اخبار محرمانه

آخرين مطالب

سرمقاله جمهوری اسلامی/ پشت پرده رویاهای ترامپ تحلیل ویژه

سرمقاله جمهوری اسلامی/ پشت پرده رویاهای ترامپ
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - جمهوری اسلامی / «پشت پرده رویاهای ترامپ» عنوان یادداشت روز در روزنامه جمهوری اسلامی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
رویاهای دونالد ترامپ رئیس‌ جمهور آمریکا برای نقاط مختلف جهان، از او چهره‌ای پیچیده ترسیم کرده است ولی واقعیت چیز دیگری است.
ترامپ، علاوه بر ادعاهای مالکیت بر کانال پاناما، جزیره گرینلند و کشور کانادا، تحت سلطه درآوردن اروپا، چین، اوکراین و خاورمیانه را نیز در سبد رویاهای خود دارد. عجیب‌تر اینکه به مردم غزه می‌گوید وطن خود را ترک کنید تا این بخش از ساحل خوش آب و هوای مدیترانه برای برج‌سازی‌های ترامپ آماده شود و تجارت او رونق بیشتری پیدا کند.
اجماع جهانی بر حمایت از ماندن مردم غزه در وطن خود و واکنش‌های بشدت منفی مردم و دولت‌های کشورها و سرزمین‌هائی که ترامپ نسبت به آنها طمع‌ورزی می‌کند، قطعاً وی را وادار به عقب‌نشینی خواهد کرد کمااینکه در مواردی این اتفاق افتاده است. ترامپ، حتی درباره اندازه بعضی کشورها هم اظهارنظر می‌کند و مثلاً می‌گوید اسرائیل خیلی کوچک است. او به جای اینکه بگوید اسرائیل یک رژیم غاصب است و اصل موجودیتش جعلی است، در فکر اضافه کردن کرانه غربی به سایر بخش‌های اشغال‌ شده فلسطین و دادن سند مالکیت آن به صهیونیست‌هاست کمااینکه در دور اول ریاست‌ جمهوری خود، جولان را به آنها بخشیده بود!
درباره ایران هم بخشنامه‌ای که ترامپ هفته گذشته امضا کرد نشان می‌دهد او همچنان در چارچوب رویاهای غیرقابل تعبیر سیر می‌کند. گفته است ایران نباید سلاح اتمی داشته باشد، نباید موشک داشته باشد، سپاه پاسداران تروریست است، صادرات نفت ایران باید به صفر برسد تا نتواند بودجه‌های مورد نیاز خود را تامین کند. در عین حال این را هم گفته که مایل نیستم چنین فشاری به ایران وارد شود و امیدوارم بتوانم با رئیس ‌جمهور ایران مذاکره کنم و مسائل بگونه‌ای پیش بروند که در خاورمیانه جنگی رخ ندهد و صلح و آرامش برقرار شود.

این بخشنامه و سخنان پیوستی آن، نمونه بارز سیاست «چماق و هویج» است که ترامپ از تجربیات در دور اول ریاست ‌جمهوری خود و چهار سال دور بودن از قدرت به دست آورده است. فهمیدن پشت‌ پرده رویاهای ترامپ نیازی به استمداد از متخصصان خبره روان‌شناسی و سیاستمداران کهنه‌کار ندارد. از مجموع رویاهای ترامپ که درباره نقاط مختلف جهان از جمله ایران به زبان آورده و در قالب بخشنامه امضاء کرده به روشنی می‌توان فهمید که او درصدد نشان دادن خود، جلب توجه افکار عمومی جهان، شنیدن این پاسخ که بله موجودی به نام ترامپ وجود دارد و باید خود را به اثبات برساند برآمده است. او اگر به این نیازهای روحی خود برسد، دست از رویاپردازی‌هایش برخواهد داشت و به محدوده‌ای که برای یک رئیس‌ جمهور آمریکا همراه با تامین نیازمندی‌های مصرف داخلی این جایگاه قابل تصور است اکتفا خواهد کرد.
درخصوص ایران، همان کاری که مسئولان و دولتمردان انجام داده‌اند کافی است. دولتمردان ایرانی گفته‌اند ایران اصولاً اعتقادی به داشتن بمب‌ اتمی ندارد و هر مذاکره‌ای هم باید در چارچوب احترام متقابل باشد. این پاسخ عاقلانه و منطقی همانست که ترامپ به آن نیاز دارد.
از بدیهی‌ترین نکات که هرگز قابل اغماض نیستند، یکی حق ایران برای داشتن موشک و ابزارهای دفاعی مورد نیاز است و دیگری جایگاه سپاه پاسداران که برخلاف ادعای ترامپ، یک نیروی ضدتروریسم است. اینها ازجمله خط قرمزهای ایران هستند و هر کشور و دولتی که طرف مذاکره با ایران باشد باید بپذیرد که این موارد بهیچوجه قابل چانه زدن نیستند کمااینکه باید بداند جمهوری اسلامی ایران قدرت کافی برای مذاکره عزتمندانه با هر کشوری را دارد. اشتباه ترامپ اینست که با زبان زور می‌خواهد مذاکره کند، زبانی که با ماهیت مذاکره در تضاد است. رئیس ‌جمهور آمریکا اگر خواهان مذاکره واقعی است باید اولاً زبان قلدری را کنار بگذارد و ثانیاً تضمینی قابل اعتماد بدهد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1328688/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توافق تاریخی در شام!

استفاده از هواپیمایی جایگزین در جهت جلوگیری از تاخیرات پروازهای نوروزی

سرکوب اعتراضات بازنشستگان آرژانتینی با گاز اشک‌آور و گلوله

آکسیوس: اسرائیل به پیشنهاد ویتکاف پاسخ مثبت داد

گزارش‌هایی از احتمال بازگشت وزیر افراطی به کابینه نتانیاهو

روسیه و بلاروس توافقنامه امنیتی امضا کردند

لحظه ای که فردی که مرتکب خودکشی شده مادرش را واسطه بخشش خدا کرد

روایتی شنیدنی از دیدار با امیرالمومنین در برزخ و بازگشت به وساطت یکی از شهدای کربلا

تحریف سخن رهبری برای تضعیف رئیس‏‌جمهور

وزیر جهاد کشاورزی: بازار شاهد وفور کالاهای مصرفی مردم است

اعتراف هولناک افسر صهیونیست: ارتش ما از فلسطینیان به عنوان سپر انسانی استفاده کرد

پسره برای خانوم معلم نامه عاشقانه نوشته

روایتی از دیدن هیتلر و تروریست های داعش در جایگاه عذاب در برزخ

لحظه ای که خداوند به تجربه گر مرگ نشان داد اعمال نیکش فراموش نشده

بگو مگوی مجری و نماینده مجلس بر سر سخن نقل شده از رهبری درباره قانون عفاف و حجاب

پزشکیان: حل ناترازی نه با دستور اداری حل می‌شود و نه با بگیر و ببند

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: ایران خواهان نابودی اسرائیل است

رئیس جمهور: شکایت نمی‌کنم و کسی حق شکایت از طرف من را ندارد

ادامه کشتارهای شورشیان «جولانی»؛ شمار کشته‌ها از 1470 نفر گذشت

تشدید جنگ تعرفه‌ای ترامپ علیه اروپا؛ جنگ تعرفه‌ها به نوشیدنی‌های الکلی رسید

موافقت مشروط پوتین با پیشنهاد آتش‌بس در اوکراین

پشیمانی از سقط جنین پس از ملاقات با روح کودک در برزخ

دیپلماسی روی دور تند

سفر وزرای خارجه و دفاع ترکیه به سوریه

پوتین: بازگشت شرکت‌های غربی می‌تواند برای همه سودمند باشد

نتانیاهو: از تسلط بر اراضی لبنانی دست نمی‌کشیم

شوخی با رابرت دنیرو با ستاره ی قدیمی هالیوود

ترامپ میخواهد صدر اخبار باشد

مذاکره یا بازی سلطه؟

لوکاشنکو: آمریکا طرحی برای حل و فصل جنگ اوکراین ندارد

فساد در پارلمان اروپا؛ چندین نفر در ارتباط با این موضوع دستگیر شدند

اکران آنلاین فیلم سینمایی عزیز‌ با بازی آزاده صمدی

آموزش سایه چشم رنگین کمانی

ارتباط با اروپا و آژانس اولویت سیاست خارجی در 1404

نصب دوربین‌های پلاک‌خوان در جایگاه‌های سوخت

فروپاشی اخلاقی در ارتش انگلیس؛ تجاوز، آزار و سکوت اجباری

ایروان مخالفت خود را با استقرار نیروهای خارجی در مرز مشترک با جمهوری آذربایجان اعلام کرد

راشاتودی مدعی شد: پوتین امشب با ویتکاف دیدار می‌کند

سیلی محکم زنده‌یاد خسرو شکیبایی به پسرش پوریا، دو روز قبل از فوتش!

کران آنلاین فیلم سینمایی عزیز‌ با بازی آزاده صمدی

ادعای مشرق؛ کانال‌های مربوط به سازماندهی تجمعات غیرقانونی مسدود شدند

تصویر منتشر شده از 200 هزار تومانی‌های جدید

حملۀ اسرائیل به «خانۀ زیاد نخاله» در دمشق؛ جهاد اسلامی می‌گوید ساختمان خالی بود

مسکو با پیشنهاد آتش‌بس موقت اوکراین مخالفت کرد

حیایی و جمشیدی با «کوکتل مولوتف» در سینماها

برملا شدن یک راز از اوشین

غلط نامه‌رسانی با قَرقاش!

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

ادعای نورنیوز در مورد ارسال نامه ترامپ به ایران

ایده هفت سین خاص وجذاب

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی