اخبار محرمانه

آخرين مطالب

نماینده آمریکا در قاهره، طرح ترامپ برای کوچ اجباری فلسطینی‌ها از غزه را بررسی کرد بین الملل

نماینده آمریکا در قاهره، طرح ترامپ برای کوچ اجباری فلسطینی‌ها از غزه را بررسی کرد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایسنا /یک مسؤول برجسته در دولت جدید آمریکا اخیرا به قاهره سفر کرد تا درباره طرح پیشنهادی ترامپ برای کوچ اجباری ساکنان غزه به مصر و اردن گفت‌وگو کند.
یک مقام دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه گذشته وارد قاهره شد تا درباره طرح پیشنهادی ترامپ برای کوچ اجباری ساکنان غزه به مصر و اردن مذاکره کند.
روزنامه العربی الجدید نوشت نماینده آمریکا با «بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه مصر و «حسن رشاد» رئیس سرویس اطلاعات عمومی به صورت جداگانه دیدار کرد و مذاکرات مفصلی درباره این طرح ترامپ صورت گرفت و مقامات مصری نگرانی‌ها و عواقب احتمالی در صورت اجرای این طرح را مطرح کردند و گفتند اجرای چنین طرحی دشوار است.

دیدار نماینده آمریکا تنها به مقامات مصری محدود نشد بلکه او با شخصیت‌های عمومی و 2 تن از رؤسای احزاب هم دیدار کرد تا از ماهیت تظاهرات مردمی در مخالفت با طرح پیشنهادی ترامپ هم جویا شود اینکه آیا این تظاهرات علیه دولت آمریکا و یا در تخاصم با واشنگتن برگزار شد یا صرفا با هدف ابراز مخالفت با طرح پیشنهادی ترامپ برگزار شده است. بر اساس اطلاعاتی که «العربی الجدید» به دست آورده است، فرستاده آمریکایی در دیدارهایش به صراحت در مورد ماهیت این تظاهرات صحبت کرده و گفته که این تظاهرات با هدف خاصی سازماندهی شده‌اند.
یک منبع دیپلماتیک مصری آگاه از محتوای دیدارهای نماینده آمریکا در قاهره گفت مأموریت مصر در رویارویی با طرح ترامپ، بدون حمایت جهان عرب، آسان نخواهد بود چرا که ترامپ روی طرح خود مصرّ است. او با اشاره به نقش احتمالی آمریکا درباره پرونده سد النهضه اتیوپی و تکیه دولت مصر به نقش ترامپ در دستیابی به یک راه حل نهایی برای بحران سد، افزود اظهارات نماینده آمریکا در مورد موضوع امنیت آبی مصر، بین تهدید و تطمیع بود.
این منبع دیپلماتیک گفت در دیدارهای نماینده آمریکا، صحبت‌هایی درباره جایگزین‌هایی برای کوچ اجباری ساکنان غزه به مصر و اردن هم مطرح شد و مقامات مصری تأکید کردند که قاهره آماده بررسی هرگونه جایگزینی است که بدون کوچ اجباری مردم غزه، امنیت رژیم صهیونیستی را تضمین می‌کند.
در همین راستا،‌ 2 منبع، یک دیپلمات و یک سیاستمدار احتمال دادند که این سفر نماینده آمریکا به مصر همان است که ترامپ هفته پیش در متن هواپیما به خبرنگاران گفت، اینکه با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر در مورد طرح کوچ اجباری صحبت کرده است. همان گفت‌وگویی که در آن زمان یک منبع مصری ارشد تکذیبش کرد.
از سوی دیگر،‌ نهاد ریاست جمهوری مصر روز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد السیسی جمعه شب تماس تلفنی از سوی ترامپ دریافت کرده است. «محمد الشناوی» سخنگوی این نهاد اعلام کرد این گفت‌وگوی دوجانبه مثبت بود و 2 طرف درباره اهمیت تداوم اجرای مرحله اول و دوم آتش‌بس در غزه توافق نظر داشتند و بر لزوم تشدید انتقال کمک‌های انسانی به غزه تأکید کردند.
الشناوی گفت السیسی همچنین بر اهمیت دستیابی به صلحی پایدار در منطقه تأکید کرد و افزود جامعه جهانی روی قدرت ترامپ برای دستیابی به توافق صلح دائمی و تاریخی که به درگیری‌ موجود در منطقه پایان دهد، حساب باز کرده است، به ویژه که ترامپ با توجه به اظهاراتش در مراسم تحلیف خود نشان می‌دهد که طرفدار صلح است.
دونالد ترامپ در روزهای اول ریاست جمهوری خود از طرحی برای انتقال ساکنان نوار غزه به مصر و اردن سخن گفت. طرحی که با مخالفت مقامات این 2 کشور روبه‌رو شد اما ظاهرا او بر اجرای این طرح اصرار دارد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1326049/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عرضه بیش از 15 تن شمش طلا در مرکز مبادله ایران

ابهامات افزایش قیمت حامل‌های انرژی و قاچاق سوخت از زبان رئیس کمیسیون انرژی مجلس

مانور شگفت انگیز هزار پهپاد در چین

علیرضا خمسه در یک سریال جدید

تشکر مجلس از قوه قضائیه با چاشنیِ یک درخواست؛ به موارد ارجاع شده رسیدگی شود

رفیق‌ دوست: در دوران جنگ به شیوه‌ای از انگلستان مهمّات خریدیم که خودِ انگلیسی‌ها نفهمیدند!

شنیده‌ها درباره دو گزینه برای سفارت ایران در چین؛ صادق خرازی شرط گذاشت؟

نحوه ساخت یک لوستر چوبی و فانتزی

سرمقاله وطن امروز/ برخورد اتمی با هوش مصنوعی

افشاگری نماینده مجلس در مورد مکاتبات برخی نمایندگان با خودروسازان

توضیحات گمرک در مورد روغن‌های آلوده موجود در بنادر هرمزگان

تهیه کننده «لولی»: فیلم ما هنری و روشنفکرانه است

ادعای غضنفری درخصوص دلایل عدم ابلاغ قانون حجاب به نقل از قالیباف

مرکز اسناد انقلاب اسلامی: سندی از ارتباط ظریف با ساواک در مرکز اسناد انقلاب وجود ندارد

تجدید میثاق رئیس و مدیران صداوسیما با آرمان‌های امام خمینی(ره)

نشست خبری رئیس مجلس و همتای عراقی/ قالیباف: ایران و عراق برای حمایت از جبهه مقاومت مصمم هستند

انتقاد یک اقتصاددان از صادرات و واردات بی ضابطه سیب‌زمینی

«لولی» با افتخار یک فیلم روشنفکری است

توضیح اسم فیلم «لولی» از زبان کارگردان فیلم

قشقاوی: روس‌ها در تحویل جنگنده‌های سوخو 35 بدعهدی نکرده‌اند

رسایی خطاب به دولت: تمام هم و غم دولت نگه داشتن یک نفر در جایگاه غیرقانونی شده است

ماجرای شنود مکالمات عراقی‌ها از زبان مشاور عالی فرمانده کل قوا

تحلیل مسئله‌محور اقتصادیِ رئیس دستگاه قضا؛ باید در عمل به بخش خصوصی میدان دهیم، نه در حرف و شعار

سرمقاله فرهیختگان/ مردم رادیکال نیستند

وزیر جهاد کشاورزی: جلوی ضرر کشاورزان را می‌گیریم

حضور غزل شاکری و همسرش در فتوکال «ژولیت و شاه»

سختی های ضبط سکانس پلان از زبان بازیگر فیلم «آبستن»

پاسخ سران قوا به سوالی درباره وفاق

رییس کمیسیون امنیت ملی: مذاکره با آمریکایی ها بدون ضمانت و راستی آزمایی، اتلاف وقت است

عکسی از نمایندگان مجلس بر سر مزار همسر امام راحل(ره)

معاون وزیر اطلاعات: فعلا در چهارچوب راهبردهای مصوب کشور، کسی بنای مذاکره ندارد

تجلیل از پاسداران فرزند شهید و جانباز در حرم مطهر بانوی کرامت به مناسبت روز پاسدار

جزئیات وام ازدواج 1404

خانواده‌های اسرای صهیونیست: نتانیاهو توافق آتش‌بس غزه را خراب می‌کند

قهرمان پور: اجماع برای مذاکره شکل بگیرد، جریان جلیلی نمی‌تواند کاری کند

بهزاد نبوی: استبداد، مردم را از اصلاحات ناامید کرد

سیدحسن خمینی: نگاه بخشی به شعارها به ما ضربه‌ خواهد زد

جولانی فردا سه شنبه به ترکیه سفر می‌کند

بن گویر: نتانیاهو به وعده‌هایش درباره توافق آتش‌بس عمل نمی‌کند

رونمایی از تصویر بازیگر نقش شهید احمد کاظمی در فیلم «پیش‌مرگ»

ادعای سرافراز درباره کشف 3 پرونده زدوبند مالی در صداوسیما

دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با سه تن از جانبازان

سرمقاله جوان/ انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین کنش جمعی ایرانیان

بهره برداری از خط راه‌آهن چابهار-زاهدان تا انتهای سال آینده

هدف قرارگرفتن فرمانده نظامی روسیه در انفجار مسکو

تخریب عمدی بساط دستفروشان در کرانه باختری توسط رژیم صهیونیستی

مدیر سازمان جهانی بهداشت خواستار بازگشت آمریکا به این نهاد شد

روایتی تلخ از یک درد مشترک؛ «رها» توانست از بی‌تفاوتی اجتماعی بگوید

پخش همزمان قسمت دوم و سوم سریال «آبان»

داریوش امینی از بازی در فیلم «لولی» گفت

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی