بازارها

یک خاموشی و چند پاسخ

انفجارهای گسترده در اردوگاه جنین و درگیری شدید نیروهای اسرائیل

بازتاب گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ در رسانه‌ها

دردسرهای گروهی که مجوز اجرا ندارد

بازیگر جوان تئاتر درگذشت

دعوای «نفت» و «نیرو» سوخت نیروگاه نمی‌شود!

خطای بزرگِ نرمالیزه‌ کردن ترامپ

یارانه سه دهک واریز شد

صرافی‌ های ارز دیجیتال و نقش آن ‌ها در پذیرش عمومی رمزارز ها

فرمان عجیب ترامپ درباره نی‌های کاغذی

تصاویری از آماده سازی محل تدفین شهید سیدحسن نصرالله

صف‌بندی کشورهای اروپایی علیه ترامپ در موضوع اوکراین

خوانندگی نجم الدین شریعتی روی آنتن شبکه سه!

حامد بهداد: اگر فیلم‌های بدم را انکار کنم، بی‌عقلم!

مصرف 78 درصد گاز طبیعی در بخش خانگی

تبعیض نژادی آشکار؛ انگلیس: طرح اسکان اوکراینی‌ها برای فلسطینی‌ها نیست

تولسی گابارد: آمریکا با دستان خود داعش و القاعده را تقویت کرد

ضرغامی: دیگر فیلتری وجود ندارد، همه VPN دارند

بهترین روش مواجهه با ازدواج همسر سابق

وزیر جهاد: حمایتمان از کشاورزان ادامه خواهد داشت

زلنسکی: هیچ توافقی بین آمریکا و روسیه بدون اوکراین پذیرفتنی نیست

حسین دارابی: فیلمنامه خدای جنگ 5 سال توقیف بود

پزشکیان: وعده الکی نمی‌دهم

حقیقت‌پور: دو قطبی‌ سازها سودای رسیدن به قدرت دارند

سفر ایرانی‌ها به مالزی 45 درصد رشد کرد

رهبر انصار الله: ترامپ پس از «معامله قرن»، در پی «جنایت قرن» است

آخرین وضعیت آرمان امیدی خواننده «عصر جدید»

سریال تازه آمازون درباره زندگی «محمدعلی کِلی»

واکنش رئیس جمهور به احتمال حمله به تاسیسات هسته‌ای؛ 10 برابرش را می‌سازیم

انتقاد آذر منصوری از برخورد دوگانه با اعتراض مردم

آغاز دو عملیات اجرایی در فازهای 2 و 3 نیروگاه اتمی بوشهر

ورود مجلس به موضوع کمبود برنج؛ عرضه با چندبرابر قیمت واقعی!

رسانه‌های اسرائیلی: حماس به چیزی که می‌خواست رسید

موضع‌گیری قابل تأمل بولتون درباره جنگ اوکراین

شکست نسخه ترکی سریال «شهرزاد»!

رونمایی از هویت بصری جدید شبکه خبر

حیرت رسانه بلژیکی از ناو پهپادبر ایران

اعلام تعرفه واردات موبایل در سال آینده

انفجار مرگبار در مرکز خرید تایوان

ریاض: هنوز مقدمات دیدار ترامپ و پوتین فراهم نیست

هاآرتص: سطل زباله تنها جای مناسب برای طرح ترامپ است

بن‌گویر: نتانیاهو تصمیم به ازسرگیری جنگ بگیرد، به کابینه بازمی‌گردم

رهبر انقلاب یمن: ترامپ جنایت‌کار بوده و به چرندگفتن عادت دارد

فصل پایانی سریال «سرگذشت ندیمه» در راه است

احضار سازندگان «کیک محبوب من» به دادگاه

انتقاد آلمان و فرانسه از استراتژی ترامپ در قبال اوکراین

«پیرپسر» و «لاک‌پشت» اکران می‌شوند/ توقیف معنایی ندارد!

جشن‌های نیمه شعبان در قاب تلویزیون

حقوق ناکافی کارگران؛ درماندگی در درمان

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی