امیدواری دولت ترامپ برای احیای توافق ابراهیم
بین الملل
بزرگنمايي:
اخبار محرمانه - تسنیم / رویترز به نقل از یک مقام ارشد دولت دونالد ترامپ، گزارش داد که واشنگتن فرصتی را برای گسترش توافق ابراهیم میبیند.
این مقام دولت ترامپ به رویترز گفت: ما امیدوار هستیم گسترش توافق ابراهیم ادامه خواهد یافت و شکوفا خواهد شد. ما شاهد یک فرصت هستیم تا کشورهای دیگری را به این توافق بیاوریم.
وی همچنین اشاره کرد که ترامپ و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی امشب در مورد مرحله دوم آتش بس در نوار غزه گفتگو خواهند کرد که شامل آزادی تمام اسرا میشود.
این مقام بیان کرد: آنها در راهی که برای آن برنامه ریزی کردند، متحد هستند. دو طرف در مورد توافق عادی سازی عربستان گفتگو خواهند کرد.
از سوی دیگر مقام ارشد آمریکا در دفاع از ترامپ، گفت که وی غزه را به عنوان یک محل ویران میبیند و معتقد است که 10 الی 15 سال برای بازسازی آن زمان خواهد برد.
این مقام در توجیه سیاست رئیس جمهور آمریکا برای کوچاندن مردم غزه به کشورهای همسایه، مدعی شد که مجبور کردن مردم به زندگی در سرزمین غیرقابل سکونت، غیرانسانی است.
مقام آمریکایی به خبرنگاران گفت که آمریکا قطعنامهای را تحمیل نخواهد کرد اما از شرکای عرب و اسرائیل میخواهد که به ایجاد «راه حلهای خلاقانه» برای این چالش کمک کنند.
لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1327082/