اخبار محرمانه

آخرين مطالب

بلوف علیه تاسیسات اتمی ایران با مادر بمب‌ها! تحلیل ویژه

بلوف علیه تاسیسات اتمی ایران با مادر بمب‌ها!
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - مشرق /متن پیش رو در مشرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
رژیم صهیونیستی حتی در صورت دریافت چنین مهماتی نیز به هیچ عنوان هواگرد مناسبی را برای حمل آنها در اختیار نخواهد داشت.


در روزهای اخیر برخی نشریات و وبسایت‌های غربی نظیر بیلد آلمان با انتشار خبری که البته منبع موثق و معتبری نیز نداشته است مدعی شدند دولت امریکا قصد دارد تا با اهدای بمب های سنگین هوا پرتاب به نیروی هوایی اسرائیل این رژیم را به سلاحی مناسب برای حمله به تاسیسات اتمی ایران مجهز کند.
این موضوع سریعا در میان رسانه های منطقه ای نیز بازتاب داشته و جنگ روانی گسترده و البته مضحکی علیه کشورمان به راه افتاد؛ در شرایطی که مقاله مورد نظر فاقد هر گونه ارزش فنی بوده و ایرادات بسیار زیادی در خصوص اثرگذاری مدل بمب و حتی توانایی رژیم صهیونیستی برای استفاده از آنها وجود دارد.
ترامپ، مادر تمام بمب‌ها را به اسرائیل ارسال می‌کند!
در متن مقاله منتشر شده در نشریه بیلد آلمان از بمب های سنگین هواپرتاب GBU-43 MOAB مخفف Massive Ordnance Air Blast به معنی مهمات هوا انفجاری سنگین نام برده شده است.
این بمب 9850 کیلوگرمی همانگونه که از نام آن مشخص است از مدل هوا انفجاری و ترموباریک بوده و مخصوص انهدام اهداف بزرگ روی زمین است و به هیچ عنوان توان نفوذ در تاسیسات زیرزمینی (مشابه با تاسیسات اتمی) را نداشته و انفجار آن در بالای تاسیسات زیرزمینی نیز بی نتیجه و بی فایده است؛ در واقع این نخستین گاف مقاله ای است که تنها در راستای یک جنگ روانی منتشر شده و البته این نخستین بار نیست که همزمان با تنش بر سر برنامه اتمی کشورمان چنین اخباری منتشر می شوند.


بمب MOAB
چرا رژیم صهیونیستی توانایی استفاده از بمب‌های MOP و MOAB را ندارد؟
حتی اگر فرض بگیریم منبع خبر مربوط به ارسال بمب های فوق سنگین هواپرتاب برای رژیم صهیونیستی معتبر بوده و نگارنده به اشتباه مدل بمب را ذکر کرده است، باز هم در خصوص توانایی اسرائیل برای استفاده از این بمب ها علیه کشورمان محدودیت فنی تقریبا قطعی وجود خواهد داشت.
در واقع فرض را بر این می گیریم که منظور نشریه آلمانی همان بمب هواپرتاب سنگرشکن GBU-57 یا MOP باشد که مخفف عبارت Massive Ordnance Penetrator یا مهمات سنگین نفوذگر است.

اخبار محرمانه


بمب افکن B-2 و پرتاب بمب MOP
ادعا شده بمب هواپرتاب MOP قادر به نفوذ 70 متری در زمین و انهدام تاسیسات حفاظت شده زیرزمینی است؛ اما با توجه به وزن بیش از 13 تنی این بمب، تنها و تنها نیروی هوایی امریکا با بمب افکن‌های استراتژیک B-2 قادر به استفاده از آنها خواهد بود؛ البته آن هم علیه کشورها و اهدافی ضعیف نظیر آنچه در عراق و افغانستان اجرا کرده بودند نه در برابر کشوری با شبکه یکپارچه پدافند هوایی و انواع سامانه های راداری و پسیو حرارتی که ورود یک بمب افکن بسیار بزرگ به داخل حریم هوایی ایران را تبدیل به خودکشی خواهد کرد.
بنابراین رژیم صهیونیستی حتی در صورت دریافت چنین مهماتی نیز به هیچ عنوان هواگرد مناسبی را برای حمل آنها در اختیار نخواهد داشت زیرا حتی جنگنده اف15 با توان حمل بالا نیز نهایتا قدرت نصب 8 تن مهمات آن هم به شکل بمب های 1 تنی مجزا در پایلون های نصب شده زیر بال و بدنه را خواهد داشت نه یک بمب واحد 10 یا 13 تنی.
اهدای مهمات هواپرتاب برای پر کردن ذخایر از دست رفته در جنگ غزه
وزارت خارجه امریکا به تازگی از نهایی شدن قرارداد فروش (بخوانید اهدای رایگان) هزاران تیر بمب هواپرتاب برای رژیم صهیونیستی به ارزش 6.75 میلیارد دلار خبر داده است.
لیست مهمات حاضر در این قرارداد شامل موارد زیر می شود:
_ 2,166 بمب کم قطر GBU-39/B
_ 2,800 بمب MK 82 با وزن 500 پوند
_ 13,000 کیت هدایت KMU-556 برای بمب MK-84
_ 3,475 کیت هدایت KMU-557 برای بمب BLU-109
_ 1,004 کیت هدایت KMU-572
_ 17,475 چاشنی FMU-152/A/B
_ سه هزار موشک هلفایر
اگرچه باز هم رسانه های صهیونیستی و غربی در تلاش بودند تا به مخاطب القا کنند قرارداد فوق که تاریخ تحویل آن در سال 2025 تنظیم شده برای باز گذاشتن دست رژیم صهیونیستی و حمله به تاسیسات اتمی و نظامی ایران است اما به خوبی عیان است که موارد موجود در لیست در واقع به جبران 80 هزار تن مهماتی است که در جنگ اخیر بر سر مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه پرتاب شده و موجب شهادت 45 هزار غیر نظامی شده بود.
مهماتی که در لیست منتشر شده از سوی وزارت خارجه امریکا دیده می شود به هیچ عنوان برای ضربه زدن به تاسیسات اتمی ایران در اعماق ده ها متری زیر زمین یا شهرهای موشکی در دل صخره‌های گرانیتی چند صد متری مناسب نبوده و صهیونیست‌ها مشابه با سالهای گذشته تنها به دریافت رایگان تسلیحات مورد نیاز خود برای ادامه جنایات علیه مردم مظلوم فلسطین یا لبنان رضایت داده اند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1330314/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استقبال ایران از امضای معاهده مرزی بین تاجیکستان و قرقیزستان

تجلیل روسای کارگروه‌های تخصصی شاهد و ایثارگر از مدیرکل نخبگان و دانش پژوهان بنیاد

ریزش 15 درصدی یک شاخص مهم در بورس

پاناما به طرح ترامپ واکنش نشان داد

تظاهرات در برج ترامپ برای آزادی فعال فلسطینی

اولین ویدئو از پشت صحنه ویژه برنامه سال تحویل شبکه 3

مهران غفوریان سکانس محبوبش را بازسازی کرد

رسولی: در آستانه روبرو شدن با تصمیمات دشواری هستیم

ابوترابی‌فرد: آمریکا در عمل تهدید و در سخن تقاضای مذاکره می‌کند

کمبودی برای تامین کالاهای مورد نیاز ماه رمضان و ایام عید وجود ندارد

500 هزار تومان هدیه اپلیکیشن آبانک با افتتاح حساب و دعوت از دوستان

موافقت ترامپ با خواسته روسیه و برکنار کردن نماینده ویژه خود

نوید محمدزاده و هوتن شکیبا 12 سال پیش!

بازی جالب با سیاوش طهمورث برنامه 1001

شوخی مشهدی با حاج مرتضیِ «سریال بدل »

وزیر خارجه چین: پرونده هسته‌ای ایران در مقطع حساسی قرار دارد

اسکناس جدید 200 هزار تومانی منتشر شد

سفر غیرمنتظره هیات ترکیه به دمشق برای بررسی توافق جولانی با کُردها

توافق اعضای شورای امنیت برای محکومیت کشتار علویان سوریه

گل‌پسند‌ خانم عاشق جواد رضویان شده

خاطره تلخ کامبیز دیرباز از نقدهای آزاردهنده

اظهارات کارگردان «پیشمرگ» درباره سیمرغ مردمی و اکران نوروزی

وزیر خارجه چین: خواستار لغو تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونی علیه ایران هستیم

افشاگری جدید در مورد پرونده وزیر رییسی

آغاز جریمه بی حجاب ها از آخر اسفند

توجه جامعه به فرهنگ ایثار و شهادت تسکینِ درد فراغ خانواده‌های شهدا

روزنامه نگار آمریکایی: ترامپ همان‌ کسی است که آمریکا را نابود می‌کند

تحویل بیش از 46 هزار مگاوات برق به شبکه از مجتمع گاز پارس جنوبی

اروپا: واشنگتن درباره روند مذاکرات اوکراین به ما اطلاع داد

دست رد سودان به خواسته آمریکا برای اسکان مردم غزه

نقشه تازه آمریکا و رژیم صهیونیستی برای آوارگی مردم غزه

مادرشوهر میتونه مثل مادر خودت باشه؟

حمله حیایی و جمشیدی با «کوکتل مولوتف» به سینماها!

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی نیاز به بررسی دارد

آوارگی حدود هفت میلیون نفر دیگر تا پایان سال آینده میلادی

نسل‌کشی اسرائیل تأیید شد

علی مشهدی به شبهات سریال بدل پاسخ داد

دروازه‌های‌شهرت با این استایل روی من باز میشه!

محکومیت اقدام پارلمان ایتالیا در اعطای جایزه به منافقین

دیدار سرزده رئیس‌جمهور با خانواده معظم شهدا در سفر به جنوب شرق تهران

سفیر ایران: در نشست چین به تفاهم ارزشمندی برای مقابله با تحریم‌های آمریکا دست یافتیم

کانال های ایتا برای تجمع غیرقانونی مسدود شد

نماینده اسبق ایران در ایکائو: امکان خرید هواپیمای جوان وجود دارد، اما نمی‌صرفد

انجام 1071 پرواز فوق‌العاده به 30 کشور در نوروز 1404

سوتی جواد خواجوی در برنامه «پانتولیگ» و تیکه های گلزار به او

اظهارات معاون وزیر خارجه چین پس از نشست با همتیان ایرانی و روسی درباره برنامه هسته‌ای ایران

نگرانی امنیتی از اجرای قانون حجاب چیست؟

مخالفت آمریکا با درخواست هسته‌ایِ عضو ناتو

وجود صدتا دشمن از رفاقت با آقای نمونه بهتره

آجیل شب عید امسال 20 درصد گران تر از پارسال

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی