اخبار محرمانه

آخرين مطالب

لاهوتی: پزشکیان محور تحقق وفاق است سیاسی

لاهوتی: پزشکیان محور تحقق وفاق است
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مسعود پزشکیان محور تحقق وفاق است، گفت: نقش اصلی تحقق شعار وفاق ملی بر عهده خود رئیس جمهوری است و در این مسیر روسای سایر قوا نیز سهیم هستند.
مهرداد لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی دولت چهاردهم در زمینه تحقق شعار «وفاق ملی» طی پنج ماه آغاز این دولت، کابینه دولت را یکی از مصادیق وفاق عنوان و اظهار کرد: همین‌که آقای پزشکیان در کابینه خودش از همه جریانات سیاسی استفاده می‌کند، از مصادیق وفاق است. همچنین اگر به ملاقات‌ها و دیدارهای رئیس جمهوری توجه کنیم، می‌بینیم که او با تندترین افراد جریان مقابل خود می‌نشیند و در ادبیاتش نیز شاهد مسیری یک‌سویه نیستیم بلکه در این ادبیات ترکیبی از دو گفتمان جریان سیاسی کشور دیده می‌شود که این‌ها همه از مصادیق وفاق ملی است.
وی در پاسخ به این پرسش که به نظر شما مهم‌ترین خروجی وفاق چیست؟ گفت: ما باید روی مباحث ملی و مسائل بزرگ کشور وفاق داشته باشیم و اگر به یک جمع‌بندی رسیدیم، دیگر با هم دعوا نکنیم. همین الان داستان FATF مطرح است که موضوعی ملی و اساسی است؛ مگر ما چند موضوع مشابه این موضوع داریم؟ باید در کنار هم گفت‌وگو و بحث کنیم و اگر به هر جمع بندی رسیدیم، دیگر همان را دنبال کنیم و دعوا را ادامه ندهیم؛ اگر قرار است بشود، بشود و اگر هم قرار است نشود، نشود؛ معنای وفاق این است که درباره چند موضوع اساسی با هم تفاهم و توافق کنیم.
این نماینده مجلس افزود: در سیاست خارجی ما اختلاف نظراتی در نگاه‌های دو جریان موجود وجود دارد اما خط مشی سیاست خارجی همه با مسیری است که رهبری می‌فرمایند. درباره FATF نیز با اجازه ایشان قرار است که یک بار دیگر موضوع در مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیدگی شود؛ این بدان معناست که این موضوع بنا به تشخیص مرجعی خلاف قانون اساسی و خلاف شرع است و مجمع تشخیص باید در تصمیم‌گیری نسبت به آن، مصلحت نظام را در نظر بگیرد.
لاهوتی تاکید کرد: به نظرم تفاهم درباره وضعیت اقتصادی کشور و برون رفت از اقتصاد دولتی یکی دیگر از موضوعاتی است که باید در قالب وفاق، محقق شود. امروز 80 درصد اقتصاد دست دولت و 20 درصد آن دست مردم است و ما باید با هم به وفاقی برسیم تا سهم سبد دولت از 80 درصد به کمتر از 50 درصد برسد.

وی در پایان با تاکید بر اینکه پزشکیان محور تحقق وفاق است، گفت: نقش اصلی تحقق شعار وفاق ملی بر عهده خود رئیس جمهوری است و در این مسیر روسای سایر قوا نیز سهیم هستند؛ امروز در برخی موارد روسای قوا کلام متفاوتی با هم دارند؛ به نظرم روسای قوا باید با هم بشینند و درباره موضوعات مختلف با هم توافق کنند؛ مثلاً اگر قرار بر این است لایحه عفاف و حجاب ابلاغ شود، این اقدام صورت بگیرد و اگر هم قرار بر عدم ابلاغ آن است، وقتی شورای‌عالی امنیت ملی که روسای سه قوه و قوای انتظامی و نظامی عضو آن هستند، تصمیمی می‌گیرند، دیگر نباید کلام متفاوتی عنوان شود.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1327457/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا شرکت کروز قانونا نمی تواند سهام دار ایران خودرو شود؟

شرکت کروز چگونه با فساد و تبانی سهام دار ایران خودرو شد؟

جهاد اسلامی: طرح ترامپ در آواره‌سازی فلسطینی‌ها «اعلامیه بالفور» جدید است

اتفاق عجیب در جشنواره فجر 43/ قطع شدن «ناتور دشت» وسط اکران!

رونمایی از تیزر «مرد آرام» با بازی مهدی هاشمی

درخشش دوباره ساعد سهیلی در فیلم سینمایی «خدای جنگ»

تکلیف رکسانا، پیرپسر و قاتل و وحشی روشن شد

مهسا طهماسبی: 90 درصد این ناملایمتی ها از طرف خانم ها بود!

معاون هماهنگ کننده بسیج: دشمن، شب وارد بستر دختر و پسر ما می‌شود و فردا، ایمان آن‌ها را متزلزل می‌کند

مدیرعامل بیمه دی: کار تیمی نشانه بلوغ سازمانی است

یک کارشناس بازارهای مالی: سقف فعلی قیمت طلا 5.8 میلیون تومان است

هشدار اسکاتلند به طرح ترامپ درباره غزه؛ خطرناک است

در ادامه مخالفت‌های گسترده با طرح ترامپ؛ اسپانیا هم مخالفت کرد

شبنم قربانی و و میرسعید مولویان در فتوکال «ناتور دشت»

فیلمسازی که علی اوجی را هیجان زده می کند

استقاده از صدای شروین حاجی‌پور در «پسر دلفینی2» تا سوپراستارهای خارجی

پزشکیان در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک متحد عمل کنند، آمریکا نمی‌تواند یکی از اعضاء را تحت فشار قرار دهد

وزیر دفاع: سامانه‌های جدید دفاعی در آینده نزدیک رونمایی می‌شود

اطلاعیه ایران خودرو در کدال: مجمع به حد نصاب نرسید

اعدام 2 نفر در عربستان به اتهام خیانت

انگلیس: آینده فلسطینی‌ها در سرزمین آن‌ها رقم می‌خورد

گزارشی از نشست فیلم سینمایی «کفایت مذاکرات»

معرفی نامزدهای‌ بخش مستند جشنواره فیلم فجر

درخواست رضا عطاران از مردم: حتماً به فیلم «صددام» رای بدهید

«پسر دلفینی 2» با صدای شروین حاجی‌پور اکران می‌شود

چه فیلم هایی در روز ششم به سانس فوق العاده رسیدند؟

مریلا زارعی، فرهاد آئیش، علیرضا کمالی و شکیب شجره در اکران «موسی کلیم‌الله»

راز پرفروشی کمدی‌های آقای تهیه‌کننده چیست؟

سوگل خلیق و چالش بازی در «آبستن»

در نشست فیلم «کفایت مذاکرات» چه خبر بود؟

پرش بلند بازار طلا؛ تحلیلی بر نوسانات مسکوکات در روزی که گذشت

منابع آگاه: حماس در صورت کارشکنی اسرائیل در تبادل اسرا، تماشاگر نمی‌ماند

توضیحات مهسا طهماسبی بعد از ماجرای سحر ولدبیگی در جوکر

تحلیل فیلم؛ تغییر دنیا حتی به اندازه یک روز در "زیبا صدایم کن"

چهره ها/ عکسی از «ایرج نوذری» در جشن تولد سیروس الوند پربازدید شد

اعلام نامزدهای بخش مسابقه مستند سینمایی جشنواره فیلم فجر 43

بچه های پراسترس و مضطرب رو اینطوری آروم کنید

روسیه اعضای حزب التحریر را در کریمه بازداشت کرد

ترکیه مخالفتش با نقشه ترامپ برای غزه را اعلام کرد

لاوروف ترامپ را ستود

انتقاد تند تهیه کننده «پسر دلفینی 2» به داوری در رابطه با انیمیشن‌ها

دو شبکه تلویزیونی HD شدند

مجید اسماعیلی: به فیلم سازان نمی توانیم بگوییم چی بساز

پاسخ پزشکیان به تهدید ترامپ برای صفر کردن صادرات نفت ایران

سرپرست اداره‌کل استاندارد استان تهران: مردم برای سرمایه‌گذاری، طلای آب‌ شده نخرند

پلیس سوئد: تیراندازی شهر «اوربرو» انگیزه ایدئولوژیک نداشت

کارگردان «کفایت مذاکرات»: به دنبال ساخت کمدی با محتوا هستم

جزئیات عفو و تخفیف مجازات 3 هزار و 126 نفر از محکومان عمومی و انقلاب

رئیس‌جمهور: دیگر مازوت نمی‌سوزانیم!

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: بیمه دی هم راستا با بنیاد در خدمت رسانی به جامعه ایثارگری

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی