اخبار محرمانه

آخرين مطالب

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در تبریز:

تشکل‌ها وحدت و انسجام را در ابعاد ملی و بین‌المللی تقویت می‌کنند بنیاد شهید و امور ایثارگران

تشکل‌ها وحدت و انسجام را در ابعاد ملی و بین‌المللی تقویت می‌کنند
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد(سمن‌ها) وحدت و انسجام را در ابعاد ملی و بین المللی تقویت می‌کنند و نقش مهمی در کاهش فاصله اجتماعی در بین مردم دارند.

به گزارش «ایثار»، فریده اولادقباد در همایش تجلیل از کارآفرینان، خیّران و مسئولان منتخب تشکل های شاهد و ایثارگر 8 استان کشور در سالن همایش های هتل گسترش تبریز گفت: کشور ما از بدو پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنان قسم خورده ای داشت که از همان ابتدا سعی کردند نظام جمهوری اسلامی را با چالش مواجه کنند و بلافاصله جنگ تحمیلی را با حمایت آمریکا و بسیاری از کشورهای دیگر دنیا بر ما تحمیل کردند اما مردم عزیزمان که معتقد به مبانی جمهوری اسلامی بودند با همه کمبودها و همه شرایط سخت اجتماعی، با حضور در جبهه های حق علیه باطل یک وجب از خاک کشور را از دست ندادند و امروز باعث مباهات است که در استانی هستیم که 10 هزار شهید والامقام به نظام مقدس جمهوری اسلامی تقدیم کرده ضمن اینکه جانبازان و آزادگان این مرز و بوم بزرگ ترین سرمایه خود یعنی جانشان را در طبق اخلاص گذاشتند و سرافرازی را برای کشورمان به ارمغان آوردند.
وی ادامه داد: در جنگ تحمیلی همه دنیا علیه جمهوری اسلامی شد و اگر رشادت، گذشت و ایثار شما نبود کشورمان در جایگاهی که اکنون در منطقه خاورمیانه و محیط بین المللی است، نمی‌بود.
وی با بیان اینکه بعد از جنگ نظامی، جنگ‌های پی در پی توسط دشمن علیه ما شکل گرفت، افزود: دشمنان بعد از عبور از جنگ نظامی، جنگ اقتصادی را علیه ما پیاده کردند و تحریم های یکجانبه ای با سرکردگی دولت های آمریکا، چه جمهوریخواه و چه دموکرات و با حمایت کشورهای اروپایی علیه ما وضع شد.
وی ادامه داد: دشمنان بعد از جنگ اقتصادی و تحریم های یکجانبه و به خاطر ترس از اسلام ناب محمدی(ص)، با بهره گیری از رسانه های فراملی و به فرمودۀ مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، دست به شبیخون و تهاجم فرهنگی و جنگ ترکیبی زده اند تا هویت اصیل اسلامی ایرانی که در طول تاریخ داشتیم، را از ما بگیرند.
اولادقباد با بیان اینکه گذشت، فداکاری و ایثار، از ارزش های والای انسانی است که در طول تاریخ بشریت همیشه مورد ستایش قرار گرفته است، افزود: نقش خیران در توسعه زیرساخت های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، ورزشی و ساخت مساجد و مراکز بهداشتی درمانی اثرگذار است و مخصوصاً حضور این عزیزان در مناطق کم برخوردار را پررنگ می بینیم.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: باید از ظرفیت تشکل ها، خیران و کارآفرینان عزیزی که پیشانی و پیشران توسعه اقتصادی کشور هستند، نهایت استفاده را کرد.
وی تشکل‌ها را حلقه های اتصال دولت و مردم دانست و تاکید کرد: هر جا دولت و حاکمیت از ظرفیت مردم استفاده کرده، در تقویت انسجام و وحدت ملی در عرصه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و هنری و نیز در برون رفت از چالش ها موفق بوده است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1324688/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حضرتی: استیضاح وزرای دولتی که تازه 5 الی 6 ماه است تشکیل شده، عجولانه‌ است

خنثی‌سازی عملیات «تروریستی» در مسکو

یک فیلم توقیفی دیگر لو رفت!

یارانه دارو و نان افزایش می‌یابد

ترامپ، تحریم‌ها علیه روسیه را تمدید کرد

دورهمی هوتن شکیبا، عمو پورنگ و مهدویان در یک مراسم خیریه

جانشین معاون هماهنگ‌ کننده سپاه: عملیات وعده صادق سه به موقع انجام می‌شود

آموزش خمیر کاری روی شیشه

برخورد صمیمانه مریلا زارعی با هواداران مشهدی در اکران «موسی کلیم‌الله»

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: استیضاح‌کنندگان ایرادی نسبت به عملکرد همتی ندارند

حضور سرزده پزشکیان در یکی از محلات شهرستان رباط کریم

پاداش پایان خدمت فرهنگیان در کانون توجه بودجه 1404

لوکاشنکو: مناقشه اوکراین بدون کی‌یف در مذاکرات حل نمی‌شود

واشنگتن: آمریکا و روسیه گام های لازم برای عادی سازی روابط دیپلماتیک را مشخص کردند

تعیین حقوق و دستمزد کارگران در سال آینده، موضوع داغ این روزهای جامعه

اقدام اعتراضی سریال تاسیان پس از توقیف

تولید بیش از 896 هزار خودرو در 11 ماه امسال

تصمیم نیکاراگوئه برای خروج از شورای حقوق بشر سازمان ملل

آغاز مذاکرات درباره مراحل بعدی توافق آتش‌بس در غزه

چهره ها/ ظاهر شاد مریلا زارعی در اکران «موسی کلیم‌الله (ع)»

آذر منصوری: استیضاح وزیر اقتصاد سیاسی است

رشد 3 درصدی بخش کشاورزی در سال جاری

اعتراف اسرائیل به اجرای دستور جنجالی «هانیبال» در 7 اکتبر

ضبط سریال «موسی کلیم الله» پس از نوروز 1404

مقایسه تاسف‌باری که بیژن بیرنگ انجام داد

قسمت چهارم «تاسیان» با دستور قضایی پخش نمی شود

چرا ترامپ دست رد به سینه متحدان قدیمی زد؟

چرا باید با میلی گلد خرید و فروش طلا انجام دهیم؟

گزارشی از تخریب شهرنو و سرنوشت زنان و مغازه های آن/ تصاویر

هزینه سنگینی که الماس‌های کوه و دریای نور روی دست ایران گذاشت

ناپلئون شرق و استعمار؛ حمله نادرشاه به هند چگونه به بریتانیا کمک کرد؟

قرارداد چینی زاکانی؛ اتوبوس‌های برقی، اما کمی دیزلی!

خودرو باز هم گران می‌ شود؟

اعتراض اروپا به وضع تعرفه ها و اتهام زنی ترامپ

میانجیگری به وقت روسیه؟‌

زخمی که سر باز کرد

پایان جنگ اوکراین، راه تهران را از پوتین جدا می‌کند؟

هالیوی: مسئولیت شکست در حمله 7 اکتبر را می‌پذیرم

سخنگوی وزارت خارجه: تقویت توانمندی‌های دفاعی کشور اقدامی ضروری و مسئولانه است

عرضه برخی از محصولات گروه خودروسازی سایپا از هفته آینده

اینجا معدن «طلاهای فراعنه» است

چطور با روزه‌داری، خانه‌تکانی کنیم؟

نام‌نویسی داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان از فردا

آخرین شاه قاجار، قربانی بازی قدرت یا بی‌تدبیری

چند ساعت تا مرگ

اشک‌های پزشک معجزه‌گر غزه برای شهید سیّد حسن نصرالله

تست بازیگری کامران تفتی از میرطاهر مظلومی

ریزش قیمت خودروهای پُرتقاضا در بازار

از داور جشنواره فیلم فجر که با فیلم های دفاع مقدس زاویه دارد تا فرصت ها وتهدیدهای هوش مصنوعی در سینما در بسته‌ی فیلم و سینمای این هفته

هشدار جدی مدیر مسئول کیهان به قالیباف و جلیلی

© 2025 - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی
ویکی پدیاجستجو